Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо

Става въпрос за един човек, уточни премиерът
12 дек 2009 14:03,
284
Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо
Снимка: БГНЕС

Личното ми мнение е, че трябва да вземем един човек.

Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод запитването на САЩ към България дали можем да приемем затворници от Гуантанамо.

Още по темата

Става въпрос за един човек, уточни Борисов.

Има европейска и натовска солидарност. Както ние искаме за всяко нещо подкрепа от нашите евроатлантически партньори, така президентът Обама иска сега от всички нас, заяви премиерът.

По-рано в събота вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди пред БНР, че САЩ водят разговори с България да приеме на своя територия бивши затворници от базата Гуантанамо.

Той допълни, че въпросът предстои да бъде обсъден в парламентарните комисии по външна политика и отбрана и по вътрешна сигурност и общетсвен ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
1
 
0
 
! Отговори
БОЙКО ТЕПЕГЬОЗА преди 14 години
Не трябва да приемаме затворник от ГуантанамоА трябва да пратим Бойко затворник в Гуантанамо
243
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие се ебавате, обаче когато терористите взриват некой влак или реис и убият 30-50 човека ще ви излезе на носа такива затворници без присъда. Вече България я ***, на САЩ за товав им трябва кльощави съюзници, да си ги побутваш както си искаш и да се правиш на приятели...Брак по сметка.
242
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
savest nqmate li be hora? i kak spite noshtem i ne znaete li, 4e vsi4ko se vrashta na tozi svqt i 4e cqlata maka deto q pri4inqvate na tozi narod shte vi se varne, na vas i na decata vi!
241
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Premier koito reklamira tekstilni materiali, ha ha ha ha ha ha ha
240
1
 
0
 
! Отговори
Питайте Яне Янев преди 14 години
Лииии, бате БиБи се урежда със зет за оная ревливата щерка дето е трепан трепан трепан, та само като зърне Бобъра веднага щъ фани да праи пичобрък на ревлата. Ако мноо мноо немое да мушляви керестето бой бой бой от бат Бой Бой Бойко го чака.Питайте Яне Янев той има информациа от кой муджахадински полк, на коя алкедска бригада и шериятска интернационална армия е ниц въпросниот Отворник
239
1
 
0
 
! Отговори
Киртаци преди 14 години
"Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо. Не се притеснявайте, ще го осиновя."
238
1
 
0
 
! Отговори
Страхопъзльовци преди 14 години
Абе всички много знаете да плюете по мюсюлманите, а сега като ви предложиха да приберете на топло поне един терорист се посрахте, щото щяло да има много лоши последствия зя България. Ами тогава всеки дето смята, че ще има толкова лоши последствия, да приеме по един затворник от Гуантанамо и да му прави *** у дома си. Тогава ще ги омилостивите и перспективите пред България ще станат блестящи.
237
1
 
0
 
! Отговори
Р. де Ниро преди 14 години
Анализирай това....
236
1
 
0
 
! Отговори
Доктор Пинко преди 14 години
Затворниците от Гуантанамо САЩ да си им дадат подобаващи обезщетения ,че лежат толкова години без съд и присъда и те да си ходят където искат . Нямам нищо напротив бивш затворник с няколко милиона да дойде да живее у нас.Но с нашите данъци да се плаща тяхното пребиваване в нагло нали ?
235
1
 
0
 
! Отговори
ДС 0144 асдф а45 зел преди 14 години
Менте или оригинална има ли значчение ? Смятам непристойно премиер да носи рекламна шапка на Адидас нали ??? Отива му като на свинче звънче!
234
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
100% saglasna s nr. 234!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
233
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Господин Борисов, България НЕ БИВА да приема чужди затворници! Няма причина за това! Или ако има, то тя е някаква тайна и необщоизвестна, скрита от хората, съставляващи тази държава. Правилно ли е това?Господин Борисов, грижете се за България - ние разчитахме на вас, не ни предавайте! Не искаме терористични актове тук! Малко ли мъка има из тази страна, че още искате да ни докарате? И кога ще ни запитате НИЕ какво мислим по въпроса?
232
1
 
0
 
! Отговори
ASA преди 14 години
DO 226 TI KAKVA ICKA6 DA TRAGNE GOL ZA VAS MEMA XUBAV CNOVEK NEMA OGODIA 6OM E POVECHE OT 1 CHOVEK NEMO6E DA CE UGODI
231
1
 
0
 
! Отговори
К преди 14 години
Никакви затворници от Гуантанамо в България, по дяволите. Нали беше партньор на ЕС, бе шушляк. Веднага хукна да целуваш *** на чичо Сам.
230
1
 
0
 
! Отговори
asa преди 14 години
do 197 NAPALNO CI PRAV
229
1
 
0
 
! Отговори
мангуста преди 14 години
Май вазелина свърши...
228
1
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 14 години
Този ход е много грешен, ще ни постави в много лоша позиция, особенно след разчоваркването на раната с джамиите в Швеицария. България е залепена до близкия изток и тези уж "дребни" политически въпроси трябва да се вземат на сериозно. Лошо ще е ако предизвикаме и ние гневът на ***. А и се замислете, че Гуантанамо е незаконен и изкуствен затвор, както изкусвена е цялата воина в Ирак и Афганистан.
227
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как разбра че не е оригинална бре "специалист" и плетената на баба ли да носи човека?
226
1
 
0
 
! Отговори
ДС 0144 асдф а45 зел преди 14 години
Абе ей хора Бойко е с фалшива шапка Adidas от Илиенци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А дори истинска да е това е още по-срамно ,че премиера прави реклама на Adidas.И в двата случая продължава да е грешен :-)
225
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ne premier a ibrik4ia