Службите не били проверявали Юридическия факултет на СУ

Деканът на факултета нямал конфликти с министър Игнатов
26 сеп 2010 11:00,
37
Службите не били проверявали Юридическия факултет на СУ
Снимка: Булфото

Юридическият факултет не е бил подлаган на проверка от страна на специализирани служби или органите на прокуратурата, обяви пред БНР проф. Тенчо Колев, декан на Юридическия факултет в СУ „Св. Климент Охридски”.

Лабораторията по криминалистика е в пряка връзка с практическото обучение на студентите, каза той и добави, че всеки един уред от лабораторията е сравнен с обществената поръчка. По думите му, оказало се е, че няма липса на нито един лев.

Проф. Тенчо Колев допълни, че нито е говорил, нито познава Красьо Черния. Относно твърденията, че в Юридическия факултет влизат хора с връзки, проф. Колев заяви, че това са лъжи.

Той добави, че никога не е имал обтегнати отношения с министър Сергей Игнатов и не е разговарял с него за това да си подава оставката.

„Ще продължавам да правя всичко възможно да стигна тавана за благото на Юридическия факултет”, каза още проф. Тенчо Колев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
ATB преди 13 години
Аз също съм студент в ЮФ на СУ и мога да кажа, че шуробаджанащината там е на почит! Подкрепям "31", който правилно казва, че редовно влезлите (като мен) след полагане на изпит са определена бройка, а след това незнайно защо се изспиват ОТНЯКЪДЕ СИ почти същата цифра. Бил съм свидетел как на изпит, който се състои от отворени и затворени въпроси, на който не отговориш ли на отворените те късат преподавател пише "6" на колега, който предава полу-празен лист само защото е син на друг професор ...
23
0
 
1
 
! Отговори
danail преди 13 години
kuslev da vidi imotite na dekana,4e na dvorzi prili4at,a zaplatite sa malki
22
0
 
0
 
! Отговори
out_of_space преди 13 години
Първо се научи как се използва пълен или кратък член в българския език, преди да пишеш коментари! Селото не е у мен, а у някой друг, който явно се е родил в София, но селското му възпитание го ограничава предостатъчно.
21
0
 
0
 
! Отговори
kristiqn преди 13 години
nqma zna4enie kakvo se govori,istinata e ,4e fakultetyt zatuva i dekanyt ne oje da se spravi,posle vse nqkoi trqbva da e otgovoren,ribata mirise otkum glavata
20
0
 
0
 
! Отговори
elza преди 13 години
samo ni skube tozi 4ovek ten4o kolev,tikvenik e gips i voda
19
0
 
0
 
! Отговори
4ovek преди 13 години
dekanyt za nisto ne stava. toi nqma podhod i durjane,skandalna li4nost,obiknoven guvedjar
18
1
 
5
 
! Отговори
gruh преди 13 години
Уча в ЮФ на СУ и мога да ви кажа, че положението е повече от трагично. Скандалите са самата истина, а в правото ни приемат с изпит 220 човека, а после се изсипват още 400 парашутисти. Администрацията е същинска пародия. Три лелки никога нищо не знаят, освен цените на индивидуалните протоколи! И все пак това остава най-елитният правен факултет. Просто не искам да знам какво е в другите!?
17
2
 
1
 
! Отговори
Бай село преди 13 години
Какво да кажем ние от село ДАЛИ ВЛИЗАТ С ВРЪЗКИ ВЪВ ФАКУЛТЕТА ,ние от село мислим че вина ги някой намира вратичка да влезе във факултета.А що се отнася до провинцията и СОФИЯ -каква е разликата. Май от селат са по-умни и нащите роми са грамотни и работят и ако не е бай село какво ще ядете .Даже господат управляващи са повечето от провинцията.
16
0
 
3
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Дайте автономия на Софийското княжество и преместете столицата във Велико Търново, където й е мястото.
15
0
 
0
 
! Отговори
petko stoev преди 13 години
ne podloga,a gadno polu4ove4e s mustak maloumen derebei,syvetnik na sergei stanisev i mutant
14
0
 
1
 
! Отговори
don4o преди 13 години
ten4o e komunisti4eska podloga ot svinskoto upravlenie na troinata koaliziq,dolen selqnin i mosenik,dano gerb go vidi i razbere. operaziq vuzmezdie za nego.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Начина ти на писане показва, че селото не е излязло от теб
12
3
 
5
 
! Отговори
out_of_space преди 13 години
Аз съм си доволна от образованието, което получавам в СУ. Преподавателите от моята специалност са достатъчно добри професионалисти и сами са си променили нещата във факултета, не чакат никого да прави някакви реформи, а сами си ги правят. И много ясно, че всичко ще вряка, като спрат топлата вода. Това не значи, че не ги интересува качеството на образованието. Но първо ги интересува да имат нормални условия! А когато отрязаха бюджета на СУ, нямаше ли хора? Или сега ще излезе, че са меркантилни..
11
0
 
2
 
! Отговори
out_of_space преди 13 години
За Студентски град съм съгласна, че трябва да остане само за студентите и да се въведе някакъв ред, но от първия ти коментар не изглеждаше, че това мислиш. ;)
10
4
 
6
 
! Отговори
out_of_space преди 13 години
Тогава не забравяй от къде си произлязъл. Браво на вашите, но това не е твой успех в случая. Не всички родители, след като са били студенти в София, са имали възможност да останат там и да отгледат децата си. А и едва ли са очаквали, че ще стане толкова зле в другите градове. И не може да делиш хората на софиянци и не-софиянци. Защото тия, дето са израснали по крайните квартали в София са по-голяма пасмина и от провинциалистите!
9
3
 
6
 
! Отговори
костов преди 13 години
До студент: Ми те много културен са те направили, бе! Че пък и горд, че се родил в София! Голям праз!!! ***!
8
0
 
12
 
! Отговори
мама преди 13 години
Няма по-голямо гнездо на корупция и вдигнатио крака от този факултет!!! За красьо черния /написах го с малки букви не от незнание:)))/ съм СИГУРНА ,че се разхожда наоколо:((((((
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Децата от провинцията са си напълно нормални, с известни изключения.Хората от София,обаче са невероятни селяни.Всеки път когато пътувам до чужбина в самолета все ще се намери някое шопче да каже колко е велико и колко е умно,,и т.н. Страшно селски манталитет имате в София ,ама като цяло -това ви е в природата!!! Не се сърдете на тези от ПРОВИНЦИЯТА(каквото и да значи това).
6
2
 
7
 
! Отговори
out_of_space преди 13 години
до: студент?Недоразумението идва от това, че такива като теб, чиито родители сигурно са от Горно Нанадолнище, но ти си роден в София и си станал големия софиянец, правят такива *** коментари. Ако беше достатъчно интелигентен/на, нямаше да разсъждаваш по този начин. Още по-голямо недоразумение е, че много *** имат пари и си въобразяват, че са нещо особено, а тези, които имат акъл в главата им се налага да живеят в общежитие.
5
3
 
8
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
разбира се,ако беше някой друг факултет нямаше да е проблем,но да чуеш КОРУПЦИЯ и ДАЛАВЕРИ на дребно в ЮФ си е ИЗНЕНАДА!!! Оооо Боже,,това не възможно!!!