Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
5
 
! Отговори
Anonimna преди 13 години
Ia po dobre da se xvanat na rabota i da si izpalniavat zadalzeniata,a ne da se razxozdat 4ial den i da iskat visoki zaplati
17
3
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
"Гоце" ги изкарва. Толкова им е акъла.
16
5
 
9
 
! Отговори
гражданка преди 13 години
г-н цветанов,не се поддавайте на нахалството им
15
4
 
9
 
! Отговори
fff преди 13 години
Kvo pak iskat teq be ?
14
3
 
22
 
! Отговори
кк преди 13 години
За плюене - не знам, но е факт че няма нормален човек на който да не му се повръща като види български полицай. Смятай колко сте опротивели на всички.
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По добре повече българки да искат да стават майки, отколкото повече българи да искат да стават полицаи.
12
3
 
17
 
! Отговори
гражданка преди 13 години
да протестират,когато се държат наистина като служители на обществото,от чиито данъци са им заплатите,когато започнат наистина с възпитение да се държат сред хората,да помагат на закъсалите по пътищата,а не да ги рекетират,когато се държат като полицията в белите държави! а те са точно обратното на всичко това! дебели търтеи,алчни,нагли и елементарни
11
3
 
23
 
! Отговори
Shark преди 13 години
И аз искам подобряване на социалните условя и придобивки. Айде стига са искали тея търтеи. Да започнат да си вършат работата, не само да сучат държавата и народа. Даже осигуровки не си плащат, хрантутници.
10
3
 
17
 
! Отговори
Цветанов, докога ? преди 13 години
Писна ми от квиченето на тези !!! Като не им харесват социалните и условия и придобивките, защо продължаваш да им превеждаш заплатите всеки месец бе пъпеш неземен !!! Защо не са освободени от работата, която не харесват ??? Какво трябва да се случи, че да свършиш нещо ???
9
7
 
24
 
! Отговори
Гъбар преди 13 години
Ей тия са егати алчните мърди ! Само придобивки са им в главите. По нагли са и от ***.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По един африкански вувузел за всеки полицай. :)
7
4
 
24
 
! Отговори
берия преди 13 години
Зщо ще стачкуват .Та да си видят бившия началник Андрей Иванов !!. За 25год. трудов стаж си купил 14 имота . Значи редовия полицай ,ако е вземал три пъти по -малка заплата от него , трябва тогава да имат и те по 4 имота поне!!
6
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Тъпия Травестит.Не сме скапаняци а ти си ***.Защото нито едно ченге в България не си върши работата.Искате по- големи заплати ама няма.Аз казах.
5
16
 
10
 
! Отговори
морал преди 13 години
Всички протестиращи, от което и съсловие да са , протестират за нормален живот - не ги плюйте ----- Те не искат повече от това, което е необходимо за нормално съществуване ----- На всички протестиращи, от което и съсловие да са, изказвам уважение поне за това, че са се решили да го направят
4
2
 
14
 
! Отговори
Серго преди 13 години
Блажите ли господа полицаи?
3
6
 
14
 
! Отговори
СПЛД преди 13 години
Заптиеттат на властта сиискат своето, отдаван са забравили, че са там да служат на обществото и да муйпомагат, защото привилегията даимат повече права от нас идва именно от обществото.. народа нее с вас защото сте станали пазители на мародерите, които убиват баабички по селата и опсокват реколтата ан трудолюбивите хора,мутрите, които пордължават да си правят какво си искат и крадливите политици продажници...
2
5
 
17
 
! Отговори
тт преди 13 години
айде,голямото плюене да започен сега
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак ли?