Погребват днес Ангел от Катуница

След полунощ обстановката в селото се е успокоила
Обновена: 25 сеп 2011 10:38 | 25 сеп 2011 08:52,
576
Погребват днес Ангел от Катуница
Безредиците в Катуница Снимка: БТА

Погребението на 19-годишния Ангел Петров от Катуница е днес в 15.00 часа. Поклонението е тази сутрин в църквата в Катуница. 

Младежът загина в петък вечерта, когато бус с роми го блъсна на ул. "Стадиона" в Катуница.

19-годишният Ангел разхождал към 20 часа кучето си пред бащината къща. В този момент бус минал с бясна скорост по улицата, блъснал момчето и го влачил 10 метра. Ангел починал в болницата.

Хората от Катуница твърдят, че през деня е имало словесно спречкване между убитото момче и младежи от Катуница от фамилията на Цар Киро. Към момчето била отправена смъртна заплаха, след което били сигнализирани органите на реда.

След смъртта му в селото избухнаха сблъсъци и жителите настояха за незабавно изселване на ромския клан на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро.

55-годишният шофьор на буса беше задържан късно снощи при опит да премине българо-турската граница при ГКПП Капитан Андреево. Той е криминално проявен и известен на полицията.

Задържаният е прегазил и трима полицаи, които се опитали да спрат превозното средство, и двама приятели на убития.

Още по темата
 Служителите на реда са със счупени ръце и след гипсиране на крайниците са освободени за домашно лечение.

Заради безредиците в Катуница от събота вечер, палежите на четири къщи и преобръщането и опожаряването на три автомобила, собственост на ромския барон Цар Киро, са задържани 21 души.

След полунощ обстановката в селото се успокоила и не е имало ексцесии.

Хората продължават да настояват Цар Киро и близките му да бъдат изселени за постоянно от Катуница и го винят, че той е поръчал убийството на 19-годишното момче. В основата на конфликта стои обида на етническа основа.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


576
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
563
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тези милички *** още от 5-6 годишни почват да псуват на майка.На 15 години вече са горди съпрузи и бащи на 3 деца минимум.Жена му отива на подлеза на Централна гара и казва"бате дай 2 пари за детето",а след това отива да мие прозорци на Сточна гара.Тези мили *** и семействата им плащат ли данъци?Ток плащат ли?Имат ли канализации?За какво са на България бе МИХАЛКО?
562
10
 
5
 
! Отговори
МИХАЛКО преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни , 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 4-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. Аа сега пак учи и работи. Пак въставайте срещу бай Киро, но не срещу бедняка и мирния човек.
561
0
 
3
 
! Отговори
az ne sym ot bTV преди 12 години
oi kucheta ot BTW-to.. dolnia *** ima tolkowa mnogo prestupleniq i wupreki towa ubiistvo vie PRODYLJAWATE da go zashtitawate.. iskate i wie po ena traba w musurta mi na...mishki....
560
0
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Как не ви е срам, БТВ, да изкарвате момчето самоубиец и да защитавате "невинните роми"???До кога все повече намаляващото чисто българско население трябва да страда за сметка на наглите, мързеливи ***??? До кога?????
559
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i tozi sluchai 6te ostane v minaloto kakto stava po princip.nai-golqmoto 4udo za 3 dena.spored men za trepane sa parvo vlastimashtite za6toto te sa odgovorni za bes4instvata na sapun4uvcite.dano tozi pat na mangalso pogrebenie da idat mediite v balgariq
558
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що да е изселен! Утрепете го този *** мръсен! Колективната отговорност си е сладка работа!
557
5
 
12
 
! Отговори
bTV преди 12 години
Според нас,от БТВ и нашата репортерка,Миролюба Бенатова това момче само е скочило под колата на невинните *** и реално се е самоубило!Също така,за нас е непонятно как тази банда *** си позволи да съсипва имуществото на честния данъкоплатец г-н Кирил Рашков,който с нищо не заслужава това мракобесно отношение от страна на развилнелите се българи!!!ТОВА Е РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ и ние от БТВ няма да останем безучастни над терора,който се упражнява над невинното ромско население!
556
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мир на праха му. Почина един българин заради думите си че не сме рая. Почина едно младо момче което се изправи срещу обидите на *** чиито единствен смисъл на живота е бил да крадат, да не си плащат данъци и да взимат социални помощи , да служат на измисления си цар и да правят колкото се може повече деца за да са повече от нас като брой за да имат повече гласове от тях "честните" ни политици. Уж "българските" медии продажни както винаги на чужди интереси потулват случая. Мир на праха му.
555
0
 
0
 
! Отговори
marieta преди 12 години
do koga che si zatvariame o4ite ,do koga che ni ma4kat tia mrasnici 4e i car *** da se provazglasi otvorete si o4ite
554
0
 
32
 
! Отговори
bajivan преди 12 години
Крайно време е да ги извадят от Червената книга на защитен вид и да започне отстрел.Щото не ми харесва това:МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
553
0
 
1
 
! Отговори
iliana преди 12 години
kakvi care be mogat da badat edni prosti *** ,ami sled kato darjavata im dava vlast na takiva eto do kade se stiga s malko pove4e pari vsi4ko stava a bedniat narod da si tarpi da go ma4kat do koga che se mal4i i trae v tazi darjava sabudete se be xora doshal e momenta da se opraviame a ne tia mrasnici da ni opraviat
552
0
 
9
 
! Отговори
PETROV преди 12 години
SMURT I BESILKI ZA ***
551
0
 
11
 
! Отговори
гладните преди 12 години
Хората вече са съгласни да гласуват за който и да е -само да не е Г...., защото се оказаха по-гладни,по-бедни,по-безкрупулни и по-безпощадни от всичките изредили се до сега властуправляващи! Не вярваме вече на красиви и празни приказки! Убедихме се, че толкова бързо забравиха от къде са тръгнали и на кого дължат управлението си, но както е казал народа: Ситият на гладния не вярва! Трябва обезателно да се гласува,Трябва!, за да спрем мизерията и спасим ДЕЦАТА си.
550
1
 
15
 
! Отговори
КИРОЛЮБА е Бенатова преди 12 години
Защо никъде не е поместена снимката на загиналото момче?
549
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 12 години
"Напълно вярвам, че в живота няма нищо случайно. Вероятно и интересът ми към журналистиката е обусловен в определена степен от тая наследственост. Иначе фамилията ми, щом ме питаш, е еврейска. По баща съм еврейка, по майка - не, и не знам иврит.".M.Бнайщайн
548
0
 
8
 
! Отговори
66 преди 12 години
policiqta bie6e sno6ti
547
1
 
4
 
! Отговори
не може преди 12 години
не може да си в контакт с *** и да не се уциганиш
546
1
 
4
 
! Отговори
gesha преди 12 години
DO VSICHKI ima 2 putq v momenta tova koeto zapochna da bude dovursheno i 1 put zavinagi da se pokaje che bg e 92 procenta bulgari hristiqni a vsichki ostanali sa malcinstvo i trebe da se saobrazqvat sas nas.2 put e koito me e strah che e mnogo vazmojen e kakto obiknovenno edim mesec panair posle pak obratno vav mishite dupki i otnovo strah. ako se sluchi 2 shte trebe da sme gotovi za vendeta vsichki imame bliski po selata KIRIL RASHKOV sushto ima rodnini po selata HUBAVO SI POMISLETE
545
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светла им памет на момчетата! Съболезнования на близките им!!! Тиквочите не им пука, правят си концерти в Бургас, тази вечер и във Варна!!! НЯМАМ ДУМИ, пълни ***, жалко за момчетата !!!
544
0
 
16
 
! Отговори
ЛЪЖАТ НИ преди 12 години
По ТВ7 журналистът Филип Петрунов каза, че Калин Георгиев многократно е лъгъл:- Не е верно, че полицията не е била протестиращите. Напротив. Биели са наред.- Не е верна версията за шофьорът. Според журналистът, убиецът или не е хванат, или не е истина, че е заловен на влизане в БългарияВсеки може сам да си направи изводи. Ф. Петрунов е бил цялата нощ в Катуница. От бой го е оттървала единственно журналистическата карта.