Призовка за Масларова. Чакат я в следствието

Разпитват я за златния ремонт на социалния дом в Ст. Загора
23 фев 2010 08:19,
113
Призовка за Масларова. Чакат я в следствието
Снимка: БГНЕС

Днес в Националната следствена служба /НСлС/ е призована да се яви бившият социален министър в кабинета на Сергей Станишев Емилия Масларова.

Тя ще отговаря пред закона за длъжностно престъпление и присвояване в особено големи размери заради "златния" ремонт на социалния дом в Стара Загора.

Още по темата

Според експерти при въпросните строително-монтажни дейности държавата е била ощетена с 11 млн. лева.

Освен на ексминистърката, прокурорите ще повдигнат обвинения и на заместника й инж. Димитър Димитров, главния секретар на ведомството Иван Пенев, който запази поста си и при новото правителство, и на нейния семеен приятел Венцислав Драганов.

В началото на ноември миналата година беше поискан имунитета и на бившия премиер Сергей Станишев заради изгубването на секретния доклад на ДАНС.

Първият обвиняем министър от кабинета "Станишев" стана земеделският министър Валери Цветанов заради 15 неизгодни заменки на земи.

Вториьт клиент на прокуратурата бе министър Николай Цонев, който беше обвинен за закупуването на мобилен завод за производство на хангари и разследван за съмнителна сделка с авиотехника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 106 па много е дърта бе приятелю
90
0
 
2
 
! Отговори
Мистър 20см преди 14 години
Аз я чакам у нас забелил съм 20 сантиметровия......направо ще и обърна хастара
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЯМА ДА И НАПРАВЯТ НИЩО ДОКОВСКА АДВОКАТКА ТА Й СЕ ПОЗНАВА ДОСТА ДОБРЕ СЪС СЪДИИТЕ СПОКО ПАК ЩЕ КРАДЕ НЯМА ДА Я ВИДИМ В ПАНДИЗА! ВЕЧЕ СЕ ПОГРИЖИХА ЗА ТОВА - ДОКОВСКА!
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахахах,дано си прав,ще е интересно да видим как милионите и помагат,когато някоя *** си чеше оная работа с претенциозната и прическа!
87
1
 
4
 
! Отговори
надзирател преди 14 години
Мале,тази прическа/на госпожата/ как ще се разроши между краката на някоя *** в сливенския.................
86
1
 
2
 
! Отговори
Темида преди 14 години
ако питате мене...я чакат в сливенския...направо да прескача следствието...
85
4
 
1
 
! Отговори
Ко ми пука преди 14 години
А ,бе , какво ви е направила хубавата жена.Купила си едно "Бентли",взела някой лев------- еее голяма работа.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая *** трябваше да влезне в затвора отдавна! Дано само не се измъкне!
83
0
 
0
 
! Отговори
знаш ли кога преди 14 години
си анонимен...В Русия съм,в Русия...Хахаха Ганс не спи :)))
82
1
 
2
 
! Отговори
Питко преди 14 години
:)))Аз да не съм отличник като теб,и кво лапане бря ***,ако съм лапал ще си чеша ли езика тук ф форуми,ами аз ще съм на банско,а всички дето са на власт лапат,помните ли как ревахме за КОстов,Виденов,Царя,Сергей,НЯМА да има никой в затвора,щото после и тези тр да влизат,и кво се случи до сега-едно нищо....е за тва ме е яд,мизерията се задълбочава,и аз съм за да има осъдени...но -няма да има,справка-Хамстери,мамстери...Живейте си с нета,Вие сега лапата,айде аз трябва да работя,за да има АЗ кво
81
1
 
3
 
! Отговори
българина преди 14 години
Ако не е СЕР-ГЕЙ,Борисов ще се занимава с държавните дела,за разлика от ГЕЙ-СЕР.Ако има избори не се ли сещаш,че пак ще е той,за разлика от БСП И ДПС кадето всичко беше пълна измама,а шута си биите вие БЕСЕПАРИ някаде,ама не виждам каде икой ще вземе такова крадливо племе.Що не се ориентирате към Луната,там сигурно има какво да се краде още.Развей те червените си *** знамена там.
80
1
 
3
 
! Отговори
Мина преди 14 години
Никаква милост за госпожата.Пир по време на чума.Най жестоки присъди,да крадеш от залъка на бедния и беззащитния е равно на мародерство.Нали знаете какво се случва с мародерите?
79
2
 
2
 
! Отговори
Тутуна преди 14 години
Ще ти обясня само веднъж,КОЙТО не е съгласен с политиката сега-ВЕДНАГА ревете комунист,не не съм,а ще ти кажа нещо-ББ напуска МВР 1991,защото ОТКАЗВА да напусне БКП,личен гаваз на ТАТО,бивш милиционер,на времето ако не си КОМУНИСТ няма МИЛИЦИЯ,значи комунист върл ни управлява,а псуваме комунистите,ЦИРК ....
78
3
 
1
 
! Отговори
Питко преди 14 години
Лумпенаж ***,неам време да ти обяснявам,как държавна фирма-Пощите ще даде по-висока оферта от частна?Боци знаел на Сибанк офертата и надъл държавната,мислиш ли че шефа на пощите има думата,а Си банк чия ...То и Костов нема нищо на негово име *** полувин БГ е негова и на С.Христов,бегай направи ***...
77
0
 
0
 
! Отговори
cn.ca. преди 14 години
lechkov ne e losh kmet.mafiota radoto se misli za velik,amma nyama da ya bade negovata.
76
3
 
0
 
! Отговори
пич преди 14 години
Ако не е Серж,с кого ще се оправдава....Некадърника ;)Цирка е пълен :))))Кат не може да се справите-избори и си бийте шута нанякъде!!!Цигарите преебавате,само данъци,такси,глоби,акции *** криминалето....и ай сиктир ве,
75
4
 
1
 
! Отговори
Тутуна преди 14 години
Флик на кого ще продаде Булгартабак?Сибанк и Димитров -замеката :)))Ейй *** народ,радва се на шарено,тая за всичко има документи разписани от инвеститорски КОНТРОЛ,най много контролата да го отнесе :)))*** прости,*** нищо праха е готин,унася Ви в блаженство,нищо че държавата загива...
74
2
 
1
 
! Отговори
Сливенлия преди 14 години
А,кога ще приберат Лечков,тоя изкраде орталъка,*** е от наще за сега,а?Циркаджии :))
73
5
 
0
 
! Отговори
Питко преди 14 години
А кога ще призоват Цветито,за Винетките,там 50 милки са облажени ;)Хаха ***,що не ревете за това,или после ;) ;РРР
72
0
 
5
 
! Отговори
6+ преди 14 години
тая мазната няма ли дая арестуват по подобие на крадльото от имиграционното