Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
0
 
! Отговори
krisandru преди 13 години
аз съм от едно малко градче при нас полицаите си правят каквото си искат кои си купил не един а два камиона и си върти бизнеса кои каквото си науми прави и никои не обръща внимание оплаква ме се на началниците нищо не виждам за какво се оплакват да доидат на нащо място ида видят как я караме тази държава е пълна гнусотия няма контрол върхо нищо докога ще е караме така
257
3
 
0
 
! Отговори
нелита преди 13 години
...БРАВО МОМЧЕТА...ПО-РАНО ТРЯБВАШЕ...
256
3
 
4
 
! Отговори
ченгето преди 13 години
оплювайте,ама кат ви сгащя на околовръстното с превишена скорост,ше има "чичко полицай,чичко полицай....."
255
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Във този форум не останаха неоплюти протестиращи,изглежда в тази държава всички протестират от скука-мани бегай
254
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кога ви е следващият протест и да се свормира един контрапротест на хората пострадали от полицейско насилие или безхаберие и да видим на кой протест ще има пове4е хора.Ако има контрапротест то нека се предвожда от майките на БОБИ ,ЕЛИ ,близките на тези които преди 10-на години прегази син4ето на висша полицайка на пазара Д.Петков но да излязат и шефовете ви да си признаят има ли шапка при извършване на престъпление от служител на МВР
253
1
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 13 години
Заптиетата за кво протестират направо да вземат специялните средства и да ги почват.Ще ги охранява ли някои докато протестират.Да се обади бат Боико на румънските полицаи да ги понабият малко щот да има снимки по новините.Добре ,че избягах навреме от батака.Чак ме срам,че съм от тази държава
252
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май протестират тия ченгета дето не са на яслата.КАТ-аджии има ли бре.-нямааааа.Гранични полицаи имали бре-нямааааа,ами оперативни внедрени дето уж са спец.ченгета а си цоцкат от престъпния свят има либре-нямаааа.Аз викам да минат през специални изпити и да ги освободят половината ,че и без това на малката ни държава са много,а отвън чакат момчета за работа и с езици и с компютърна грамотност.С тия прости ченгета (поне половината от тях)Европа защо мълчи не знам ,а не постави остро въпроса-ЕЗИК
251
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като чета коментарите виждам че *** пак успяха да разделят хората за да се плюят взаимно, а истината е, че точно те са причината да взимаме най-смешните заплати в Европа. Защото ако не бяха тия кражби за милиарди, сега и полицайте щяха да бъдат доволни и всички други. Но крадците успяват поне за сега да отклонят вниманието на хората и сега потриват доволно с ръце. А тия измислените полицейски синдикати са поредната кукла на конци. Техните шефове доста парички ще заработят с тия протести.
250
1
 
8
 
! Отговори
"Уплашен" преди 13 години
Тулски, цялата работа ви е такава! Да се правите на ербапи и да мачкате хорицата, дето нищо не са ви сторили. Да си искате на пътя, да вдигате коли на сиромаси, да заключвате кокошкарите. То кво ли друго може да правите с акъл или с ръце?! Много, ама много са ви парите, да знаеш. Има честни хора между вас, скромни, умни, ама те не вирееха досега и правилно бат Цецко ще ви разчисти къщичката! Браво на БатБойко и Цветанов - писна ни от такива като теб!Искаме полиция- не протестиращи клатикурници!
249
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в последнитие 2 реда- май визираш себе си, а?
248
1
 
4
 
! Отговори
евлампий преди 13 години
до 61 малейййй...*** - мноо си *** ,бе.... оди се гръмни некъде...ти и останалите 60 хил."въоръжени"/ с безгранично нахалство / хрантутници!
247
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СПлашат с районното, всякаш им е бащиния! Нали първо трябва да ме арестуваш за някакво нарушение, бе пич?! Баш заради такива ваши изцепки ПАРИТЕ СА ВИ МНОГО И ВИ НЕДОЛЮБВАМЕ!!! Селски бабаити под пагон - дано Цветанов да ви разчисти!!!
246
1
 
5
 
! Отговори
онуфрий преди 13 години
учителите преди години събраха много повече -от 10 000 ЧОВЕКА!а те ...май са по - нужни на скапанато ни общество.Я ги питайте тях -пък и други -за колко работят? И при какви условия?!
245
0
 
6
 
! Отговори
ОНУФРИЙ преди 13 години
до 6 . нормален живот- СРЕЩУ НОРМАЛНО СВЪРШЕНА РАБОТА .А тия нищо не правят, по цял ден се скатават- не заслужават и това ,което получават в момента.Поне в София е така.Като не им харесва- да си подадат оставките!
244
4
 
5
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Не се ежи толкова, да не спиш довечера в районното ! Там се пречупват и много по - големи бабаити от тебе.
243
1
 
2
 
! Отговори
яяяяя преди 13 години
Направи това което се каниш,не ме плаши .
242
3
 
3
 
! Отговори
"Уплашен" преди 13 години
Яяя, кво ник-неймче само! Интернета го наблюдаваш ти, ама само наблюдаваш! Щото иначе се казва IP, за да установиш потребителя. Кого плашиш ти бе, Нечленоразделния! За кой се изживяваш, за да се заканваш? Ти знаеш ли, че при такива заплахи, ако някой реши, че е застрашен и се оплаче до прокуратурата, ще ти замръзне гом_ото като те идентифицират! Кого плашиш със саморазправа и други подобни? Изчезвай от форума и ходи да заекваш при баба ти! Щото едва ли нормална жена ще те търпи.
241
5
 
3
 
! Отговори
яяя преди 13 години
Приятелю,не се прави на велик защото сам виждал много такива като тебе да се *** и реват като малки дечица на които каквото им кажеш това правят.Не се хакаи защото аз мога да дойда,все пак да те подсетя интернет се наблюдава и може да бъде установен всеки потребител.Тази игра не е за тебе! Тук се решава или погребва една организация/струстора/гарантираща сигурността на държавата.Не работят ли институциите се слага голям хикс на държавата.Въпроса е да не се стига до симулация на работата !
240
1
 
1
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
ТИ АЦЕ МОЖЕШ ЛИ ДА 4ЕТЕШ НА БЪЛГАРСКИ
239
3
 
0
 
! Отговори
китаеца преди 13 години
*** сайта! много тиете тука бе! дори и в китаж не е така!