Пък Цар Киро бил в София

Полицаи пазели Рашков и фамилията му на тайно място
Обновена: 28 сеп 2011 23:01 | 27 сеп 2011 13:05,
483
Пък Цар Киро бил в София
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Кирил Рашков е доведен в София, съобщи БНТ.

По информация на телевизията късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна.

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Вчера стана ясно, че Рашков е прекарал последните дни в хотел в Боровец.

Междувременно, след като жителите на селото се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Започва и вътрешна проверка на служители на НАП в Пловдив заради информацията, че Рашков не е плащал данъци, и съмненията, че чиновници са си затваряли очите.

Разпоредена е и проверка на доходите на Цар Киро. Проверките ще се водят от софийски данъчни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
1
 
7
 
! Отговори
Twitchy преди 12 години
Vie oshte go narichaite Car toq ***... aide, i da mu se poklonite ei!
410
1
 
24
 
! Отговори
ч преди 12 години
Проверявайте си преписките до когато искате, но вече момчето го убиха. Кога ще му връчите обвинение в подбуда към убийство !
409
1
 
12
 
! Отговори
ddt преди 12 години
Ако герб ,продължава да не взима адекватни мерки ,като управляващи -на изборите ще го шздухат.
408
1
 
20
 
! Отговори
Всички си имат цена! преди 12 години
Хитрецът съдия Марк Чиаварела от Пенсилвания - САЩ, стана световно известен с това, че взел подкуп от един милион долара, за да осъди несправедливо хиляди непълнолетни - и по този начин да даде възможност на строителни предприемачи да построят нов затвор. А колко ли ще вземат българските съдии и политици от *** барон Цар Киро, за да осъдят българските момчета защитили българите в Катуница от 20-сет годишните дерибейства на един ***, който се е самозабравил и се е вживял в ролята на мафиот, за да не влезе в затвор?
407
2
 
2
 
! Отговори
монархист преди 12 години
ХАЙДЕ И ДВАМАТА ЦАРЕ НИРО И СИМЕОНЧО ДА ГИ СРАВНИМ ПО ЗАСЛУГИ КОЙ Е ПО-БАШ
406
1
 
16
 
! Отговори
алабагатур преди 12 години
Защо няма наказателен вот-щото тогава ще лъсне политическия ***!Защо ни се предлагат варианти а не решения-щото някой си е намокрил лапата в мангизи!Защо нямаме естествено родени партий-щото народа ще разбие оковите!Защо си име бате Гойко-щото трябва да си изберем ***-за президент(за да е пълен бардакът)!"ЕВАЛАТА"ГОЙКО","ЕВАЛАТА ЦАРО"и едия и другия!!!!!!Как пише Яворов"Като нема прокопсия-плюл съм в тая орисия"
405
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз па искам да знам що гърбавите вчера казаха, че почнала проверка преди 10 дена па тука пише че ше почне проверка ?
404
1
 
13
 
! Отговори
Нали е ЦАР, преди 12 години
...постоянно го местят ,вчера беше в Боровец.....
403
1
 
20
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Докога държавата ще разхожда и пази този бандит?Вече няколко дни с народни пари се обслужва един доказан престъпнк,вместо да го арестуват.Нали е богат,да си наеме охрана.Накрая,без да искат ще го изпуснат да избяга в чужбина и бития си е бит е.......Г-да управляващи,ще платите много висока цена за това!
402
2
 
22
 
! Отговори
ЛОВЕЦ преди 12 години
Знаете ли колко ловци има в България 300 000 броя.Ако всеки вземе да гръмне по 2 пъти прави 600 000 *** паднали на куп.Ай нека се въоръжават с колове ножове и брадви.
401
1
 
24
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
а бе Кире миризлив, кога ли ще получиш и ти инфаркт като всички останали, които са пречели на някого. Пожелай си смъртта ти да е лека, защото всички ние ти пожелаваме да страдаш като Ангел от Катуница!!!
400
1
 
8
 
! Отговори
алабагатур преди 12 години
ЗНАЕТЕ ЛИ!?Защо Саркози гони ***-щото *** "барони"копувха рейсове и возеха добичетата в Франция-там те получаваха социални и наполовина ги делкаха с "баро"!Защо "мешерето е в Костинброд и там се развежда Доган"-щото там са най-корумпираните съдий!Защо ЖороЧерния(***) или Гелето контролтрат нарко трафика в западна България-щото са авери на бате ГОЙКО(и там някъде е нишката с Карамански и Маджо(дето в Руския им свиреше на "дудук" под масата)!Защо за мънечкия генерал не се чува?
399
1
 
23
 
! Отговори
!!! преди 12 години
В този ден Борисов и МВР доказват това, че са еничерски корпус. Срам за всички вас управляващи, на изборите ще има такъв погром за вас, няма да гласува никой. Всичко зависише от вас, но вие нищо не направихте.
398
1
 
2
 
! Отговори
ЙохнМацДик преди 12 години
Хора, жижте кой е на снимката. Откриите разликите
397
1
 
15
 
! Отговори
МИЛИЦИЯ преди 12 години
ЗАЩО МИЛИЦИОНЕРИТЕ НЕ КАЖАТ КАК СЕ ЗВЪНЯТ ТЕЛЕФОНИ И СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ МОМЧЕТА ДА ВНИМАВАТ КАКВО ПРАВЯТ? ТОВА НЕ Е ЛИ МИЛИЦИОНЕРЩИНА? НЕ Е ЛИ СПЛАШВАНЕ? ЗАТОВА ЛИ ЗАПИСВАХА ИМЕНА И ЕГН-ТА ВЧЕРА НА ПРОТЕСТА В СОФИЯ? НЕЩАСТНИЦИ! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОВЕЧЕРА!
396
2
 
20
 
! Отговори
Секиро за Киро преди 12 години
Момчето умира, Бойко асвалтира, а Цветанов се насира, мангасара Киро релаксира, а народа им гледа саира, и им точи остра секира
395
2
 
12
 
! Отговори
ЦРУ преди 12 години
Как изобщо на някой му е минало през ума ,че може данъчните умишлено да си затварят очите!?
394
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
В Костинброд е,при Любо Къдравия
393
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЙ ЦАР КИРО МНОГО ПРИКАЗВАШ МОЙТО МОМЧЕ .............МИШО БИРАТА ТЕ ЧАКА ДА ТИ ТЕГЛИ ЕДИН БОЙ ........НАТАМ СИ ТРЪГНАЛ С ТАЗ ГОЛЯМА *** УСТА
392
1
 
26
 
! Отговори
Константин преди 12 години
У нас в Украине часто беженец имеет больше льгот, чем рядовой гражданин. А все это и провоцирует откровенное вмешательство чужаков в жизнь украинского общества, в том числе способствует появлению криминальных структур, деятельность которых никак не ограничена рамками их этнических общин.Болгары Вы правы мы за Вас.