Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
2
 
! Отговори
трето ушево преди 13 години
аце спокой ся!
197
1
 
6
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
НАЙ ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ СА ПОЛИЦАЙТЕ Е ТОВА БЪЛГАРИЯ ........СРАМ НЯМА СРАМ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
196
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
мутрите на национален протест!
195
1
 
5
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Какви по-добри условия от това което имат ,а предобивки достатачно си искарват,като рекитират хората.Ако направите справка за полицаите какви имоти имат и как живеят ще разберете ,че не са за оплакване ,но за бедния народ никой не мисли.Полицията в България трябва да се съкрати ,тъй като няма достатачно работници да ги издържат.Да трудещия подържа всички тия готованковци. В България живеят добре полицаи,съдии,политици и мафиоти,те са едно цяло.
194
0
 
9
 
! Отговори
STUDENT преди 13 години
Още помним как помляхте студенти и бабички 2009 година на протеста,жалки сте.
193
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Това са нашите полицаи!Всеки знае как работят полицаите на запад! Строги, но справедливи
192
4
 
4
 
! Отговори
iva преди 13 години
казвате - заплатие на полицаите били по-високи от тези на учителите, лекарите и други такива. Ами колко от тези други излизат на работа сутрин с мисълта че може никога вече да не видят децата си??? Колко са загиналите полицаи при изпълнение на служебния си дълг и колко са учителите със същата съдба? Не допускайте да ни настройват едни срещу други заради заплати. Всъщност вече стана ясно че редовия полицай не получава голяма заплата.
191
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а милиционерското съзнание кога ще го променят.защо нищо не споменаваш за него.
190
2
 
3
 
! Отговори
Емо преди 13 години
Абе ,при това мъдро управление,кое съсловие още не излезена протест? Щом и силовото ти министерство протестира,ситуацията е ясна! Да се махат по-бързо! Нови избори и отново Станишев на власт.При него не мога да се сетя за такива трусове и протести да е имало!
189
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
дайте им малко хляб на тия прошляци ,че после от нас си го вземат по пътищата.
188
0
 
8
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Тия момчета как ги експлоатира Цветанов----като египетски роби---да си прави пиар за президент.
187
1
 
2
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
До;195;===о()KREMENA ST ZAG...(O) НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕВКЛЮ4ИШ КЛАВИАТУРАРА ;===(О)
186
1
 
5
 
! Отговори
Хи-хи-ха преди 13 години
Кременке ***, душо неграмотна, не бях виждал толкова правописни грешки в един постинг! Те за това господинът се възмущава от исканията на полицаите. Ти чувала ли си за кирилица?! Ходила ли си поне 2-3 години в началното школо? За какви успехи плямпаш, като най-големият успех ще ти бъде, ако поне мъничко по-правилно пишеш на български език. Е, това са "онеправданите" протестиращи - "интелигентни", също толкова работливи и продуктивни. Отдавна трябваше да ви пратят там, за което ставате- за НИЩО!
185
3
 
1
 
! Отговори
da преди 13 години
pravi sa momchetata-v nashiia grad imashe sluchai-sastaviat akt za alkohol na mesten tarikat koito si pozvoliava da zaplashva policaia.....stana i po losho-zaplahata stana realnost,momcheto go premestiha na post pred karaulka....
184
1
 
1
 
! Отговори
mbk преди 13 години
vsi4ki konkursi v mvr sa opora4eni . Neznam za6to sa im protestite. kato ima na6i iva6i.
183
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 185: Аз изобщо не подкрепям полицаите! Когато пищим, че вместо да борят престъпността те веят ***, а после пък искат повече пари и придобивки за това;когато вместо синдикалните им лидери да внесат жалби до Инспекция на труда, ако имат нарушения на КТ; когато прпотестите се оглавяват от хора, лично облагодетелствани от системата/как иначе културолог става следовател!/;когато заплатите им са по-високи от тези на учители,инженери,миньори-хора с образование или работещи тежък труд, то е наглост!
182
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Извинявам се извън темата е : до EDIN BALGARIN След като се пишеш за българин защо пишеш на шльокавица? Много от хората четящи тук слагат автоматично минус на такива мнения. В много форуми мненията на латиница веднага се трият!
181
3
 
4
 
! Отговори
iva преди 13 години
реформи в МВР - стабилност в системата, отстраняване на противоречия и празноти в нормативната база, лимити за продължителност на извънреден труд и пълната му компенсация ако е положен такъв, възстановяване на разходи за консумативи на служителите от бюджета на МВР ако те са необходими и не са били осигурени в срок след подаднеа заявка, спиране на всякакво спонсорство за необходими разходи /поражда конфликт на интереси/, свидетелстването пред съд във връзка със службата да е работно време.
180
1
 
8
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Не заслужават и една стотинка.Трябва да уволнят към 90% от тях,които са корумпирани и не си вършат работата изобщо и после да си правят устата за пари.Не стига че повече от половината полицаи са лоени топки,които ако трябва да гонят престъпник по скоро ще се търкалят след него отколкото да тичат,нямат никава лична хигиена (смърдят на пот и какво ли още не),неграмотни са и допускат елементарни правописни грешки и са невъзпитани и са тотални простаци.Като разкарат цялата тая плява и назначат по-малко,но по-ефективни хора заплатите ще са по-големи и всички ще са доволни.
179
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До tulskiАбе tulski, ти пак не си си взел дозата днес! Неграмотен ли си, че да разбереш...Че на никой примерно не му стиска да протестира, защото веднага насреща им изпращат тези дето се правят, че едва ли не са станали освиенцимски манекени от глад! Ами като протестираха таксиметраджиите заради убийстовто на колегата си, държавата веднага изнесе точката от Наредбата за ТП, че НЯМАТ ПРАВО ПО ЗАКОН ДА ПРОТЕСТИРАТ! А ТИЯ НАГЛЕЦИ ИМАТ! Еееее...Държава, а?