Цветанов любимец на българите, Дянков най-ненавиждан

Средната оценка на правителството се е повишила до 3,40, сочи проучване
Обновена: 10 окт 2010 19:36 | 10 окт 2010 19:35, Красимир Ангелов
425
Цветанов любимец на българите, Дянков най-ненавиждан
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов остава любимия министър на българите, сочи социологическо проучване на  "Алфа рисърч".

Вицепремиерът събира 44.3% доверие срещу 6.8% негативност сред гражданите.

С най-значимо положително развитие се откроява рейтингът на министър Росен Плевнелиев – 21.1% одобрение.
Въпреки това средната оценка на дейността на правителството остава ниска -  3.40.

С въвеждането на стандарта "Стара планина" сериозно се е повишил и рейтинга на земеделския министър Мирослав Найденов.

В дъното на таблицата с най-голямо неодобрение са бившият вече здравен министър Анна-Мария Борисова и финансовият министър Симеон Дянков.

Като цяло ГЕРБ продължава да е лидер в електоралните предпочитания на гласоподавателите, въпреки че се регистрира устойчива тенденция към намаляване на подкрепата към партията.

Увеличава се процентът и на хората, които са заявили, че няма да гласуват – 40.9% през октомври срещу 39.3% през юни.

Бъдещ политически проект, подкрепен от президента Георги Първанов е смятан за добра алтернатива на ГЕРБ от едва 33% от анкетираните.

47% от гражданите са категорични, че не биха подкрепили издигнат/подкрепен от президента Първанов кандидат за президент. На този етап обаче държавният глава се ползва с по-високо доверие от БСП и Сергей Станишев.

Въпреки регистрирането на слабо стабилизиране на българската икономика, 32% от заетите смятат, че ситуацията в техните фирми се влошава, показва още проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
2
 
25
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 13 години
Ей тоя Ал Бънди , какъв "ЛЮБИМЕЦ" е на всички Българи - направо нямам думи !Лично аз като го видя тоя визкултурник , да ми обяснява , как все някой друг му е виновен , за това , че не си е свършил работата как то трябва , и направо ми се драйфа ! ! ! ! !
315
1
 
15
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Ще ги видим след зимата с какъв рейтинги ще са всички и бивши и настоящи властиимащи.
314
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
За мен е важен моя рейтинг пред жена ми и това което имам в джоба ,защото то създава усещането ми за сигурност,а това че Цецо си го е смъкнал е проблем ПР на правителството ,Навремето за царя гласуваха 2 млн,българи ,и викаха като изоглавенни -искаме си царя,Тоя народ се оправя само със сопа,
313
2
 
27
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Ако това е любимия министър?! Той от своите е недолюбван, пък камо ли от народа! С неговите празни приказки и акции без конкретни резултати, не вярвам прогнозите да са такива! Ало, подмазвачите, да спрете с тези *** и нагласени проучвания! Не виждате ли, че народът вече е на ръба от безмозъчните действия на тези клоуни?
312
1
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
*** тъпия ПР спрете се бе хора моля ви виждате се от Юпитер как се мъчите да им дигате рейтинга поне го правете като вашите учители от САЩ /Обединени Израелски Емирства/ те поне са трикати и го праят как тряба
311
2
 
18
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 352/ Разбойко Борисов: "НЕ МЕ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯ И ВЪРША, СЛУШАЙТЕ МЕ КАКВО ВИ КАЗВАМ!"
310
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
не обичаме никой от политиците -крадливо племе лъжещо хората
309
2
 
11
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Средната оценка на правителството се е повишила до 3,40, сочи проучване"Неможе да е 3,40 оценката на най-"кадърното" правителство от 20 години насам.Пък да не споменаваме, че се пише "ОЦЕНКАТА СЕ ПОВИШИЛА"Добре де РазБойко нали каза преди 2-3 месеца че оценката на равителството за първата година е 5+Явно каквото ви каже Червения Милиционер - вадите 2 еденици и готово.Определено РазБойковия Милиционерския девиз трябва да е: "НЕ МЕ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯ, СЛУШАЙТЕ МЕ КАКВО ВИ КАЗВАМ!"
308
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
най-ненавиждан трябва да е Трайчо Трайков: "тиха вода", а колко "акули" крие!?!
307
4
 
14
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
И престанете с това БСП та БСП !!!!!!!БСП е само една от креатурите на ПАРТИЯТА (бкп) ! Която се разчлени след 10 ноемви с цел ЗАПАЗВАНЕТО НА ЦЯЛАТА ИКОНОМИЧЕСКА и ПОЛИТИЧЕСКА власт без наличието на Член Първи!"Пуническите войни" между тези крeатури, които са под една шапка и се разписват на една ведомост, са само ТЕАТРО:)))))
306
2
 
15
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Кого ли и как ли са питали тия *** от социологическите агенции?:))))))Ако човек се върне назад в списъка ПУШИЛКИТЕ на на това поредно комунистическо правителство, ще види че той е набъбнал вече колкото една ЕНЦИКЛОПЕДИЯ :))))))) А до края на манда та си колко ли тома ще станат:))))) А кабаците само фърлят, калпаци , каскети и фуражки във въздуха и викат "Браво Бойче , а така ! Набий им канчетата на комянягите"
305
4
 
8
 
! Отговори
баба преди 13 години
баби ще ти сложи белезниците и право на бабиното легло на изтезание.
304
1
 
10
 
! Отговори
2 преди 13 години
Браво странджа! На съд!
303
4
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Даааа, герб умира. А дали ние ще преживеем зимата? герберите на съд!!!!
302
5
 
24
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Цветанов любимец на българите. Вицепремиерът събира 44.3% доверие"УПС...САМО ДО ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА НАШ цецко ИМАШЕ 60 И КУСУР % ОДОБРЕНИЕ.НЕЩО МАЙ СТАВА?????????????????????????????????????????????????????????А БЕ ЩО НЕ ПИШАТ КОЛКО БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧЕРВЕНОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, А САМО СПОМЕНАВАТ БЕГЛО - "гласоподавателите на разБойко намалели":-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
301
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волен Сидеров се опитва с елементарни шоу изпълнения да замазва пред обществото управленските престъпления на премиера Бойко Борисов. ОТ СЪБРАНИТЕ В ЗДРАВНАТА КАСА 2,5 МИЛИАРДА ЛЕВА ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ ДОГОВАРЯ С БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ НЯКАКВИ МИЗЕРНИ 65 - 130 МИЛИОНА ЛЕВА., КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ. ВСИЧКО ТОВА СТАВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПО ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА РАЗХОДИТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ СА 1,9 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!!!! Къде са останалите пари бе г-н премиер ???? В това, че те се намират в СИБанка няма никакво съмнение. В това, че резерва на касата който от 830 бе намален след поправката на закона на 560 милиона лева отива незнайно защо в бюджета на правителството също е ясно. Въпроса е за какво се ползват тези милиарди при положение, че не постъпват там където е предвидено по закон. Според Борисов с тях се плащали ПЕНСИИ !!!!! Това е една нагла лъжа. В СРЕБЪРНИЯ ФОНД КОЙТО СЕ ПОЛЗВА ОТ ПЕНСИОННОТО ОСИГУРЯВАНЕ ИМА 1,7 МИЛИАРДА ЛЕВА РЕЗЕРВИ !!!!!! Тези резерви тогава къде са?
300
1
 
4
 
! Отговори
nylonic преди 13 години
аз искам да ти бия два плесника хайде един да е
299
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
(puke)
298
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dogan 6te bide prezident.druga altarnativa nqma
297
1
 
10
 
! Отговори
Каров преди 13 години
Няма съмнение, че АОНСУ и ВИФ са училища за по назадничави хора. За радост първото изчезна. Второто обаче продължава да "произвежда" некадърници, на един от които още не можете да му се нарадвате.