Цветанов ще брани полицаите по "Чората"

Ако имахме записа на операцията, нещата щяха да са други, убеден е той
17 авг 2009 10:00, Красимир Ангелов
132
Цветанов ще брани полицаите по "Чората"
Преди седмица Цветанов говори с роднини на осъдените полицаи. Снимка: Булфото

 

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се закани да стои зад полицаите, причинили смъртта на Ангел Димитров – Чората.

"Аз трябва по някакъв начин за засвидетелствам уважението си към тях”, посочи дясната ръка на Бойко Борисов пред Нова телевизия.

Още по темата
Въпреки това Цветанов уточни, че като министър няма да оспорва решението на съда.

По думите на силовия министър акцията по задържането на Чората е била с утвърден план.

"Ако имахме записа на операцията с Чората, както в случая с Червило, нещата щяха да са други”.

Тогава щяло да се види, че не петима, а двама са били Чората докато е бил с белезници, а останалите трима са били в автомобил.

Цветан Цветанов опроверга категорично твърденията, че възнамерява да прави партия в партията.

По думите му всички, които твърдят това, не знаят за голямото доверието между него и Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
0
 
! Отговори
онур преди 14 години
Браво на полицаите.Ако така се действаше със всеки сводник и наркодилър,България щеще много отдавна да се е оправила.Смърт за *** КАТО ЧОРАТА.
131
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 14 години
ЗА УБИЙЦИТЕ ЗАТВОР! ЗА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЗАТВОР! ЗА ПОМОЩНИЦИТЕ ИМ ЗАТВОР! или гражданска война - избирайте
130
1
 
0
 
! Отговори
дд преди 14 години
този престъпник наркоман ще го направите светец бе ей.помислете той какви ги е вършил.да си нямате работа с такъв
129
0
 
0
 
! Отговори
Andreshko преди 14 години
Niakoi beshe kazal.che dneshnata politsia ne bie,da a ma snoshnata???
128
0
 
0
 
! Отговори
до 1 ченге преди 14 години
Полицията бие именно когато трябва, проблема в Бг е че първо биете после питате! И едно е да биете, друго е да убиете от бой. Тези хора са се унесли в боя и човека е умрял - трябва да понесат отговорност! Колко и каква - решава съда, не полицията, не министъра!
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
колко от вас са ги били полицаи????а сега разберахте ли защо и кого бият - бият *** дето изнасилват децат Ви, крадат колите ви и пребиват децата ви.*** народ, седнали тоя *** да възхваляват, дето един ден не е работил.Ами да хвалим и Максим ли по вашата логика????? И той света вода ненапита.Чората е *** - да гние в гроба ко.пелето гадно. Да треперят *** като него дали не ги чака група за задържане и да им такова ***.мата!!!
126
0
 
0
 
! Отговори
kolombus преди 14 години
golemajal jalite za tozi recidevist i narkotrafikant.da ne bi da nema ve4e koi da vi nosi kokaineca v ka6ti.takiva kato nego trebva a budat ubivani pokazno.jzuk za policaite,izpulnjvali sa svoj dulg.tova 4e toi se e zadu6il v policeiskata ka4ulka e zlo6tastno obstojtelstvo.
125
0
 
0
 
! Отговори
до 123 преди 14 години
там вече ги чакат.дупе да им е яко
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напълно си прав, за съжаление тук има много ***
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ушаците в панделата. Щот са много отворени. И да си вземат повече вазелин. Шушляци
122
0
 
0
 
! Отговори
до 111 преди 14 години
Вярно е.Някой беше писал че полицията е РЕПРЕСИВЕН апарат,демек-бие.Има нюанси-в Бразилия се говори за полицейски произвол,ама там за 10 долара могат да ти отрежат зелката на улицата,и не е препоръчително да се разхождаш сам.Дори през деня.Т.е.ситуацията го изисква.И тука е май така.
121
0
 
0
 
! Отговори
едноченге преди 14 години
Еми разбира се ,че друг му продава бе отворко.Той е ОРГАНИЗАТОР на ОПГ а не пласьор на ниско ниво,но и той е доставял кокаин на определени хора.А ти си си бая *** за да не осъзнаваш защо чори,мори и какви ли не *** си пият кафето вместо да са в затворите за по 10-20 години.Първата причина е ,че са партийни спонсори и имат протекции а втората е корумпирания съд.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Оня ден каква стана в Париж като момчето с моторетката падна и умря като го преследваха полицаи-Целия град скочи срещу полицаите.В Гърция цялата държава скочи срещу полицията.Само тук искате да трепете който ви падне и да ви раздаваме медали
119
0
 
0
 
! Отговори
До 116 преди 14 години
Абе и аз т'ва се чудя-зулумите в по-голяма част от случайте,са все познаиници на органите,с висящи дела за грабежи и изнасилвания,даже убийства...Начи,бой или хунта.Я глей Уругвай-след хунтата с най-голям растеж и БВП.И най-малко престъпления от общ характер и корупция до минимум.Сега'демократично'правителство и работата западна.
118
0
 
0
 
! Отговори
До едно ченге преди 14 години
Не съм мутропоклонник.И колко кила кокаин заловиха в Чората.Ако си ченге верно сте много ***.Те си имат хора дето им продават дрогата ,а той затова си пиеше кафето на центъра.Нали уж имаха много доказателства за престъпната му дейност.*** ченгета-поне да бяхте подхвърлили малко дрога това го умеете много.За оня дето му бяха затегнали качулката повече и умря какво ще кажеш-астматичен пристъп сигурно
117
0
 
0
 
! Отговори
едноченге преди 14 години
На този с поршето и на двете му *** им давам общо 30 секунди и след това няма да могат да им оправяат челюстите и швейцарски часовникари.Ще приличат на *** огради като се усмихнат.Обаче там има камери ,та затова малко по-кротко се действа.Иначе пак ще реват ,че полицията бие.Полицията е за това ,когато трябва да бие.По цял свят полицията бие,а битите после лежат в затвора,докато тук е обратното и полицате плучавяат присъди,колкото за масово убийство.
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
114-ти.Не ти ли струва странно ,че каквото и да стане се оказва че са познайници на полицията, наркомани и наркодилъри.Кажи защо са на свобода.Защото са комбина.Аз друго обяснение нямам.Ти ако можеш да дадеш друго давай
115
0
 
0
 
! Отговори
едноченге преди 14 години
Бая си *** да си мислиш,че като всеки ден ходи в полицията си носи и кокаина.Нали за да се докаже престъпната дейност трябва и доказателства бе разбирач.нали трябва да се залови и кокаин(макар и малко,но от там се започва ,защото се предприемат последващи процесуално-следствени действия) и тоя *** да бъде осъден.Е не стана така ,но това е изцяло по негова вина.Не е трябвало да оказва съпротива и още щеше да е жив(най вероятно ако не пукне от свръхдоза).А ти си предубеден мутропоклонник.
114
0
 
0
 
! Отговори
До 113 преди 14 години
Голфаджиите не са чак толкоз ербап че да си паркират голфчетата така,пак заради въпросните с Поршетата.
113
0
 
0
 
! Отговори
До 111 преди 14 години
Да им бяха хвърлили ама не смеят защото оня е с Порше .Ако беше с ГОЛФ -2 щяха да ги пребият пак