Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера

Дупнишката Мадона: На хората им писна от клонинги
77
Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера
Снимка: Личен архив

След като преди време фолкиконата Сашка Васева възпя премиера Бойко Борисов в парчето "Happy Birthday, Mr. Премиер", дупнишката Мадона припна до Министерския съвет, за да занесе лично на министър-председателя писмо.

Оказа се, че поводът за посещението е проверката от страна на НАП към музикалната гилдия в България.

По думите на Васева, която е “представител на свободните изпълнители”, проверките са насочени само към певците, които имат инцидентни участия, за сметка на димитровградската фирма “Пайнер”. 

Ето какво пише изпълнителката на “Левовете в марки” до Бойко Борисов. Публикуваме писмото с известни съкращения, но с автентичен словоред.

“Господин Генерал,
Едва през 2009 г. на хората им писна от клонинги и дойде носталгията към ретро фолка и ретро естрадата. Така от 2009 г. ние, които искахме да бъдем независими от фирми, вече работим и радваме успешно нашите почитатели.

Така че, за да има обективност, данъчните проверки трябва да бъдат насочени към фирмата, която през последните пет години е узурпирала пазара. И тъй като проверката е насочена не към доказване на участия, а към доказването на произхода на имоти и пари, усилията трябва да имат една посока – Димитровград.

Още по темата

И да не се проверяват певците, които изнемогват, вземайки 20% от хонорара и затова са принудени да си търсят покровители.

Един е Митко Димитров – Пайнера, и несметните негови имоти по морето, София, Харманли и Хасково”, посочва в писмото си култовата фолкаджийка.

“И нека да не се слагат на тезгяха личности като: Лили Иванова; Силвия Кацарова; Кристина Димитрова; Камелия Тодорова и т.н., чието творчество не е субсидирано от чичковци-паричковци, а в момента след 30 години кариера би трябвало да са си осигурили с вечните си хитове, едно спокойно настояще, ако живеехме в нормална държава.

И на мен нямаше да ми се налага да работя с две деца, ако бях получила реални отчисления от продажбите на албума ми “Левовете в марки”, който се продаваше с милионен тираж (за времето си), а аз получих от фирма “Пайнер” трохи”.

В края на писмото си Сашка Васева открито призовава премиера да игнорира от ГЕРБ “подобни личности” като Митко Димитров, които по думите й “уронват авторитета ви, на който се гради цяла една партия, а вече и новото политическо мислене”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 14 години
Ей,Кучкарите...Я Леко И Спокойно!!!Браво Сашке Колко Хубаво Си Го Написала...чудесно Миличка...
67
2
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
От както Борисов зае мястото на Станишев,у нас се наблюдава засилено търсене на работна ръка.Търсят се предимно ПЛЮВАЛНИЦИ които да работят за Станишев и БСП,а да плюят по ГЕРБ и Борисов.По този начин Станишев започва кампания на плюене и храчене с надеждата ,че така ще стигне до сърцата на народа.Станишев е роден и живял в семейство в което хуманизма е бил забранен със закон,това не може да се скрие.За него хората са гласове и стъпала до високия стол.Той никога няма да стъпи там,повече.
66
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
точно така.....супер бойко ше те оправи и теб,както ни оправя от началото на мандата,че и преди това.....съдят търсят уволняват продажни ,подкупни и мързеливи.....и изведнъж-същите пак са си там.........а нашия като чуе CONGRATULATIONS, BORISOV и вече не слушаме друго....сега това ше ни го кажат пак гърчулята и пак ше ни преебат заради нашите хубавци
65
2
 
0
 
! Отговори
as преди 14 години
moji da e vsi4ko no ne se krie kato po golqmata 4as ot horata v taq d1rjavica ami izliza i kazva za tiva koeto ne i haresva .Dai boje pove4e takiva hora v taq darjava .Ni6to nqma da se promeni dokato ne se promenim i nie i ne tr1gnem zaedno napred
64
3
 
0
 
! Отговори
куршум преди 14 години
Ами писала е на мутрата. Да може да разбере. Но нищо няма да стане, защото Митьо си е платил на мутрата.
63
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
хубаво е САШЕ но кои ще го прочете
62
2
 
0
 
! Отговори
К преди 14 години
Ти го сейш в Ресилово то в национален ефир са блещи
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това тъпо нещо пак е решило да се изявява. Вече аман от нейните простотии. Явно я е хванала критическата като я гледам на тези минусови градуси без палто. Да, права е за Пайнер, но от нейната уста звучи несериозно.
60
2
 
1
 
! Отговори
no coment..... преди 14 години
"Търкулнала се тендежерата и си намерила похлупака".
59
2
 
0
 
! Отговори
СССРейчо преди 14 години
Нито Пайнера, нито ***, нито Еврофутбол, нито чалга-кръчмите, където се продава дрога и алкохол-менте, ще провери Бойко Борисов. Твърдо нье..... ТЕ са от една порода: мутренско-мафиотска !!!!!
58
2
 
0
 
! Отговори
възмутително преди 14 години
Все едно е писала до баба си на село едно писмо.
57
2
 
0
 
! Отговори
нямам думи преди 14 години
Забележете, "им писна"е защо говори с имена, нали жалбата е от нейно име и говори за себе си не за дрлугите?!Трябва, да възразява не да обвинява и насочва.Не мога да повярвам тази жена е педагок по професия, ако всички учители са, като теб не могат да напишат една молба, опровержение или жалба, тогава за какво иде реч, изобщо?!
56
2
 
0
 
! Отговори
пън преди 14 години
Тази въобще не ме кефи, но е абсолютно права! Браво за доблестта и смелостта!
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая мокра кокошка не знае ли че обръщението е "господин премиер". Аман от неграмотни "представители на н`ам к`ва си организация". Да не говорим че по-типична *** от тая не съм виждал - червендалеста, с мъжка мутра, две кила светещ грим и половин кило червило. Толкова години не можа една пластична да си направи да замяза на човек малко.
54
2
 
0
 
! Отговори
или на кирилица или преди 14 години
който не може да пише на кирилица просто да спре да пише.Не четем такива буламачи.
53
2
 
0
 
! Отговори
това се казва мъж преди 14 години
http://style.investor.bg/article.php?id=1129 саше, дано с тази реклама, където си я правиш и на теб да ти се случи дерзай.....
52
2
 
1
 
! Отговори
К преди 14 години
Нали пак цъфна на екран
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До преди 3-4 години слушах от време на време чалга но вече като жена съм разочарована от голотията, простотията и надменоста която излиза от нашите певици!Как една Цеца Величкович въпреки силикона си не ми мяза на нашите п....,!Ако се спрът децата да ходят по тези заведения в който дансинга е масата хонорарите на тези ще им намалят?
50
2
 
0
 
! Отговори
не ти чета постовете преди 14 години
какво ще кажеш да не пишеш на шльоковица......
49
2
 
0
 
! Отговори
де да беше така преди 14 години
Ако, плащаха за надлъгване ще сме най- богата страна в Европа.....