Прокуратурата рови доходите на Цар Киро

Обвиниха в умишлено убийство шофьора на буса убиец в Катуница
Обновена: 25 сеп 2011 20:41 | 25 сеп 2011 13:48,
583
Прокуратурата рови доходите на Цар Киро
Среднощен кадър от погрома над имението на Цар Киро Снимка: БТА

Главният прокурор Борис Велчев е разпоредил проверка на доходите на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, като физическо лице за дълъг период от време. Това съобщи за Dnes.bg окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов. По думите му Цар Киро може да бъде разпитан във всеки един момент като свидетел на събитията.

„Няма цивилизован начин в една правова държава един човек да бъде изселен насила”, коментира окръжният прокурор по повод подписката на жителите от Катуница, в която се настоява фамилия Рашкови да бъде изселена.

Даскалов призова да не се прави аналогия със случая „Зрънкови”, тъй като тогава ромите от Видин сами поискали да бъдат изселени.

Задържаният снощи шофьор от Столипиново, прегазил 19-годишния Ангел в петък вечерта, ще бъде обвинен за умишлено убийство при катастрофа. Него го грози затвор от 10 до 20 години.

Обявеният за общодържавно издирване 55-годишен мъж, който беше задържан късно снощи на влизане от Турция, се сдоби и с второ обвинение заради прегазването на трима полицаи и нанасянето на средна телесна повреда на униформените.

Още по темата

По това обвинение Наказателният кодекс предвижда от 3 до 12 години затвор.

Очаква се днес шофьорът на буса убиец да бъде разпитан и да се установи дали някой му е поръчал да извърши убийството на 19-годишния младеж, син на бившата кметица на село Катуница.

Оказа се, че с майката на убитото момче и Цар Киро имат дразги от доста години. В полицията са валели жалби от страна на двете семейства за отправяне на смъртни заплахи от двете страни.

Последен заплаха за живота си от страна на фамилия Рашкови е получил 19-годишният Ангел в петък следобед. Няколко часа след заканата момчето е прегазено от буса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
525
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цар Киро е част от управлението на страната защо досега не го ровеше прокуратурата а? Господин гладния прокурор много закъсня.
524
1
 
8
 
! Отговори
DO 557 преди 12 години
NE E BALGARKA -EVREIKA E...NIAMAM NIWO PROTIV EVREISKIIAT NAROD,NO MNOGO SAM PROTIV OT, VODENATA OT TIAH POLITIKA..
523
0
 
3
 
! Отговори
???????????????????? преди 12 години
Сетила се мара да се побара. лъжат, за наивницете.не им вярвайте.досега къде бьха????????????????
522
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миролюба Бенатова?Коя е тази?
521
1
 
27
 
! Отговори
СИМЕОН преди 12 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
520
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля Ви всеки средно интелигентен човек би си задал въпроса:Какво чакахте до сега?Защо чак сега решихте да проверите тази криминално пхроявена личност,с присъди и с мераци да бъде в политиката на страната ни?От стотици километри вони на мафиот със съмнителни доходи и дейности и чак сега започнахте с ровенето.Ха стига сте ни заблуждавали!Просто се опитвате отново да ни омаете,но...късно е чадо!
519
0
 
24
 
! Отговори
ххх преди 12 години
А ЗАЩО ЧАК СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ЗАПОЧВА ДА РОВИ?
518
4
 
3
 
! Отговори
ДО536 преди 12 години
Тайните за красота на Миролюба Бенатова Миролюба Бенатова е харизматична личност с различна красота. Прекалено умна и смела е, за да я възприемаш просто като красива. Миролюба Бенатова обезоръжава с поглед, стреля с думи и заслепява с усмивка ...............И ТЯ СИ ПЛАЩА ДА ПИШАТ ЗА НЕЯ НЯКОИ ДА КАЖЕ ТЯ ЛИ Е КРАСОТАТА
517
0
 
15
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Какво се правят всички на луди,и полиция и прокуратура и министри .Все едно от вчера знаят че тоя мръсен *** тормози хората,и че досието му сигурно е дълго 1 километър.Просто *** си плаща на всички тези институции,и те го пазят!!
516
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОБЩА СТАЧКА!Долу полицейската хунта -- защитник на *** ***!
515
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:
514
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:
513
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:capital.bg/shimg/zx350_1156248.jpgeltimir.ucoz.ru/_nw/23/12163906.jpg
512
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:capital.bg/shimg/zx350_1156248.jpgeltimir.ucoz.ru/_nw/23/12163906.jpg
511
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:
510
0
 
18
 
! Отговори
ЕН преди 12 години
НЯМА КАКВО ДА МУ РОВИТЕ ДОХОДИТЕ ДРУГАРИ ПРОКУРОРИ. КОЙТО Е ГЛЕДАЛ -ТВ 7- Е РАЗБРАЛ ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЦАР КИРО ОЩЕ ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ Е БИЛ ПРЕНОСВАЧА НА ДЪРЖАВНИЯТ КАНАЛ НА ДРОГАТА. ТАКА АКО СТАНЕ ИЗДЪНКА ДЪРЖАВАТА ОСТАВА ЧИСТА А ЦАР КИРО ГОРИ КАТО БУШОН. ДОХОДИТЕ МУ СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВАТА. ОТ ВСИЧКИ НАС. ЗАТОВА ПРИ ВСИЧКИ ПАРТЙИ ЦАР КИРО Е НЕДОСЕГАЕМ. АКО СЕ РАЗПРИКАЗВА ЩЕ ИЗГОРЯТ МНОГО ДРУГАРИ ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА. ЗАТОВА ГО ПАЗЯТ КАТО РОХКО ЯЙЦЕ ДРУГАРИТЕ БИВШИ И НАСТОЩИ УПРАВЛЯВАЩИ.
509
0
 
12
 
! Отговори
Марио Спасов преди 12 години
Тази криминална клоака, Кирил Рашков, е апотеоз на политическата корупция у нас и крещящ пример за арогантно беззаконие, поддържано с години от изпълнителна (ГЕРБ, БСП, НДСВ, ДПС, СДС, ...) и съдебна власти (съд и прокуратура)!!!
508
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я истината:
507
1
 
16
 
! Отговори
888 преди 12 години
Обвинителен акт срещу българската цигания25 септември 2011 19:36 | Красимир Калудов | Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на *** или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.Кой съм аз ли?Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.И колкото и абскурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската *** из корен и да направят така, че българи, турци, ***, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.
506
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stiga ste ni zablyjdavalei sega se seti prokoratyrata i te sa korympirani podlogi na oligarhiata da se obedinim svalim sistemata ne da ni trepat tia izmenici moshennici ne glasyvaite za partii i pravitelstva te vi lajat mamiat ybivat polzvat vi i si igraiat s vas kato kykli na konci.