Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо

Става въпрос за един човек, уточни премиерът
12 дек 2009 14:03,
284
Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо
Снимка: БГНЕС

Личното ми мнение е, че трябва да вземем един човек.

Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод запитването на САЩ към България дали можем да приемем затворници от Гуантанамо.

Още по темата

Става въпрос за един човек, уточни Борисов.

Има европейска и натовска солидарност. Както ние искаме за всяко нещо подкрепа от нашите евроатлантически партньори, така президентът Обама иска сега от всички нас, заяви премиерът.

По-рано в събота вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди пред БНР, че САЩ водят разговори с България да приеме на своя територия бивши затворници от базата Гуантанамо.

Той допълни, че въпросът предстои да бъде обсъден в парламентарните комисии по външна политика и отбрана и по вътрешна сигурност и общетсвен ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
1
 
0
 
! Отговори
Гнуслив преди 14 години
Бабета отива на война. Як и с яке с емблемата на Глок. Бре, че войнствен премиер сме имали! Гордея се с него, жив и здрав да е! Има си и лично мнение. Че какво може да бъде едно мнение освен лично? "Става въпрос за един човек..." Това дали ще е достатъчно за нашите нови стопани? Не знам защо, представих как те ни навират муцуната в едно нещо. "Само близни, не го изяждай цялото, това ни стига."
223
1
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Споко бе ***, стига сте ривали - в България имаме опит с такива - спомнете си за Чората...
222
1
 
0
 
! Отговори
Халил Ибрям преди 14 години
Ние вече тук. Ние много и гаден. Плачи и моли малък българин!
221
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз лично разговарях в едно заведение с един бежанец от Ирак влязъл нелегално. Ние се вайкаме за един - те са тук вече десетки и още сме живи!
220
1
 
0
 
! Отговори
маринчо преди 14 години
А близките им съратници кой ще ги приема,тези дето се возят в бронирани лимузини или безащитните хорица?
219
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе споко бе - тия дето отвличат са 200 пъти по страшни от един побъркан арабин. По подмолни и гнусни са. И да дойде един ислямист ще се завърти тук година две и ще се чупи. Голям страх, голямо нещо!
218
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това показва, че ГЕРБ вече ПРОДАВА българските национални интереси!За меко кресло са готови да подложат на терористични удари българите, от камикадзетата.
217
1
 
0
 
! Отговори
ИСТОРИК преди 14 години
Сголям интерес ще очакваме какъв ли дебат ще спретнат по въпроса еничарите в НС!За хората които следят гнусният натиск на който вашингтонските главорези подлагат страната след 1989г. ще припомним договорът за подсъдността на амвериканските военни при престъпления извършени в България-както и много нови европодлоги и нашите предатели скриха от народа,че даже и да извършат убийство наш съд не може да съди техни военнослужещи!Какво ли мислят негодниците,за да потъпкат КОНСТИТУЦИЯТА!
216
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
boiko tyrsi zet za onaia revliva sterka zaradi koiato kato se razrevala nekakav Stenli stoial zastanal dokato Boiko go byhtal
215
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко да си го вземе в Банкя, да се гушкат. Ако идва терорист, местото му е само в Банкя!!!
214
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СТРАНДЖАТА, за никого не е тайна, че си изкукуригал и то не от вчера.
213
1
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ !!! преди 14 години
Защо САЩ ни го набутват, като имат 50 щата?Това ще превърне България в мишена на ония с бомбените колани!!!Русия въпреки Алфа и Омега не може да се справи със смъртниците а ние?Управляващите са ПРЕДАТЕЛИ на нажционалните интереси.Забравиха ли турските бомби във влака с децата?Ще станем център на международния тероризъм, близо сме до Ирак, Пакистан и Авганистан!Политиците ни пак се надупиха и жертват България!Прокълнати да са!!!
212
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НИТО ЕДИН НЕ НИ ТРЯБВА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА..... ЕВРЕИСКА-АМЕРИКА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ -КАМЪКА НА ТЕРОРА - НАПРЕЖЕНИЕТО И ОМРАЗАТА ОТ НЕИНИЯ ДВОР В ЕВРОПЕИСКИЯ-ДВОР И БЪЛГАРИЯ. ОПИТВА СЕ ДА НИ ПРЕХВЪРЛИ ОМРАЗАТА НА АРАБСКИЯ -СВЯТ И НЕПРИЯТЕЛИТЕ ИМ И НА НАС В ЕВРОПА. ОПИТВА СЕ ДА ВЪВЛЕ4Е БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА В НОВА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА -КРИЗА - СЪПРОВОДЕНА ТОЗИ ПЪТ С НАПРЕЖЕНИЕ- ОМРАЗА -ЗАПЛАХИ - КОНФЛИКТИ И ВОИНИ.
211
1
 
0
 
! Отговори
маги преди 14 години
ха ха ха леле как го измисли така готино!! нямам думи, толкова вече е прозайчно всичко че е ад!
210
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Снимката на ББ кърти мивки ...
209
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега е момента, един талибан за 1000 ***. Взимаме талибаните и им даваме ***. Талибаните си ги отглеждаме и си ги храним вместо армия. После някой нека ни напада. А за тялибаните ще сме освободители и те ще са ни верни до гроб. Само трябва да ги научим да виката не Алахуакбар а Булгаруакбар и да не се самовзривяват а да мятат бомбите по отдалеч. Така де няма да губим жива сила я. Страшна далавера ...
208
1
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Казах ли, че ще го вземам дома?! От теа илачи веке не помня
207
1
 
0
 
! Отговори
Дядя Джо преди 14 години
Ти доскоро плюеше американците, че били слуги на евреите, а сега искаш да се съобразяваш с ционистко-масонските брътвежи. Айде, определи се, ти си нещо като... ни Богу свечка, ни черту кочерьга :))
206
1
 
0
 
! Отговори
ДжиПи преди 14 години
тук май всички сте заразени с новия вирус на гъшата ***
205
1
 
0
 
! Отговори
CTPAHДЖАТА преди 14 години
Ах,ти малко дяволско създание! Престани да използваш ника ми! Плагиат! Помощ! Откраднаха ми самоличността! За щастие ефекта от медикаментите отшумява и скоро ще имам точно 8 нови самоличности! Наполеон ми е любимец!