Пребоядисаха розовите BMW-та

Черните вече баварци са дадени на ВМА София и Варна
Обновена: 12 дек 2010 07:48 | 12 дек 2010 07:47,
81
Пребоядисаха розовите BMW-та
Снимка: БГНЕС

Двете розови беемвета на военното министерство вече са черни и возят лекари.

Немските автомобили бяха заварени от бившия военен министър Николай Младенов при встъпването му в длъжност преди година.

След като министерският пост бе поет от Аню Ангелов през януари, баварците са дадени за ползване на Военно-медицинска академия.

Още по темата

В момента едната кола от престижната пета серия на автомобилната марка вози спешни екипи във МБАЛ-ВМА, а другата във Варненската военна болница, пише в. "Монитор".

Шефът на ВМА генерал Стоян Тонев разказа, че Ангелов му се обадил и попитал дали не може да уреди пребоядисването на баварците в черно, какъвто е бил и оригиналният им цвят. От представителството на марката пък веднага откликнали и подарили боядисването.

Двата луксозни автомобила в цвят "пепел от рози" са возили представители на МО и на служба "Военна полиция" при предишното правителство.

Първоначално автомобилите са ползвани от дирекция "Военни клубове и информация". Така и не стана ясно защо немските машини са пребоядисани в нежния цвят.

Според една от версиите това е станало през 2004 г. по случай бала на дъщерята на бившия царски министър Николай Свинаров, като целта била возилата да са в тон с роклята й.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: BMWНиколай Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
Ген преди 13 години
"Военни клубове и информация" ей тия си спомням беха най-голямата мафия - всички бяха с последни модели телефони и връткаха яки пачки от имоти.
68
0
 
0
 
! Отговори
шофьора преди 13 години
Ха..ха..Депутатите заедно с колите
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пепел от рози се казва на тоя цвят. И пак си е розово, с малко сиво.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано се убие с тях някоя *** политик или чиновник
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо трябваше да се пребоядисват,за още 4000 хилки???
64
1
 
4
 
! Отговори
Бонго преди 13 години
Който казва на това "розови BMW-та" или е *** или е далтонист. Цветът е доста приятен и доста далече от понятието "розов". Който не знае да си пусне Розовата Пантера.
63
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямаме си други проблеми, та цветът на две коли е национална новина.
62
3
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Абе, не е така. Сега цялата власт е съсредоточена в ръцете на ББ. За 24 часа с това мнозинство може да изкара закони каквито си иска. Дори и конституция, ред във ВНС и всичко останало може да се промени. Друг е въпроса, че отново ни излъга че ще има възмездие за предишните мошеници, а както виждаш няма. Само прах в очите на хората с няколко повдигнати обвинения, който вследствие ще отпаднат и толкова. Яд ме е че гласувах за него..
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как да ги накаже като те са си гласували закон че не може да се търси отговорност от никой за каквото и да е в началото на 2008-***. И Бойко го повтори доста пъти в началото. Просто са си опекли работата, а премиера опитва по някакъв начин все някой да го подхване.. Но такъв закон, който е бил приет в НС, не може да се отмени...
60
1
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Защо нямаше наказание за Свиняров и неговата наглост ? Това е един от хилядите случаи на наглост на политици които излиза на яве. Ех ББ и ти си като останалите, нито един не наказа, същия си като тях..
59
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех, татко бодисал държавните коли с държавни пари за на щерката бала. То бива нахалство, но това вече си е престъпление!!!
58
0
 
3
 
! Отговори
yoooo преди 13 години
ako naistina e taka,tozi 4ovek trqbva da go lin4uvat,za6toto nie danekoplatcite si kasame gaza or rabota da si platim danacite,zanqkoi koito iskal slujebnata kola da e v ton s roklqta na 6terka mu:(
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като нямат пари болниците, как ще поддържат тези скъпи автомобили ?! Представям си как спешни екипи летят с беемвета...Апаратурата им отзад в ремарке.... Едната простотия бе заменена с друга...
56
0
 
4
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
По ПРОСТОТИЯТА им ще ги познаеш!
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко! Бяха си перфектни! По-доб ре да ги бяха продали, каквито са.
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баща ти те е правил в пияно състояние или по погрешка защото се е спукал капута бе ***!!!
53
3
 
3
 
! Отговори
do 53 преди 13 години
Na takiva kato teb ne biha go opraskali nito otpred, nito otzad, zashoto si edno gadno cherveno vlechugo !!
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То добре, че се е спрял само на две БМВ-та... Представи си, един военен министър колко подопечни машини има... Розови БТР-и, розови танкове, розови МИГ-ове.
51
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз на теб бих ти го опраскал отзад и после да го оближеш ,влечуго!
50
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тази *** - дъщерята на бившия министър Свинчугов, трябва да много да се възгордяла, че тъпият й обожествил се татко е потрошил много държавна пара за да докара този педераски цвят на двете лимузини. то тези селяци - баща и дъщеря са безкрайно нагли и прости хорица. питам обаче защо и двете, бе защо поне като сте започнали омаскаряването не сте спрели само на едната, ами и двете. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ГАДНИ, МАЗНИ, *** И НАГЛИ УПРАВНИЦИ!. не че другите след тях и преди тях не са същите, ам