Да помогнем на малката Биляна да живее

Тя е с диагноза рак, лечението е скъпо
14 ное 2010 11:08,
235
Да помогнем на малката Биляна да живее

Родителите на петгодишната Биляна, на която през юни е открит рак, молят за помощ.

Алвеоларният рабдомиосарком е изключително агресивен и рядко срещан вид рак (в България има само 3 подобни случая). Причината за появата му все още не е известна на науката и медицината.

Вече са направени 6 курса химиотерапия. Предстоят още 3, като същевременно трябва да се направи и лъчетерапия.

Предвид липсата на опит в България с лечението на подобен вид рак, родителите на детето са подали документи във „Фонда за лечение на деца в чужбина” към Министерството на здравеопазването, но са получили отказ.

Те са получили оферта за лечение в Германия за 50 000 евро тя е все още е непосилна за тях.

Молбата и е за подкрепа - независимо каква и колко голяма е тя. Вече са започнали кампания за събиране на средства по набирателна сметка.

Направили са и интернет страница с повече информация и документи за лечението, както и фейсбук група.

Може да изпращате дарителски sms с текст на латиница DMS BILYANA на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Тel). Цената на един sms е 1,20 лева с ДДС. 

НАБИРАТЕЛНА СМЕТКА

Банка: СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК

IBAN BGN: BG80TTBB94005525321773

IBAN EUR: BG26TTBB94005525321775

BIC/SWIFT: TTBBBG22

Титуляр: Биляна Миленова Стефанова

Десислава Христова Иванова – майка /моб.тел. 0885 934469
Милен Цветанов Стефанов – баща /моб. тел. 0884 952211

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Тъкмо защото съм Българин, искам да се вдигнем и да смажем мангало-мутренската чума !!!
164
2
 
6
 
! Отговори
ха преди 13 години
Българин, ако си Българин би трябвало да знаеш че тук държава няма. това което ти наричаш държава са шутове на мафиотите с дебелите вратове , а за народа освен безплатен театър друго няма.Българския народ е на автопилот.
163
2
 
21
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Пратих СМС, но искам някой да ми обясни как държавата и НЗОК пилеят десетки хиляди за скъпото лечение на разни ***, осакатили се, докато крадат жица, никога не внесли и стотинка в здравната система, но няма пари за лечението на едно Българско детенце на здравноосигурени родители ?!?Нищо не може да ме разубеди, че тия хора трябва да дадат под съд престъпната НЗОК и цялата смотана държава !!! Затова ли са плащали осигуровки - за да се молят като просяци, за да спасят животът на детето си?
162
1
 
7
 
! Отговори
майка преди 13 години
Ще се радвам да чуя че парите са събрани и детенцето е минало успешно лечение.Дай боже! Амен !
161
2
 
7
 
! Отговори
ха преди 13 години
tedka, ти от богат помощ не търси ! Богатите имат пари но са бедни души ! Човещината никога не не е другарувала с парата
160
1
 
10
 
! Отговори
tedka преди 13 години
Така е, тия с милионите могат да оправят всички тежкоболни деца в България, но явно ние ще помагаме, защото си броим стотинките, а не онези, дето ни взимат пари за здравеопазване, данъци.....отказ за лечение в чужбина...егати държавата!!! Дано бързо приключи кампанията и да се съберат парите...Нека всички да пратим смс-и!!! Все пак 100 000 лева са 1 лв за 100 000 души!!!!
159
1
 
13
 
! Отговори
бясна на фонда преди 13 години
Току що, аз и моето семейство изпратихме по няколко sms-а,утре ще кажа и на приятелки,но...Но не е там работата.Пари за детето ще се съберат и силно вярвам,че ще успеят да му помогнат.Проблема е в отказа на "Фонда за лечение на деца в чужбина.Защо от там не отпускат пари след,като тази болест им е непозната.Нали за това е този фонд,или пестим от живота на деца за сметка на 13 заплата.След,като няма полза от него по-добре въобще да го няма.Само плащаме заплати на некомпетентни чиновници.
158
0
 
7
 
! Отговори
tedka преди 13 години
Помогна с малка сума, нека всички да изпратят, влязох в сайта,имаше снимки на момиченцето....след лъчетерапията - с много малко косичка, но с голяма усмивка...просто сърцето ти се къса...Нека да й помогнем и да си пожелаем здраве на всички ни!!!
157
0
 
7
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
Дано се орави напълно момиченцето! Помощ от тия *** в парламента не чакайте,ами да пращаме SMS-и! Не е толкова трудно да се съберат 50 000 евро,само е нужно повечко българи да изявят желание!
156
0
 
5
 
! Отговори
читател : преди 13 години
прочети по добре интернет страницата ! детето е на 5 г и в тази възраст имунната система е силна за да се справи, само пари са нужни за да влезе в болницата ! детето ще живее - да му се помогне финансово, за да го оправят в Германия.
155
0
 
12
 
! Отговори
!! преди 13 години
Каква хубавица с трапчинка на бузката ! Чаровно детенце,дано оцелееш !
154
0
 
8
 
! Отговори
Росица преди 13 години
Детето е от Плевен.Дано не е късно за опериция, и Бог да благослови всички добри хора!
153
0
 
6
 
! Отговори
!! преди 13 години
Статията "слиза" надолу. Ако утре я няма е лошо. Защото тогава ще в видят много повече хора.
152
0
 
2
 
! Отговори
abi преди 13 години
ako znae6 rezepta ni6to lo6o nqma kaji q na mnogo hora trqbva az sa6to vqrvam v alternativata i moqta blizka prilaga vsi4ko i e dobre
151
14
 
0
 
! Отговори
4000 преди 13 години
Аз съм наясно, че няма да се излекува.....но въпреки това ще изпратя СМС. Само едно не разбирам, ЗАЩО? Защо едно мило, красиво и невинно дете ще си отиде? Къде сгреши и кому какво е направило!!!!
150
0
 
5
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Аз не съм биотерапевт, никога не съм и няма да вземам пари ако помогна за такива неща. Просто защото не можеш да оцениш нито колко помагаш нито колко са ти помогнали. Но това, което и препоръчах съм сигурен, че ще я излекува до месец-два. Просто защото зная симптомите, които са я довели до болестта и съответно какво би и помогнало. Е, доктора е най-бързото и доброто, но като нямам пари да и дам, не мога да и помогна по друг начин. Затова, кой с каквото може Е, няколко есемеса мога да пусна.
149
1
 
4
 
! Отговори
западен консултант преди 13 години
Аз не казах ти да бачкаш, а останалите да си бъркат в носа на балкански ракиен лаф-моабет. Аз казах ВСИЧКИ да бачкат. Та ако не за това, поне за следващото поколение да има резултат. Друго решение човечеството не е открило.
148
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ima tolkova mnogo deca sv Bg speshno nujdaeshti se ot operaciq,zashto izbrahte da pishete tochno za tova,..????
147
0
 
0
 
! Отговори
abi преди 13 години
do pips resepti mnogo no pari zale4enie trqbvat bez lekri nqma da stane a za tqh trqbvat pari
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Търсете и помоща на други бг Интернет весници, действащи като такива - извън страната. Ползвайте и бг Р А Д И О за коледна акция.