Айн цу цвайн цу доктор дрън!

Стоичков стана почетен доктор на Пловдивския университет
11 ное 2011 18:20, Екип на Dnes.bg
369

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
9
 
40
 
! Отговори
Тонев преди 12 години
Вие не сте в ред бе ..
285
13
 
59
 
! Отговори
Генчо преди 12 години
Срам, да стане ДОКТОР такова тъпо парче!
284
11
 
34
 
! Отговори
krasimir do 281 преди 12 години
*** ще си останеш ти кото цял живот сте живееш като мишка в бг и никoй няма да разбере името ти защото за 1 цял живот не можеш да свършиш нищо полезно за българия!
283
10
 
33
 
! Отговори
kasimir преди 12 години
като говорим за образованието ни някои от вас знае ли че в симеонов *** ни влизат без приемни изпити.Има 20 бройки за тях ако не и повече които ги чакат само да се охилят и ги приемат
282
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а на ББ кой връчи тая титла-награда? Кой го направи генерал? без да отговаря на условията за това?- същите комунистиТе и сега са си с ГЕРБ и си управляват овчето стадо (което ги избра)
281
9
 
37
 
! Отговори
ерко преди 12 години
до 276 за България толкова много спортисти са направили нещо,ако почна да ти ги изброявам редовете няма да ми стигнат разбери!футбола се гледа най-много в света затова България е разбраха къде се намира,но това са били шепа *** който не могат да ориентират и във собствената си държава
280
8
 
32
 
! Отговори
krasimir преди 12 години
абе че бачкаме бачкаме ама всеки си е стиснал кисията и много много за българия не дава.Всеки гледа повече да открадне нещо ако може от страната отколкото да даде от себе си!
279
10
 
42
 
! Отговори
аз преди 12 години
Добре сте го написали като заглавие."айнцу" - в анцутг; доктор - "дрън-дрън" Това се случва само в *** - раздават се докторски титли на спортисти и мутри от същите мутри, получили по същия начин "докторката" се степен (пример всеизвестен - ББ, който не може да говори дори правилно )Та затова от такива не очаквайте да уважават труда на истинските учени със степени "доктор на науките"- Мразя я тая държава, тия управници неандерталци нагли и ***, както и народа, който ги избра!
278
8
 
34
 
! Отговори
До 276 преди 12 години
Можем ... можем. ... бачкаме та да има пари за тая държава ... да не ходим гладни и боси и голи и да живеем на закрито и на топло .... некой трябва и да бачка, че ако никой не бачка нема да има и футбол ....Сега схвана ли ?
277
9
 
37
 
! Отговори
ерко преди 12 години
красьо това си е оделен въпрос наистина си е голям футболист,дай тогава и президент да го направим кво ще кажеш
276
16
 
32
 
! Отговори
krasimir преди 12 години
Можете ли да ми кажете само едно,някои от вас които плюете Стоичков,кой е направил нещо повече за България от него!има ли такъв!??
275
13
 
49
 
! Отговори
ерко преди 12 години
човека не е виновен,виновни са тия който му връчват тая награда
274
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги, понякога съкращавано като д-р хон. кауза) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката, образованието и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици, навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици и под. Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път.
273
9
 
34
 
! Отговори
musi преди 12 години
boje toq kvo obrazovanie ima 4e doktorsko zvanie 6te polu4ava,ya da si gleda futbola!uvajavm Stoichkov kato golqm futbolist,no toi po4na da se hvarlq ot durvo na durvo kato maymunkite
272
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ицето понеже е *** ***, така и не вдява, че го използват за пропаганда. пъм може и той да гепи нещо от "испанските" инвестиции.
271
10
 
37
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
Toq sme6en selqnin ,lainar ,kvo go nagrajdavat
270
10
 
41
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Не нещо. всичко е сбъркано в тази държава, номер 249. Стоичков може да е бил отличен футболист, но има акъл колкото една кокошка. Тази дето му дават титлата до един са престъпници. Пази Боже, сляпо да прогледа...
269
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали се беше отказал от България? Сега му лъскат имиджа заради строежа на стадионите (с цел възхвала на вожда).каквато и титла да му дадат, по-тъпо *** не се е раждало по тези ширини.(преди много години беше наистина велик футболист, почти гениален, еваларка за което).
268
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе в крайна сметка не ми се отдава така да ви разбера мисълта. Стоичков го познават. И в чужбина кат кажеш Стоичков и ведна га ти викат да знаем го. И после ? Зарад него идват ли туристи, или някой нещо да прави тука бизнес, или нещо друго ? А ? или там те посрещат с хляб и сол щото се сещат за Стоичков ? И всички врати отворени ? А ? Нещо не схващате защо именно е плюенето и то не е точно срещу него лично....а срещу сътворения цирк. Спрете малко .. 20 години минаха оттогава...ново трябва
267
12
 
36
 
! Отговори
ордо преди 12 години
Който е излизал навън може да потвърди, че като кажеш България и се сещат за Стоичков. Някъде е сещат и за други неща, но за него със сигурност.