Катуница спа спокойно, полиция обаче снове из Пловдив

Първанов и Борисов отиват днес в Града под тепетата
Обновена: 26 сеп 2011 09:21 | 26 сеп 2011 09:20,
493
Катуница спа спокойно, полиция обаче снове из Пловдив
Снимка: Булфото

Към понеделник сутринта ситуацията в Катуница и ромските махали на Пловдив е спокойна.
 
Изключително много полиция има в Пловдив. Органите на реда са завардили ключови кръстовища. Полицаи и жандармеристи има на входовете на всички ромски квартали. Мерки за сигурност има и около Джумая джамия, след като вчера бяха изпочупени няколко прозореца на мюсюлманския храм.

Днес в града за откриването на Международния панаир пристига премиерът Бойко Борисов, а президентът Георги Първанов ще проведе поредица от срещи в Пловдив, след като отмени посещението си в Карнобат заради събитията в Катуница.

В цялата община Садово и в село Катуница днес е обявен ден на траур. В неделя жителите погребаха убития в петък вечерта двукратен републикански шампион по киокушин Ангел Петров.

Днес близки и приятели ще си вземат „последно сбогом” с 17-годишния Павел. Момчето, което е с присадено сърце, издъхна от напрежение по време на шествието след убийството на Ангел, който е един от най-добрите му приятели.

Ден на траур е обявен и в Строителния техникум в Пловдив, който тази година е трябвало да завърши прегазеното в Катуница момче.

Ангел е бил ученик в 12 „д” клас и следващата пролет е трябвало да бъде абитуриент.

„Всички сме потресени от нелепия инцидент”, се казва в съобщение на ръководството на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

Всеки съпричастен към трагедията може да изрази почитта си към младежа чрез запалване на свещ на обособените за това места покрай училището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


493
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
459
0
 
2
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Всички сме потресени от нелепия инцидент ИНЦИДЕНТ! Егати ***! Та значи било ИНЦИДЕНТ! Вървял си човеко спънал се и паднал под един микробус..! И какво дайте сега да не "яхваме политически" ИНЦИДЕНТА и всичко да си продължи по старо му?!
458
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни ***, те само ядоха баницата...Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, Дон Цеци-Цветелин Кънчев....отворено общество...??? Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!Разпространявайте тази статия, защото тука платените драскачи, които имат задача да насаждат етническа омраза са безброй много.....много, много са, платените драскачи в форумите!!!
457
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 12 години
"Бунт против това, че държавата защитава богати престъпници, но е неспособна да подсигури елементарна сигурност за обикновените граждани. Затова властите се страхуват от "политизирането" на случая." (Организацията "Хора срещу расизма")
456
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВАЖНО!!!!ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ УЧАСТВАЩИ В ПРОТЕСТИТЕ: БЪЛГАРИ, В СТРАНАТА ВЕЧЕ ИМА МЕДИИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И СВЕТА. ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ЗНАЕМ ЗАСЕГА САМО ЗА 2 ТЕЛЕВИЗИИ: "CNN" И "REUTERS". ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ!!! САМИ ВИДЯХМЕ КАК НАШИТЕ СОБСТВЕНИ МЕДИИ ОТРАЗИХА СЛУЧАЯ. ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА *** НАСИЛИЕ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗХАБЕРИЕ И КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДАДЕНИ И ПЛАТЕНИ С НАШАТА КРЪВ, А МНОГО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ ВМЕСТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА КАК 19 ГОДИШНО МОМЧЕ БЕШЕ ЗМАЗАНО КАТО КУЧЕ, ГОВОРИХА КОЛКО ЛОШО БИЛО, ЧЕ СА ЗАПАЛЕНИ КЪЩИТЕ НА КИРО ***!!!! И ТОВА БЯХА НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ....ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! САМИ ЗНАЕТЕ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС И НАЙ-ВЕЧЕ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ***!!!!! МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ ПРОТЕСТА КАТО СБИРЩИНА НА ПИЯНДЕТА, НАРКОМАНИ И ФАШИСТИ, А НЕ КАТО ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СРЕЩУ ЕДНА МАФИОТСКА ВЛАСТ И *** ТЕРОР. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО КАК СЕ ДЪРЖИТЕ И КАКВО СКАНДИРАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ЕДНО "ХАЙЛ ХИТЛЕР" И ЕДНА НАЦИСТКА СВАСТИКА ДА СЕ ВИДИ И ВСИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА СА ОБРЕЧЕНИ. БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА ОБВИНИХА НАРОДЪТ НИ И НИ НАРЕКОХА ФАШИЗОИДНИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗНЕ С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ!!!! ПОМНЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ...! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВМИНАТЕЛНИ И СЛЕДЕТЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ПРОТЕСТИТЕ...ОТЛЪЧВАЙТЕ НЕЗАБАВНО ХОРА, КОИТО СЕ БОРЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА НЯКАКВИ СИ БОЛНИ ИДЕАЛИ.....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО - ДА НЕ КАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРА, ЗА ДА САБОТИРАТ ПРОТЕСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СЕ ПОЯВЯТ В САЙТОВЕТЕ И ДА ОБЕЗКУРАЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!
455
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Пловдив некфи мудни, дебели полицаи, смях пълен
454
0
 
1
 
! Отговори
до467 преди 12 години
имало е,има,и трябва да има?навсякъде има по света?мислиш че в САЩ няма,а?там има гета,където бял не може да стъпне?
453
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Znachi edni mogat da kradat drugi ne , jasno vi e za kakvo stava vapros
452
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe priznaite che ima RASIZAM V BALGARIA i vsichko ste se izjasni
451
0
 
1
 
! Отговори
razum преди 12 години
Ne vi e uvrial bulguria ste stradate oste mnooooooogo
450
1
 
2
 
! Отговори
MANGELE преди 12 години
ami edno vreme ako e imalo kuklos-klan tova nqma6e da e na lice
449
1
 
3
 
! Отговори
464 преди 12 години
NARODE,pregazete gi,tova sa nashte vragove,vreme e veche,stiga tolkova.Ne se plashete BULGARI IUNACI.Neka v cqlata strana REVOLUCIQTA da zapochne !
448
0
 
1
 
! Отговори
до 462 преди 12 години
:) "С"ичкиЯ елате пиленца при бат ...опана площада :)
447
0
 
6
 
! Отговори
Bulgariq преди 12 години
aude sichki v 19 chesa na ploshtad suedinenie!
446
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
465, това, което казват в клипчето е жалка манипулация. Тя не е вярна до толко, до колкото съдбата на България е в ръцете на всички българи. Не е вярна до толко, до колкото селското ни стопанство и производители не намериха собствен път към пазара и позволиха да им изстискат парите от ръцете. А това става, защото са *** *** (за съжаление). Живота на всеки то нас зависи от това, какво прави. Планове и т.н. - това е политика за насаждане на страхове у хората (манипулация).
445
0
 
2
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Днес.бг нещо объркахте номерацията на постовете бе ***
444
0
 
6
 
! Отговори
do 460 преди 12 години
Я не ми говори простотии ***,стой си там и учи азиатски,че след 10 год.няма да викаш че живееш в Холандия ами в Амуджикистам,ако не си рязана карабина естествено,защото то в Holanda европейци са само холандците другите сте само *** и бурки,***,аз специално се отвратих когато живеех там,накъдето и да се обърна само зелки,затова бързо,бързо поех на юг от Холандия към белите и топли страни,млъквай,че още много имам да ти казвам ако си отвориш гнусната уста.
443
0
 
8
 
! Отговори
do 429 преди 12 години
Ти в Испания не си! Иначе щеше да знаеш, че за няма и 24 часа *** щеше да е зад решетките на следствието, а не охраняван в частния си имот. Къде по-богати от него / от аюнтамиентото в Марбейа/ ги осъдиха с ефективни присъди за нула време и то не за убийство, а за корупция.
442
0
 
10
 
! Отговори
ММ преди 12 години
Подздравете "мъжкарите", които се скриха като баби и се веселяха на предизборни на концерти, докато народа ни скърби? Вместо да обявят общодържавен траур. А сега треперят какво щял да каже Европейския съюз, вместо какво ще каже народа им. Отново за сметка на децата ни. Същото направиха по време на Чернобил, угаждайки на Съветския съюз. И смятат, че като замазват положението ще успокоят страната? Отново ни правят на ***. Няма по-силна позиция от честността, но този влак го изпуснаха вече.
441
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dano dava ebat tyrcite i *** tok vav holandia ima 157 naci i nqma takiva naprejenia horata toka sa ovajavani pomiari
440
0
 
30
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Елате и подкрепете Пловдив!!!В 7 часа на площад съединение ще говорят президента и премиера и този път трябва да дойдат хора, за да стане ясно, че нещата не трябва да се покриват!