Проверяваме онлайн прегрешенията си пред КАТ

Тръгва системата за електронни справки в КАТ-София
7 юли 2010 15:49,
39
Проверяваме онлайн прегрешенията си пред КАТ
Снимка: БГНЕС

Системата за електронни справки в столичния КАТ ще започне работа в четвъртък, съобщиха от МВР.

Стартът на новата система ще бъде даден в 11 часа.

Чрез сайта www.i-kat.org гражданите ще могат да получават информация за състоянието на актовете им за нарушения, дали има издадено наказателно постановление, размера на определената глоба и отнетите контролни точки.

Услугата се предлага за първи път в страната и чрез нея ще се облекчи административното обслужване на гражданите, посочват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: КАТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 11 години
Някой наш човек взе парички за изграждане на системата, направи някаква недоделка, пусна я за малко да поработи, после си би камшика и изчезна с честно заработените парички. А системата спря временно (за няколко дни) по технически причини. От септември 2011 та до днес.Намери поне един да отговаря на някакъв мейл на въпроси на граждани, та да има поне бегло подобие на електронни услуги, министре...Защо трябва да излизам от работа и да ходя на гишетата в Дървеница за най-елементарни справки?????
39
1
 
3
 
! Отговори
SECIURITY преди 12 години
zdr kolegi kak da razbera dali mie izlqgal akta potochno onlain
38
1
 
3
 
! Отговори
XaXa преди 13 години
Guzen ne gonen biaga :)
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
проверяваме онлайн прегрешенията на КАТ
36
1
 
7
 
! Отговори
Knock преди 13 години
Шиб*ната справка още я няма...вече 4 часа! А още по скапано е, че "създателите" на сайта са пропуснали да поместят варианти за премахване на регистрацията. Простотии от сорта на "Вашите данни са защитени" и пр. не ми се гледат. Това си е живо събиране на лична информация и трябва да бъде сезирано на момента, а хората стоящи зад този проект са неадекватно прозрачни. Ааааа и още - Ц.Ц. и СиЕ > знаете предполагам за какво биха ми изтрили коментара, ако го напиша?!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май си вечно недовлен. Карай си дето искаш с колкото си книжки имаш. Хората обикновенно водят уседнал начин на живот. И аз има книжка от друг континент ама да не водиме *** спорове.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека заедно да спрем пандемията по пътищата!------------ Каква е тая пандемия? Май автора не е съвсем наясно какво е пандемия.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
`Пътни хулигани, дарихте ли органите си?!`------------------- Наистина пълна идиотщина.
32
1
 
4
 
! Отговори
aMorph преди 13 години
Справката дойде за по-малко от час ;)"Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления! "Е, такава дума като 'невръчен' няма, *** кой ги кара да знаят да пишат :РБраво КАТ!
31
1
 
3
 
! Отговори
Браво преди 13 години
Вече се регистрирах
30
2
 
4
 
! Отговори
georgi преди 13 години
eeeeee,bravo be.nai nakraq.
29
2
 
8
 
! Отговори
SD преди 13 години
Дето се вика - да вземем да им го направим без пари, както са се пробвали хората от фирмата. (Нищо че е частна - усилието е похвално)След като КАТ профукват маса пари за какво ли не, вкл. за машинки за номера за опашки (в 21ви век), ще е интересно една частна фирма да ги направи за смях с безплатно (или доста евтино) решение за всички глоби за цяла България.То пък голям зор - да въведеш ЕГН и номер на книжка.
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами ще чакаш, ако искаш да разбереш! или тръгвай до кат и стой си там на опашка! аз се надявам системата да работи без бъгове та да е полезна за всички, не знам, обаче, за мен лично дали ще е полезна, щото не съм с българска книжка, а актове, дето ги имам, ми пишат по лична карта..., чакам с нетърпение 11 часа :)
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Супер аматьорски сайт, а фирмата изпълнител се хвали, че била много велика. Ако прочетете описанието в За нас, на мен ми мяза повече на личен блог на някой тинейджър, отколкото на институционален сайт. И какво като пуснеш заявка? В момента има статус "очаква се изпращане на КАТ след 1 ден", след това чакаме отговор от КАТ след колко? ХХХ дни? докато някоя заспала лелка благоволи да си прекъсне почивката, да ми направи справката и да ми прати отговора. Е не! Без думи просто.. ЧАКАНЕ МУ Е МАЙКАТА!
26
2
 
7
 
! Отговори
SD преди 13 години
Уважавам напредъка и желанието, но ми се струва че сайтът трябва да е на КАТ, а не на частна фирма.Най-малкото се процедира с лични данни. Иначе поздравления за инициативата. То като КАТ не се сетят да събуят цървулите, някой го е направил вместо тях
25
3
 
7
 
! Отговори
интересно преди 13 години
Къв си па ти с няколко книжки бре? Т'ва е като да имаш няколко лични карти?!?
24
3
 
4
 
! Отговори
Примерен преди 13 години
Изглежда полезно. Дано не ми се налага да я ползвам :)
23
3
 
7
 
! Отговори
aMorph преди 13 години
Пуснах я тая справка...ама нещо много тромаво. А и как така се проверява истинската самоличност на регистриралия се? Това значи, че всеки може да ми види справките. Лесно е да се вземе ЕГН и # на книжката.Не че мрънкам, това е крачка напред, но все пак да се направи като хората.Такъв сайт мога да направя за 15 минути, дайте ми само базата, а не някой ръчно да го прави...
22
5
 
15
 
! Отговори
sz преди 13 години
Че кой те кара да си въвеждаш ЕГН ? Като не искаш да ползваш системата не си въвеждай данните! Чакаме такава система от няколко години, а вие почнахте да плюете още преди да е тръгнала. Безмозъчен и *** народ!
21
2
 
4
 
! Отговори
киро преди 13 години
Айде по полека с "ИНОВАЦИИТЕ" да не се изцапате в кафяво от напъване да станете НОРМАЛНИ ЕВРОПЕЙЦИ:)))) а дали ще има примерно ако сме бутнали някой лев в джоба им!????????България Швейцария на БАЛКАНИТЕ--ХАХАХАХХАХХАХАХАХА ЕГАТИ ***