Магда и Красьо аут от академията в Свищов

Фолкпевачката била отличничка в спецалност "Финанси"
28 яну 2010 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев – Красьо Черния, вече не е докторант в Стопанската академия в Свищов, съобщиха от Академичното ръководство на висшето учебно заведение.

“Истината е, че докторант Красимир Георгиев и дисциплинарно уволненият Калин Костов са отстранени от Академията по една и съща причина – единият не идва на занятия и курсове, другият не идва на работа по регламентирания 8 -асов работен ден”, се чете в официално обявената позиция на сайта на университета.

Според ръководството на академията се наблюдава “медийно преекспониране на лице и неговите телефонни контакти”.

Заедно с Красьо със спрени студентски права е и неговата приятелка – фолкпевицата Магда.

Още по темата

Според информацията, публикувана на сайта на Академията, статусът на студентката Магда Красимирова Стоянова е „отстранен (за определен срок)”.

“Същата се е обучавала в специалност „Финанси”, в образователно-квалифика­ционна степен „професионален бакалавър”, срок на обучение 3 години и начална учебна година 2007/2008 (6 семестъра), за което е положен съответен конкурсен изпит.

Към днешна дата Магда Стоянова е положила 8 изпита (от общо 11) от първи курс и само 2 изпита от общо 10 за втори курс”.

От стопанската академия е отстранен и доцент Андрей Захариев, който изпълняваше длъжността  заместник-ректор с  ресор “Магистърско обучение и докторантура”.

Официалното обяснение на ректора Величко Адамов е, че доц. Захариев е отстранен по “икономически съображения”, за да се пестят разходи от заплати.

Според групата преповадатели, която въстана преди месеци срещу ректора Величко Адамов, Захариев ръководи дружество, което притежава 151 атрактивни имота в цялата страна, съобщава “Янтра днес”.

Според имотния регистър фирмата на Андрей Захариев “Деруик асет мениджмънт” е собственик на малки хотели, офиси и заведения в цялата страна.

Дружеството е регистрирано в офшорна зона в САЩ и е на общ адрес с фирма на вдовицата на Дмитрий Минев – Руснака, и съпругата на Красимир Маринов – Големия Маргин.

В някои от имотите на фирмата се помещават и офиси на застрахователната компания “Бул Инс”, сочена за приближена до Маргините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
malart преди 14 години
Петроле, жал ми е за България, че има много като тебе и затова сме на тоя хал
123
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Няма чалга със смислен текст. За съжаление и на певиците не всичко е истинско - коса, зъби, устни, цици, дупе.
122
0
 
0
 
! Отговори
malart преди 14 години
Школото в Свищов е продало досега поне дестина хиляди тапии. Аз лично познавам една бивша корумпирана митническа служителка и брат й, които си купиха дипломи оттам
121
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Може да плюете Магда и другите фолкпевици, но песните и повечето са страхотни, като изпълнения и смислово съдържание. Аз съм бивш музикант и певец и макар и да не съм звезда, като тях, пеех не по-зле от Тодор Кожухаров и оценям хубавото, без да съм пристрастен. А висше може да завърши всеки, който има желание, средства и му се учи. Не е трудно, не е и лесно. Повечето момичета и учат и работят. А експерти по специалността стават само тези, които се трудят усърдно, без значение дали пеят или не.
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
smotan nameri po renomirana akademiq i togaa govori we *** ti izob6to razbira6 li dumata AKADEMIQ 4e AKADEMIQ E IMALO PREDI NEGO I 6TE IMA SLED NEGO
119
0
 
0
 
! Отговори
Хм преди 14 години
Ама ако не беше голямото бучене по медиитем и тоя щеше да е доФтор, и приятелката му - магистър, след време може би и магистрат.
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е,как ще го гонят от собствения му имот бе?Това е безобразие.
117
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Погледни и от добрата страна-един наш известен ресторантьор може да се регистрира в рекордите на Гинес че е забременил най-много вишистки сред певиците ни! Кой друг може да се похвали с това?
116
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
продължение на 114.Сега образованието е девалвирано до толкова, че ако някой се стреми към него изглежда като бяла врана, особенно ако сам се бута и учи по старомодния начин.Така, както тази дама и приятерля и е масово явление.Няма лошо, държавата като изостави университетите и не ги субсидира,няма да *** от глад, разбира се.За това сме и на тоя хал-възпитаниците на Свищов са навсякъде в администрация, бизнес и местни структури.То само Свищов да беше......
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалък опит за пореден път възтаниците на това пропаднало УЧИЛИЩЕ в Свищов, в дън горите тилилейски там в дълбоката провинция и хоп АКАДЕМИЯ, за мен това е училище, таа жалък опит в негово защита, в другите вузове било по зле, хмм. ЖАЛКО ОПРАВДАНИЕ! Винаги съм казвал, не може половин България да има дипломи от това училище и то по две специалности, странно е!
114
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Щях да пиша за обучението едно време в техникуми и гимназии, за Държавните изпити пред 5 човека, двама от които външни на училището, за обучението после, когато се учеше и до 2 часа нощем, но не в дискотеката, за изпитите и зачотите, които задължително взимаш за 4или 5 години.За това, че после почваш работа като инженер за 180 лева на месец и караш трабанче , докато заварчика например с основно образование и ПУЦ взимо 350-400 лева и се вози в лада.Но това са минали работи.
113
0
 
0
 
! Отговори
////// преди 14 години
Ставаме свидетели на революция в чалга гилдията :) Вече Митьо Пейнера ги люпи чалгарки - гении :) Очаквам скоро да се появи и най- новата звезда на Пейнер мюзик доц. д-р Пепа Минета :)))))))
112
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
Фолкпевачката Магда и Красьо Черния - bulgarskata akademichna esencia razmirisana ot Svishtovskata akademia
111
0
 
0
 
! Отговори
neizvesten преди 14 години
na svatbata na KRASIO i MAGDA prisustva MITIO O4ITE i stana boi zaradi edni krasivi momi4ence.....4ENGETATA DETO SLUHTIAT PO FORUMITE MOJE DA IZNAMERIAT DISKA OT SVATBATA DA PROVERIAT.............
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мафията се е оплела в цялата страна на всички възможни места. И това се знае от много хора, но си мълчат и се правят, че не виждат.
109
0
 
0
 
! Отговори
techstepper преди 14 години
i dvamata sa narkomani
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе те тея хубаво са ги отсранили заради това че не ходят на работасега да чакаме и някой депутат да изгърми а?защо ли ми звучи нереално макар че те се скъсват да не ходят на работа
107
0
 
0
 
! Отговори
до Охо-бохо преди 14 години
Не само там е така, така е навсякъде, на всички нива и не само във ВУЗ, ами порочна практика в цяла България
106
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Качеството е важно разбира се, риторични въпроси задаваш, но вичко си зависи от човека :)
105
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Виж сега, на сила да се налива в главата на някой... няма смисъл.Човек трябва да е достатъчно буден за да знае кога, кое, как и защо!Щом си отишал да учиш... ами мама му стара :) учи бе, време си има за вичко!