Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема

Вътрешният министър имал "тревожна" информация за съда
26 фев 2010 11:18,
252
Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема
Снимка: БГНЕС

Сагата с размяната на реплики между съдебната система и вътрешния министър продължи и днес.

В отговор на думите на председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев, че "МВР трябва да бяга по своята писта", днес Цветан Цветанов обяви, че разполага с доста тревожна информация за българската съдебна система.

"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой. Не бих могъл да го направя, защото това е класифицирана информация. Казвам ти, дъще, сещай се, снахо", каза Цветанов, като уточни, че говори на възможно най-дипломатичния език.

Вътрешният министър благодари на Лазар Груев за неговата толерантност и  "стискането на зъби", но подчерта, че то не решава проблема, а обществото очаква справедливост от съда.

Още по темата
Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока.

"Аз не искам да давам оценка за българския съд, това го правят българските граждани и докладът на Европейската комисия. Не съм давал оценка на съда", заяви още Цветанов.

По думите му МВР не иска да влиза в чужди територии, а да води реална борба с организираната престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
9
 
! Отговори
ха сега преди 14 години
Ако вината на Масларова и Гагаузов бъде доказана в съда, законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.как преди за нападения над надгробни паметници давахте смъртни присъди а сега за масови убийци-мутри не можете?или всички мутри са агенти под прикритие на ДС борещи се с/у народа си?тези ги разправяй багерче на кукловодите генерали от ДС!!!марионетките мутри управляват фабрики,същите са нарко трафиканти и сводници-разбира се под мъдрото ръководство на партията майка и ДС-меча на партията!!!Димитър Илиев Попов От 1972 до 1990 е съдия в Софийския градски съд.Докато е в тази длъжност, през 1986 той осъжда на смърт 26-годишният Тодор Дечев, който е бил обвинен, че нападнал надгромният камък на Людмила Живкова. Въпреки факта, че една смъртна присъда е прекалена за такава постъпка, тя бе издадена и изпълнена. Тодор Дечев бе екзекутиран чрез разстрел.Смятай този за какво е убивал хора !!! И сега получава пенсия от децата на жертвите си !!!Когато бременната съпруга на Тодор Дечев помолила за свиждане със съпруга си, Димитър Попов отговорил :`На какво свиждане си тръгнала, още миналата седмица се приведоха в изпълнение смъртните присъди, а тя тръгнала на свиждане`
187
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доверявате ли се на българския съд? polls.bg/poll/id/doveravate_li_se_na_balgarskia_sad-509
186
6
 
23
 
! Отговори
студент преди 14 години
Давай Цветанов.. Само Цецо !.. Съдиите много да не знаят, че скоро и тяхнта песен ще свърши..
185
6
 
22
 
! Отговори
Milen преди 14 години
Цветанов е напълно прав - съдиите са една корумпирана мафия!
184
2
 
12
 
! Отговори
Булдозера преди 14 години
Цветанов,Цветанов... Не ти ли идва на акъла,че техниката "ние ги ловим-вие ги пускате" е куха. Те ги пускат , защото законите са такива и така направени,че да ги пускат. В ръцете ви е законодателната власт! Защо не предприемете веднага радикални промени в законодателството, а само се правите на търсещи справедливост. Може и да греша. Опровергайте ме ! Ще ви се извиня от все сърце!
183
1
 
2
 
! Отговори
радио Ереван преди 14 години
Copy/PastеВИЦ........Питат радио Ереван: - Какво ново на Тихият фронт в България? Радиото отговаря: - О-о-о сега ще се внасят специалисти-*** от Германия да БИЯТ ТЪПАНА!!
182
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този пък ВИФ-аджия взе да се прави на магистрат. Като и Пожарникаря: "Ние ги ловим, вие ги пускате". Значи така ги ловите... Трябват доказателства, и то достатъчни. Другото е полицейска държава.
181
1
 
16
 
! Отговори
gghgh преди 14 години
Тия за какъв авторитет ми говорят!!. Тя цялата държава *** те ли са най чистите.............Едно дело не могат да завършат както трябва.... все нещо не е както трябва
180
6
 
6
 
! Отговори
зъл преди 14 години
На ченгетата им мирише винаги на корупция носовете са им изкривени одавна Та те от корупцията живеят!!!
179
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВООО ЦЕЦОО! ТАМ МИРИШЕ НА КОРУПЦИЯ ТАКА Е И ВСИЧКИ НИЕ ГО ЗНАЕМ, ПРОДЪЛЖАВАЙ САМО ТАКА.
178
5
 
7
 
! Отговори
тапаков преди 14 години
Българските закони са направени от АХМЕД ДОГАН и сие Защо обвинявате СЪДА ? Той е длъжен да ги НАЛАГА!!!
177
6
 
18
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 14 години
Шапка му свалям на министър Цветанов!Адаш,нямам думи,Бог да ти помага и все така здраво дръж,на лая на купищата слабоумни *** не обръщай внимание!
176
2
 
2
 
! Отговори
ер преди 14 години
до kelloggАбе човек за престъпление извършено в чужбина говорим, доказателства събрани, не по начина който е описан в Българското законодателство, защо Франция не си започна дело и да си ги осъди като е на тяхна територия? Защото са български граждании 3 та затова всички доказателства са се намирали на френска територия и са събрани от френската полиция. Има много особености по това дело! Не ги плещете без да знаете!
175
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
айде както е тръгнало идва управията полицай , безработен, пенсионер , полицай безработен пенсионер, и тн само плиция ще остане накрая
174
0
 
4
 
! Отговори
пешо преди 14 години
Май ще се стигне до едно положение ми се струва!!И дпс и сдс и атака и бсп и всички започват да защитават правителството по всички форуми от разгневеният и поумнял НАРОД.
173
2
 
2
 
! Отговори
mmmmmmmmm преди 14 години
"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой"abe Boiko ne beshe li zabranil "dumichkata" ще ????????????????
172
2
 
3
 
! Отговори
kellogg преди 14 години
"те едно доказателство срещу утрепките не могат да съберат срещу съдиите тръгнали СМЕШНИЦИ " APT,ne iskat da izkarvam policiata svetzi,no ne mislish li 4e mnogo ot delata v BG ne sa dovedeni do krai ne poradi lipsa na dokazatelstva,a to4no poradi lipsata na volq i Oste Nesto ot strana na syda,zamisli se.Pimer-deloto srestu ubitiq student v Paris i dvamcata nehranimaikoAvci ot Varna.Dokazatelstva sybirani v France dostaty4ni za prisyda,tuk nevinni,edva sled 10godini i natisk ot vyn gi osydiha!
171
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
айде , полицейска държава, *** народ
170
3
 
13
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
За това което върши и говори вътрешния министър се иска голям кураж, и той го притежава. Успех дано стигнете до края .
169
3
 
5
 
! Отговори
БГ. преди 14 години
На право да се премахне тази не-ефективната ПОЛИЦИЯ 70 000 разплути ЧЕНГЕТА взимат от джобовете ни ЗАПЛАТИ ПАРИ на вяатара !!! 100 човека съдии им били виновни ха ха ха