Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
7
 
! Отговори
TDK преди 13 години
Ба си и наглите ченгета, половината ще ги надбягам, нищо че съм на 50 г. много пари дори им дават за работата която вършат....Огромния процент за вътре заради далаверата.....Нещастници.....
177
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Далавераджията-брокер-консултант Ц.Цветанов хвърли петно върху цялата полиция, затова крайно време е ако има поне капка чест и достойнство да си подаде оставката.
176
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Полицаите трябва да искат оставка на министъра ЦвЦв, който ОТКАЗВА да даде убедителни обяснения за легитимността на доходите си и на имотите си !
175
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Полицейските протести станаха твърде чести, но до края на мандата така ще са нещата!!!
174
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз лично подкрепям протеста на полицаите и след малко ще изляза да се присъединя към тях. Дано повече хора осъзнаят факта, че докато си траем ще ни клатят по браншове и по групи цял мандат.НУЖНО Е НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ - НАРОДЪТ СРЕЩУ ВЛАСТТА!
173
2
 
3
 
! Отговори
. преди 13 години
ХАхаха да тулски навярно защото няма кой да ги бие :D:D:D
172
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българите са най-добри в две неща - да гледат сеир и да се дупят
171
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
с бат бойко работите не вървят на добре
170
8
 
7
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Мрънкате, ама полицаите май са единствените, но които им стиска да излязат на протест.А вие стоите пред комповете и философствате.
169
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов, ти си комунистическа марионетка. *** си с мир. Достатъчно раздели българския народ. Стари срещу млади, пушачи срещу непушачи, простаци срещу интелигентни. Успя да насъскаш отделните съсловия едно срещу друго. Но това е познато от историята, от римляните (РАЗДЕЛЯАЙ И ВЛАДЕЙ). Нищо ново не казваш. Само омраза, злоба и евтин популизъм. Типично по комунистически. Кукловодите ти от ДС добре са се постарали.
168
6
 
3
 
! Отговори
iva преди 13 години
служителите на МВР нямат повече права от останалите държавни служители в държавата, не само техните осигуровки се плащат от държавния бюджет. Колкото до правото на обезщетения при прекратяване на правоотношението - защо не пробвате вие да работите в системата поне година. Лошият имидж на единици от тях ви пречи да видите истината. Но във всяко стадо има ***. Вярно е обаче че трябва да се завишат изискванията при назначаване на кадри - да са грамотни и морално устойчиви, да имат мотивация.
167
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добре де, хайде кажете ми поне една друга служба, в която за да работиш трябва даси купиш лично компютър, монитор, принтер и хартя, поне една друга, в банките ли ? в болниците ли ? в училищата ли ? в хилядите чиновнически служби ли ? къде ? 75 % от полицаите работят с ЛИЧНИ компютри ! това не ли срамно ? жалкият Миков поръча ( но не плати ) за дознателите 1500 принтера за цена 3000 лева на принтер, на всеки дознател по един, кому е нужно това ? необходими за 120 лева за лазерен такъв
166
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 171 - Ами именно това беше една от целите на ГЕРБ - да разделят българския народ и да насъскат отделните прослойки една срещу друга.Разделей е владей е древноримски принцип и не го е измислил Тъпия пожарникар от Банкя, нито Тапирското Консултантче.
165
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Истината е че протестират хората,които реално са заети в борбата срещу престъпността.Защото в МВР има хиляди ***,които реално нямат никакъв принос в опазването на реда и разследване на престъпления.То не са един куп административни дирекции,служители в министерството и не знам си още какви.За сметка на това има ужасен недостиг на разследващи полицаи,патрули и районни инспектори.Реално полицаите са не повече от от 25 хиляди,а останалите са пожарникари и административни служби
164
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българската полиция има 100 годишна история и ще надживее ЕДНОДНЕВКИ КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ - АПАРТАМЕНТАДЖИЯТА.
163
0
 
7
 
! Отговори
друг българин преди 13 години
Нещо си объркАл рейса, бе пич! Недей да приписваш на турците в България "прегрешенията" на ***. Просто нема смисъл дори и да говорим. Ако има все още някакво земеделие и животновъдство в България , то на 90% се дължи на неуморния и робски труд на обикновените български турци из Кърджалийско и Делиормана. Обикновените български турци са кротки и трудолюбиви хора, но и те както и ние обикновените българи сме стиснати за гушите от политико-икономическата мафия в държавата.
162
3
 
5
 
! Отговори
ДАН преди 13 години
Спазвайте правилата и тогава КАТ ще се редуцира до пътна помощ,например !Нуждата от полиция е породена от престъпленията , ако няма престъпления няма да има нужда от полиция . Следователно проблема е да се премахне нуждата от извършване на престъпления
161
1
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Ако всички бяхме станали полицаи, както предлагаш, кой щеше да работи в тая държава? Нали за да има за полицейските заплати и пенсии, дето взимате по един камион пари на 40 години, някой трябва да работи НАИСТИНА, за да дойдат отнякъде кинтите в хазната? На мен ми стиска да стана полицай и да дремя по цял ден зад храста в патрулката, ама на полицая стиска ли му (и има ли толкова акъл) да учи 20 години и после да работи още 40 истинска работа, която изморява?
160
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В България има ли протест на определена група, които да е подкрепен от когото и да е било? Няма. Жалка картинка.
159
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 163Е как да я променим тая система, като такива като вас я пазят? Я обясни, на нас непросветените?