Обмислят изземване на лично имущество при незаконна сеч

Мирослав Найденов ще предложи по-строги санкции
27 окт 2011 17:44,
10
Обмислят изземване на лично имущество при незаконна сеч
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще предложи изземване на лично имущество при уличаване на лица в незаконна сеч в особено големи размери.

Това съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.

В момента при незаконен дърводобив се конфискуват камиони, каруци, коне и съоръжения, с които е извършена сечта.

Според министър Найденов тази мярка не спира бракониерите.

Той е разяснил по време на откриването на офис на Северозападното държавно горско предприятие в гр. Враца, че начинът, по който ще бъдат прилагани санкциите, ще се регламентира в наредбите към новия Закон за горите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз досега на Царя нищо не съм видял да са му взели а изсече сумати и гори, който бяха в натура уж.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дървената мафия в България е страшна и всичко е свързано с политици,а пък на *** като няма какво да им вземат-да им спрат социалните за 1 год,и готово!!!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
директно в кауша за 10 г и ще спре сечта....
7
1
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
аз си мисля, че един здрав бой по ще помогне в случая, на *** какво да му вземат, брадвата ли, ами той със зъби ще дъвче пак ще отреже дървото
6
1
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Тъкмо това се запитах и аз. :) Живея в бракониерски регион където на ден сигурно се режат стотици кубици незаконно от *** но никой не си мръдва пръста.Много ми е интересно ако ги натегнат какво ще стане? Или всичко е просто на хартия?
5
1
 
7
 
! Отговори
?????? преди 12 години
Какво ще вземат от бай ***?
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На гол асан като го хванат. Да му спрат социалните помощи и да му изгорят каруцата, а коня в екарисаж. Чаветата на зелено училище където всеки ден да садят дървета поне от сутрин до обед.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На гол Асан ще му вземат само чаветата, за да ги настанят в социален дом, та да ги хранят за наша сметка. Виж, от онези, които покровителстват незаконната сеч, сигурно има какво да се вземе - все скъпи и маркови вещи, като почнеш от луксозните долни *** и стигнеш до яхтите и мерцедесите. Има хора, които печелят много от всичко това, а *** са само низови изпълнители,които взимат жълти стотинки за "труда" си и секат по нещо и за огрев на бордеите си.
2
1
 
16
 
! Отговори
недоволен преди 12 години
А на *** какво ще вземеш, сигорно колибата с 11 чавета. Какви са тия санкции...като тези, ще ли да глубяват родителите ако оставят малките си децата до 8 г. без надзор и глобата е доста голяма, а познайте кои деца са безнадзор.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми тя гората я няма вече кво ше земете....Аве съд и затвор нема ли...понеже се вижда, че не се спират...ама те са от иелентуратЪТ и не мое се вкарват по затворите....пък като им земете каруците сигурно им ги връщате понеже нема кво да прайте с тях....Само иелектуратът така реже дърветата на метър височина над земътъ...Оправия нема...и нема да има