Цветанов любимец на българите, Дянков най-ненавиждан

Средната оценка на правителството се е повишила до 3,40, сочи проучване
Обновена: 10 окт 2010 19:36 | 10 окт 2010 19:35, Красимир Ангелов
425
Цветанов любимец на българите, Дянков най-ненавиждан
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов остава любимия министър на българите, сочи социологическо проучване на  "Алфа рисърч".

Вицепремиерът събира 44.3% доверие срещу 6.8% негативност сред гражданите.

С най-значимо положително развитие се откроява рейтингът на министър Росен Плевнелиев – 21.1% одобрение.
Въпреки това средната оценка на дейността на правителството остава ниска -  3.40.

С въвеждането на стандарта "Стара планина" сериозно се е повишил и рейтинга на земеделския министър Мирослав Найденов.

В дъното на таблицата с най-голямо неодобрение са бившият вече здравен министър Анна-Мария Борисова и финансовият министър Симеон Дянков.

Като цяло ГЕРБ продължава да е лидер в електоралните предпочитания на гласоподавателите, въпреки че се регистрира устойчива тенденция към намаляване на подкрепата към партията.

Увеличава се процентът и на хората, които са заявили, че няма да гласуват – 40.9% през октомври срещу 39.3% през юни.

Бъдещ политически проект, подкрепен от президента Георги Първанов е смятан за добра алтернатива на ГЕРБ от едва 33% от анкетираните.

47% от гражданите са категорични, че не биха подкрепили издигнат/подкрепен от президента Първанов кандидат за президент. На този етап обаче държавният глава се ползва с по-високо доверие от БСП и Сергей Станишев.

Въпреки регистрирането на слабо стабилизиране на българската икономика, 32% от заетите смятат, че ситуацията в техните фирми се влошава, показва още проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков си е добре!Който държи парите трябва да казва-няма!Ана -Мария трябваше да довърши реформата.Трябва да се продължи с здр.карта и болниците да се преобразуват.Нито един бюджет не може да издържи на тези разхищения.Как ще подържа нивото си един специалист ако няма практика и техника!РЕД РЕД И ДИСЦИПЛИНА ще подсигурят доброто здравеапазване.Лошата практика -здравда се"лекува"с цел освояване на пари и после за БОЛНИЯ НЯМА. ФОКУСИТЕ да спрът
355
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виж му декларацията в сайта на сметната палата. И статиите от близкото минало минало. А автобиографията на ЦЦ е следната : ВИФ / тати помогна за влизането и за завършването , тати - служител УБО / , милиционерче, МВР - дирекция Човешки ресурси , Столична община - зам . кмет, Министър МВР .
354
6
 
3
 
! Отговори
Бай Ристо преди 13 години
Незнам пък какво не му харесвате на Дянков...Ако не беше той отдавна държавата да е фалирала. По-скоро на Тотю, Вежди и Цветков не им е мястото в кабинета....За мен Номер 1 е Певнелиев, Цв.Цв става...за даскал по физическо..
353
7
 
2
 
! Отговори
1237 преди 13 години
Естествено, на фона на всички останали, Цветанов е най-спокойният и приятен министър!!!!! За Дянков всякакъв коментар е излишен, не му е мястото там, крайно време е да си заминава!
352
3
 
10
 
! Отговори
До пост № 367 преди 13 години
Позволи ми да уточня, че длъжностите които Цоцо е заемал са били спомагателни - шофьор, делеводител, по късно секретарка на Боко и сега министър. Аз не съм сигурен каклко апартамента има той. Може и да са шест.
351
3
 
11
 
! Отговори
??? преди 13 години
Цветанов любимец на българите? Алоооо , журналистите, Вие не сте в час !!! Цветанов е смешника на българите!
350
1
 
3
 
! Отговори
Луд преди 13 години
а, колега, недей така. Не са ни правили анкети тук. Ние сме луди, но не сме *** :)
349
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е те тоя любимец Цецко искам само един път да ми обясни как от 20 годишен само на държавна заплата е успял да спести да си купи шест апартамента. Аз съм държавен служител и досега и за един не можах да спестя било то и ведомствен.
348
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оле тоя пък е толкова грозен,как може и да е любимец някому.По скоро мязя на мангустел.
347
2
 
9
 
! Отговори
kk преди 13 години
Не с 15%,а с 27% е спаднало доверието в ГЕРБ,през последните 4 месеца,ако трябва да бъдем точни!А това означава до 3 месеца сваляне от власт!
346
1
 
9
 
! Отговори
kk преди 13 години
Стига с тези глупости!"Най-обичания"!Най-смешния с показните си акции/подплатени без доказателства/, и най-некадърния до сега... да!Но най-обичания,звучи смешно!На фона на народното недоволство се очертава ГОНЕНЕ на правителството,заради некадърността му да се справи с каквато и да била реформа от началото на Управлението си!Не знам,с кого си правите анкетите!Явно с тези от 4-ти километър!Ако гласовете на лудите го топлят,халал да му е "любовта народна"!
345
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 13 години
Точно това ли ти е проблема, важно е какво се казва а не как се пише, и за твое сведение клавиатурата ми не е кирилизирана и не съм свикнал, правят се грешки, пък и бързам.Мноооого грамотен българин си или българка, браво.
344
3
 
2
 
! Отговори
Чо преди 13 години
До #358 - бе не знам вицепремиера какъв е , ама ти не ми приличаш много на виСшист с тоя правопис... (акциЙ ????)
343
0
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
Ако от ГЕРБ не се замислят за това недоносче Дянков, нищо добро не ги чака. С 15% им е паднало одобрението на ГЕРБ за 1 година, а главната причина е Дянков. По некадърен фин.мин. сме нямали от много време.
342
0
 
2
 
! Отговори
бг преди 13 години
От бг 358 - пардон 800лв.
341
3
 
20
 
! Отговори
бг преди 13 години
Какъв любимец може да ми е тоя чук бе еиийй, бездарен *** - нищо повече.Крият безпомощност зад някакви гръмки акций и позиране - аз искам да усетя, да видя че се работи за мен -гласоподавателя, за семейството ми.Около мен -обикновенния човек, нищо не се променя, става и по зле.Пътищата -по които аз карам са окаяни,мутрите са си на улицата,заплатата ми е мизерна,корупция яко,ям и пия ***,трудно ми е да отгледам едно дете,работим и двамата родители -вишисти и общата сума е 700лв. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
340
8
 
2
 
! Отговори
Червените преди 13 години
Почна работното време на "PR" екипът на червените и ще пишат и цъкат минусчета до 5-6 часа поне.Намерете си истинска работа ***.*** тва им остана...кво да правиш/
339
2
 
15
 
! Отговори
Горан преди 13 години
Егати стъкмистиката! Питали 1 000 души - ама какви? Домакините и безработните, които си седят в къщи пред телефона? Или *** по "Графа"? Защо не питат активните, образованите, работещите? Егати недоразумението е Боко! Беше забавен, стана смешен и жалък, а сега е опасен....
338
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Спомням си, че преди десетина години всички агенции казаха, че на президентските избори ще има балотаж между Петър Стоянов и Богомил Бонев, а накрая спечели Георги Първанов. Така че да не се доверяваме прекалено много на тези агенции.
337
3
 
27
 
! Отговори
sss преди 13 години
Няма човек с който да сме разговаряли и да е с положително мнение за Цветанов. Ако е за некадърност тогава съм съгласен че е с най-висок рейтинг.