Сълзи в съда. Данов: Свършиха ме като личност

Общинарът влиза в затвора, изоставя мерака за парламента
12 юни 2009 07:20,
37
Сълзи в съда. Данов: Свършиха ме като личност
Снимка: БГНЕС

„Това, в което ме обвиняват, са гнусни лъжи на трима души във Варна", обяви в съда общинският съветник Веселин Данов, който се призна за виновен и така ще прекара 3 години зад решетките.

Той обаче отрече да е продавал наркотици и поиска хората, твърдящи, че е търговец на женска плът, да минат детектор на лъжата.

„Мястото в парламента не гарантира нищо. Аз не съм тръгнал да се крия там, пък и ме свършиха като личност и като човек", коментира Данов, който беше издигнат за кандидат-депутат от „Обединение на българските патриоти".

Той заяви също, че е доведен до фалит заради запорираните му от Комисията „Кушлев" сметки.

 „След девет месеца вързани на тъмно, както ни държаха нас, сигурно и вие ще подпишете”, изплака Данов пред журналисти съдбата си зад решетките и решението му за споразумение с прокуратурата.

 „Всички адвокати ни съветваха да се борим докрай и аз им казах - елате при тези условия да се борите. Ако бях навън, никога нямаше да подпиша. Дължа го обаче и на сина си, който ще излезе след няколко месеца", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
х51 преди 14 години
Не е зле, като за 2 часа работа вечерта
15
0
 
0
 
! Отговори
kukupipi преди 14 години
13 000 ЛЕВА?Леле! Това ще да е кола от супер престижната марка ДАЧИЯ хахахаха. Язък ти за 6те години учене и двата чужди езика :)
14
0
 
0
 
! Отговори
Невена преди 14 години
ДО: 13Скъпа, ставаш смешна, никой не говори за смешната ти кола от 13 000 Е ... Мимчето говори за коли по 200 000 - 300 000 - 500 000 Е, не се обаждай неподготвена. Ти си караш обикновена кола, не е скъпа. И не наричай момчето "***", защото глупачката в случая се оказваш ТИ!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МНОГО ЗНАЕШ ТИ БЕ! КОЙТО КАРА СКЪПА КОЛА ЗНАЧИ Е МАФИОТ ТАКА ЛИ!НЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ХОРАТА НО КОЛКОТО СИ ПО БОГАТ ТОЛКОВА СИ ПО УЯЗВИМ ОТ РАЗНИ БОКУЦИ!!АМИ И АЗ КАРАМ КОЛА 13000 ЛВЕ1 Е КАКВА СЪМ ***! САМО ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ РАБОТЯ ОТ 9 ДО 11 ВЕЧЕРТА И СЪМ УЧИЛА 6 ГОДИНИ!! И ГОВОРЯ 2 ЕЗИКА ТАКА ЧЕ УСПОКОЙ СЕ МАЛКО........... НЕ ЗАВИЖДАЙ!
12
0
 
0
 
! Отговори
Заинтересован преди 14 години
Варна е собственост на мафията. Всичко е разчистване на сметки. При нас нещата стават "културно" :))) без убийства (само бой и сплашване). Лека сутрин на всички съфорумци.
11
0
 
0
 
! Отговори
pit преди 14 години
Жалко, че бащата беше големия юрист Христо Данов - тоз позори фамилията
10
0
 
0
 
! Отговори
друг - ДО № 9 преди 14 години
Абсолютно точно за кюфтетата!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Чудно ми е ,защо му е на един наследствено богат човек да се изживява като мутра?!!Защото случая с тези смешници е точно такъв! Каквото си направиш сам и Господ не може да ти го направи!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Га яди кифтетата не рива, сеа що ривеш? :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
интересно що никой не говори за т'нар "защитени свидетели"престъпници във Варназначи схемата е следнатахващат бандюгите в издънкаопандизват ги - после ги правят "защитени свидетели" срещу никойили срещу конкуренциятащото вече както казах престъпниците са в затворапосле сключват споразумение с мафиотската прокуратура във варнаи ги пускат на свобода чото са били "защитени свидетели"че да си въртят далаверките отново в комбина с висшите ченгета във Варнакойто не верва да дойде и да види
6
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Познавам много добре това семейство. По точно сина и бащата. Ако не се занимаваха с някаква престъпна дейност сега или в миналото не знам точно щяха ли да карат тези скъпи коли? Много силно се съмнявам от една заложна къща и един хотел да могат да си позволят всичкиоте тези неща. Или наследника на най - великия правист в историята на България да се прави още от малък на най - голямото лапе във Варна (да не използвам друга дума) и да не зачитат никой, да ходят по дискотеки с охрана.....
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е много интересно. Данов пуска доколкото знам сигнал против престъпността в полицията във Варна. И за да защитят престъпните интереси на другата страна - МВР Варна и прокуратурата опандизва Данов - той и затова още няма обвинителен акт, сума ти и месеци след ареста - те тва го нема никъде освен в Сомалия - ама вече не знам и за там.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как ми се иска след изборите още мноого политици да проплачат от съдебната зала, че са ги свършили като личности и са ги фалирали, като са им запорирали сметките. Ама надали...
3
0
 
0
 
! Отговори
rado преди 14 години
do n3Prav si, chovek ama krajno vreme beshe ve pak.
2
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
истината тук е многослойнаможе и да не безгрешни Дановиобаче ченгетата и прокуратурата във Варнаплачат и те за място до Дановизаради връзките си с "конкуренцията" на Дановиименно и там е коренът на "проблема" с ДановиМВР - Варна участва и взема страна в конкурентните битки на престъпността във Варна
1
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Марш в затвора !