Разчистване на сметките по български

40 000 абонати са жертви на войната между ортаците в интернет доставчик
11 сеп 2010 15:25, Екип на Dnes.bg
128

 

Над 40 000 абонати от Пловдив и Асеновград стоят без интернет и кабелна телевизия  заради спор между съдружниците в Цифровата кабелна компания.

Сега и двамата са направили отделни фирми и са открили отделни каси.

Така се получава, че дори да си предплатил интернета си на досегашната фирма, го спират, докато го платиш и на новата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: кабелна телевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Палиии
36
23
 
3
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Това е частен случай ! Предполагам че автора на материала е пряко засегнат ... ама защо го прави достояние на целият народ който чете dnes.bg ! В Бургас / а предполагам и в други градове / отдавна свършиха тези партизански войни на кабелните оператори , рязане на кабели , кражба на консумативи и т.н. Нали в един цирк играят ! Че има кражба на абонати ... ама по съвсем друг начин ... примерно : Не ми харесва качеството на нета и телевизията на Скат , веднага ще ме включат от RN Media Group !
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така си разчистват сметките с нас и ВиК,и електро,и топлофикация...продадени сме навсякъде.
34
6
 
10
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 13 години
СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ НАИВНИЦИТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ
33
1
 
35
 
! Отговори
До 24 преди 13 години
А знаеш ли кое е най-жалкото? Че хора като теб не си знаят правата! Когато възникне такъв проблем, като в случея, закона е предвидил колективен иск - тоест вместо всеки да завежда индивидуални искове и да харчи пари за адвокати, може всички да си поделят разходи и така всеки ще даде по 2-3 лв. да речем, а фирмата нарушител ще бъде осъдена.
32
1
 
22
 
! Отговори
CA преди 13 години
Ами адвокатката в края на клипчето много добре го каза - ей ви го тоя форум, разберете се тук всички ощетени, направете си среща някъде и подайде един колективен иск в съда. Това е действащо дружество с активи - при присъда няма къде да отидат - ще ви платят. Ако в БГ съдебната система куца когато трябва да се вкара престъпник в затвора, то частните сдъдийте изпълнители работят с пълна пара
31
0
 
22
 
! Отговори
do 27 преди 13 години
Близоо в Сливен е много зле нет+кабелна техниците са некадърници!!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
никой няма да тръгне да ги съди самостоятелно,не им се губи време,нерви и пари на хората. Смяна на доставчика веднага .Аз така направих-2дена без интернет и след още три-с интернет от друг доставчик.
29
2
 
12
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Мдаа, така е в Абсурдистан . А обяснението за тая нелепа история е проста -2 компании са били в съюз -едната предоставя телевизия ,другата Интернет достъп . Когато "любовта" между двете дружества угасва и те се разделят. Потърпевши обаче остават абонатите на кабелната телевизия която никъде не е упоменала в договори и касови бележки кой е аджеба доставчика й на Интернет?!
28
2
 
7
 
! Отговори
dessko преди 13 години
Blizoo е само бг търговска марка обединяващи двете компании-евроком и кейбълтел.Собственик на това обединение от 15 декември 2009 година е най големият кабелен оператор на Германия-притежаващ кабелни телевизии едновременно във Великобритания,Италия и Унгария.Лошото в случая,че за да обновят напълно остарялата си мрежа се изисква огромно технологично време.
27
1
 
24
 
! Отговори
.... преди 13 години
Кви са тия селски изпълнения от тия оператори?Те накрая какво искат някой подивяк клиент да влезе с някоя кирка или нещо подобно и да стане панайр ли?Мен ако ме направят така и 10 дни да нямам интернет а да съм си платил направо влизам и ги правя на 2 стотинки ако искат и полиция да извикат мама им мошеници.Съд до дупка за тия или саморазправа.Това е положението.
26
2
 
11
 
! Отговори
майна преди 13 години
Това наистина беше така преди години...закъснееш с плащането и ти пишат името така че целия град да те разбере...много некоректно беше от страна на гологана
25
4
 
1
 
! Отговори
psycho realm преди 13 години
True , true !!!!!
24
6
 
26
 
! Отговори
Катрина преди 13 години
НЕ ХОДЕТЕ В БЛИЗУ ТО Е НА КЕЙБЪЛТЕЛ И ТАМ НЕТА Е АДСКИ СЛАБ, КАБЕЛНА ПОЧТИ НЯМА! ТЪРПЯХ ИМ ГЛУПОСТИТЕ ЦЯЛА ГОДИНА, БЕЗ НЕТ А ВНАСЯЙКИ ТАКСИ!!!!!
23
1
 
21
 
! Отговори
AbJeCt преди 13 години
Едно ходене за консултация при адвокат ти е най-малко 15-20лв в най-добрия случай, тия от кабеларката мн добре до знаят, мн добре знаят, че хората ще дадът 20 лева при тях за да нямат проблеми вместо 20 лева за да ходят при адвокат и да пускат жалби и искове ... българска работа ... жалко за хората, правят ни на нищо вече.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
водата , може да си я плащаш на части,не цялата сума наведъж.така,че не е непосилно да я платиш ,даже и да нямаш пари в момента.а колкото до аварии,те затова са аварии-не се предвиждат и понякога трудно се отстраняват.токовите удари също са мн.неприятно нещо,но пак не са предвидени -но има решение -купи си предпазители и се обади в енергото да доиде техник,да ти измери какъв ток получаваш.просто е. но пак смесваш нещата .както и да е.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също искам този цирк скоро да свърши, защото не ми се мисли при кой пак да се местя. Специално за Пловдив не знам някой да е бил по-добър от тях в предлаганата пакетно услуга.
20
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
идете в БЛИЗУ за кабелна 80 програми и интернет 26 лева на мес.
19
2
 
11
 
! Отговори
филибето преди 13 години
Водата се спира без предупреждение, когато поискат имало е случаи 48 часа без вода, от токови удари изгоря и компютър и климатик и хладилник, но за съжаление компенсации нямаше.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТВ Сат по принцип винаги са били некоректна фирма.Отдавна ,когато бях абонат си спомням,че само някой да закъснее да плати и името му +адресът се изписваха на екрана .За назидание .После закъснееш си с таксата -изключване и ако и да си платиш закъснялата такса,плащаш и такса включване пак.За някакви три -четири дена закъснение.