КАТ изпрати фишове за 1,5 млн. лв.

От два месеца се налагат глоби електронно
23 апр 2011 15:31,
84
КАТ изпрати фишове за 1,5 млн. лв.
Досега са платени 3356 електронни фиша за 343 800 лв. Снимка: Булфото

13 400 електронни фиша за 1,5 млн. лв. са съставени в КАТ и изпратени на нарушителите от края на февруари до петък, съобщава "24 часа".

От два месеца се налагат глоби с електронни фишове след промяна в Закона за движение по пътищата.

Досега са платени 3356 електронни фиша за 343 800 лв., като глобата за всяко нарушение е минимум 100 лв., каза главен инспектор Красимир Костов.

В момента работят 81 уреда за контрол на скоростта из страната и 16 стационарни камери. Радарите заснемат всеки, който се движи с над 20 км над разрешеното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: КАТфишове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
5
 
! Отговори
студент преди 12 години
Aми така е...! Докато има овци,ще има и касапи ! Не случайно,днес една от най престижните и бързо доходоносни професий с гарантирана възвращаемост на средствата вложени за минималното образование и с редица привилегий носещи финансови дивиденти е да работиш в КАТ, за разлика от това да си лекар, инженер,учител...
76
0
 
2
 
! Отговори
ДО 82 преди 12 години
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ С КАМЕРИТЕ , ама надали , спечелил си дела / ако казваш истината / защото някой катаджия от бързане или неграмотност е допуснал грешка при съставянето на акта , уверявам те че в момента всички камери на кат са преминали през всички институции за узаконяване , така че по полека се напъвай да не изкараш некоя калинка,,,,,
75
0
 
0
 
! Отговори
Шофьора до 81 преди 12 години
Не знам какво са си оплели, но два акта вече са ми отменени от съда. И КАТ си плащат хонорара на адвоката ми като попове. Предпочитам да ги правя на калинки в съда пред това да им наливам пари в гладните гърла.Още не съм получавал фиш от камера, но те уверявам, че ако получа, КАТ ще имат доста работа по подготовка на документи за пред съда.
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а така плювайте и бълвайте обиди към кат , а те са си оплели кошничката и им дреме на палката за вашите озлобени и дребнави бедни душички , тука сте много смели ама като ви хванат в нарушение сте готови и на всичко само и само да ви се размине , да ама сега греда сте ударили защото с камерата пазарлъци не стават , щом нарушаваш ще плащаш _ безплатен обяд НЯМА ,,,,,,,,,,,
73
2
 
3
 
! Отговори
driver преди 12 години
Аз съм шофьор и подкрепям тези глоби. По пътищата има абсолютни *** и за да бъдат спрени трябва да има камери, които снимат неправилните изпреварвания. Глобите трябва да не са еднакви за всички, а съобразени с цената на автомобила, с който е извършено нарушението. За тези които само мрънкат ще кажа: Карайте по правилата
72
2
 
5
 
! Отговори
Бесен преди 12 години
Тази гнусна *** наистина взе да ме изнервя. Ей този *** на снимката, през живота си не е дал пари за гражданска или винетка. Не знае от къде се закопчава колана. Това значи, маркировки са просто подробности за него. Хайде бе - покажете, че сте наистина КАТ - направете една бърза проверка колко от полицаите имат гражданска на личните си МПС-та ! И оповестете резултатите ! Стиска ли ви ?! Май не. Щото сте гнусни невестулки !
71
2
 
5
 
! Отговори
!@#$ преди 12 години
Натискайте бе. Още малко натискайте. То скоро сума народ ще остане на улицата. А като му свършва живота, като нищо ще повлече със себе си и някое от ушевите прасета. Натискайте. Да видим пък до кога.
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТ изпрати фишове за 1,5 млн. лв.А така, за честит празник ли?
69
0
 
5
 
! Отговори
ПОП Харитон преди 12 години
ОГЪН! МАГАН ПО ПРОСТИТЕ ГЛАВИ! САМО ТАКА! С МОЛИТВИ - ВЪЛЦИ НЕ СЕ ВОДЯТ!!!
68
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крадете от бедния народ, а народа нека да мълчи.СТИГА СТЕ МЪЛЧАЛИ.
67
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей ,точно този от снимката дали се поддава на 20 лева?Как мислите?
66
3
 
24
 
! Отговори
моторист преди 12 години
Aбе като ви казвах от самото начало,че приоритет на това правителство,ще са само увеличение на данъците,таксите,глобите и наказанията като се съдират колкото се може повече кожи от народа под формата на пари за щяло и нещяло, вие не ми вярвахте! Ето аз имам моторче,което карам само през топлите летни месеци и си плащам гражданска отговорност за това време.Досега никога не съм имал проблеми за това и ето че преди няколко дни получавам,принудително заплашително писмо,че застраховката ми трябва да бъде за цялата година без прекъсване,дори и за зимата,когато не карам мотора си, защото по закон била задължителна и ако нямам такава, автоматично ще бъда глобен 400лв от КАТ с електронен фиш.
65
5
 
21
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Глобите няма да помогнат, така хората с пари пак ще си убиват!Както стана с Максим Ставийски, Зуека, Калоянчев, Георги Минчев и много други знайни и незнайни!
64
14
 
9
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Браво,Само тея дето не шофират не знаят какви изурди има пуснати вън с книжка. Говорим за пълни ненормалници и убийци.Само масово глобяване ще оправи това ненормално българско племе
63
3
 
16
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Ама пак тези тарикати с джиповете ще си плащат, или пък ще намерят някой полицай който да има анулира акта от системата!Нищо не се е променило в таз полиция (милиция)!!!
62
9
 
8
 
! Отговори
AZ преди 12 години
Приятел щом си превишил скоростта с 30-40 или 50км/ч над разрешената едвали пътя е пълен с дупки. Не смесвай нещата..... И какво общо имат дупките с певишената скорост??? може да си има дупки и да си караш с голяма скорост за да ги прелиташ :)
61
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От тия по-*** са само контрольорите в автобусите.
60
9
 
10
 
! Отговори
Замислен преди 12 години
Мисля си, ако получа подобно писъмце, да заявя, че автомобила ми е откраднат. Няма го бе. Беше пред блока.И защото знам, че никой няма да го търси, ще си купя гражданска и ще `го открия` сам на съседната улица когато аз си поискам.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Uraaaaa,ste ima za pensii.
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятел щом си превишил скоростта с 30-40 или 50км/ч над разрешената едвали пътя е пълен с дупки. Не смесвай нещата.....