Службите не били проверявали Юридическия факултет на СУ

Деканът на факултета нямал конфликти с министър Игнатов
26 сеп 2010 11:00,
37
Службите не били проверявали Юридическия факултет на СУ
Снимка: Булфото

Юридическият факултет не е бил подлаган на проверка от страна на специализирани служби или органите на прокуратурата, обяви пред БНР проф. Тенчо Колев, декан на Юридическия факултет в СУ „Св. Климент Охридски”.

Лабораторията по криминалистика е в пряка връзка с практическото обучение на студентите, каза той и добави, че всеки един уред от лабораторията е сравнен с обществената поръчка. По думите му, оказало се е, че няма липса на нито един лев.

Проф. Тенчо Колев допълни, че нито е говорил, нито познава Красьо Черния. Относно твърденията, че в Юридическия факултет влизат хора с връзки, проф. Колев заяви, че това са лъжи.

Той добави, че никога не е имал обтегнати отношения с министър Сергей Игнатов и не е разговарял с него за това да си подава оставката.

„Ще продължавам да правя всичко възможно да стигна тавана за благото на Юридическия факултет”, каза още проф. Тенчо Колев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
9
 
! Отговори
Student преди 13 години
Ще се организира протест НА ПЪРВИ ОКТОМВРИ С КЪРПА И *** ПРЕД РЕКТОРАТА!"Живеещите в Студентския град се стягат за протест с кърпа и *** срещу спирането на топлата вода в общежитията, показа проверка на Монитор сред студенти, които близо два месеца си греят вода с бързовари, за да се изкъпят."
3
5
 
11
 
! Отговори
бате Сашо преди 13 години
хайде, хайде.....не обобщавайте много, защото фактите са други.Оставете СУ на мира,защото оставам с впечатление,че целта е да бъде докаран до провал.Заемете се с измисления нов български университет и парите,които всякакви бездарници дават,за да "изучат"
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изводите са 2 - или търсят цаката на професора , или в ход е някоя акция на ЦЦ, за която скоро ще разберем.
1
3
 
28
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Трябва да се уважава тоя факултет-той роди гениите на българската демокрация. Тя управляваха БГ през последните 20 години. " Големите" юристи от СУ докараха тая свинщина в съдебната система, в аминистрацията,,научиха се как да крадат държавни пари....Има и много свестни хора там,,само,че аз не ги познавам.