МВР се активизира, души наред за палежите в София

Проверени са 2600 души, четирима се подозират за инцидентите
14 дек 2011 15:45,
153
МВР се активизира, души наред за палежите в София
Снимка: архив, Булфото

Столични полицаи задържаха 63 души при спецакция заради зачестилите палежи на коли в София, съобщиха от МВР.  В хода на операцията са проверени 1200 коли.

2600 души, сред които 93 криминално проявени, са попаднали в полезрението на полицаите.

Задържани за различни престъпления в районните управления са 63-ма. На четирима се установява съпричастността им към палежите на коли.

На бул. "Тодор Каблешков" в жк "Гоце Делчев" около 21.20 часа полицаите спрели за проверка лек автомобил "Форд Орион".

В колата пътували В.И. /24 г./ и И.Е. /35 г./. От автомобила служителите на реда иззели петлитрова туба с нафта и бутилка от два литра, съдържаща подобрител за същото гориво.

Още по темата

Криминалисти установяват съпричастността на двамата задържани към умишлен палеж на автомобил, извършен на 22 ноември.

Лек автомобил "Фолксваген Пасат" с монтанска регистрация бил проверен около 1 часа на бул. "П.Ю.Тодоров". В него се возели 32-годишният Г.Н., криминално проявен за кражби, и 17-годишно момче.

В багажника полицаите открили пластмасова бутилка с около 300 грама течност с мирис на ацетон и бензин.

Полицаите изясняват съпричастността им към палежи на автомобили на територията на Четвърто РПУ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
2
 
! Отговори
Шланга преди 12 години
:):):):):)---- хе,хееее ъъъ, ама ако знаете колко много ви болят главите ....всички !!!!
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко ще се справи с палежите. Нали е пожарникар.
148
1
 
3
 
! Отговори
atanas преди 12 години
Станишев обеща да подкрепи палежите, но няма да ги яха
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе комунистите цяла една църква заедно с хората взривиха 23 година за да предизвикат хаос. . , та няколко автомобила н София ли ще им се опрат
146
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Душат на цоци гъзъ на сички е ясно че фидосова се е извратила и е почнала ДА СИ ПАли пръдните по паркингите ей го резултата
145
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сетила се Мара да се побара , че и родната полиция.
144
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се въведе извънредно положение с полицейски час, забрана на движение на групи от хора повече от двама души и т.н. Да се промени законът, както пише в друга статия, така че полицията да арестува и задържа хора по подозрение без доказателства. Ха, ха, ха, ха,......... Абе, тия заради 40 коли искат да променят закони. Неприятно е, дори много лошо, но да превърнат България в полицейска държава е още по-неприятно.
143
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да се хване на място по време на палежа. Какво е това да те арестуват защото носиш горим материал? Много неща горят - лакочистител, ракия, олио, машинно масло, много лекарства ... Не може да се арестуват всички наред. Превръщаме се в полицейска държава.
142
2
 
5
 
! Отговори
ан преди 12 години
ИСТИНАТА Е ВСИЧКИ ДА СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ А НЕ ДА ЧАКАМЕ НА ГОСПОД ДА ХВАНЕ ПОДПАЛВАЧИТЕ. ДОСЕГА АКО СЕ ДЕЖУРЕШЕ ПРЕД БЛОКОВЕТЕ ТЕЗИ *** ЩЯХА ДА СА ХВАНАТИ. АМА НАЛИ ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ЛЕЖИ НА ТОПЛО НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ПРЕД БЛОКА ДА НАГЛЕЖДА ПАРКИНГА. НАРОДА Е СИЛА АМА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ. КАКВОСА НЯКОЛКО *** ПРЕД МИЛИОНИ НАРОД? АМА ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ. ЗАЩОТО ОТ НАРОДА ПО СИЛИНИ НЯМА. ОСЪЗНАЙТЕГО И НЕ ЧАКАЙТЕ НА НАШАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ. ПАЗИ АМА НЕ НАС А ДРУГАРИТЕ МУТРО-***.
141
0
 
14
 
! Отговори
Носталгик преди 12 години
Стар комунистически прийом!Прибират масово,бият масово-до като излезе от някъде информация!Ако ли не-набеждават 2-***,3-*** да "операт пешкира"!И това е!
140
2
 
0
 
! Отговори
www преди 12 години
интересно защо в България няма камери ..
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз пък знаел, че са на трактора хората. Отиди докладвай в близкото РПУ като знаеш, изпълни гражданския си дълг. Кой чакаш?
138
5
 
5
 
! Отговори
Непринуден преди 12 години
Не са виновни само полицаите май. А къде сме ние гражданите. Десетки коли запалени и нито един свидетел. Много смешно стана май. И всички знаем, че хората на "трактора" стоят зад това но не се организираме за да ги изолираме или да помогнем някяк си на служителите от полицията. Всеки е застрашен да остане без автомобил но всички сме се примирили с това и плюем наляво и дясно по силите на реда само и само да не посочим собствените си грешки. Дайте всички да се организираме срещи подпалвачите пък
137
0
 
7
 
! Отговори
до 136 преди 12 години
Ако трябва и армията да изкарат. Или безработните които са служили в казарма и са под 30 год. да ги вземат в запас и да патрулират (ще им се плаща естествено). За какво ги хрантутим канцеларските плъхове в МВР и МО - нали чрез решенията си и заповедите си трябва улесняват работата на редовите служители и народа!
136
5
 
8
 
! Отговори
AS преди 12 години
чОВЕКА СИ ГО КАЗА,ПОЛИЦЕЙСКИ чАС И ТОВА Е!!!
135
2
 
14
 
! Отговори
ЗА преди 12 години
Всички полицаи и жандармерия навън в пълно бойно снаряжение ако трябва и армията да вдигнат да се озъпти тази ненаказана престъпност, особено *** защото тя е в огромни % а полицията нехае. Да се въведе полицейски час и само за една седмица всичко ще си дойде на мястото, да видим тогава как ще крадат и палят.
134
1
 
2
 
! Отговори
гх преди 12 години
Крайно време е сините пъдари да си размърдат дирниц.те!!!
133
1
 
10
 
! Отговори
Пеев преди 12 години
Време е всички полицаи и жандармеристи да излязат от патрулките и управленията на улицата с автомат и така денонощно!Като искат големи заплати и социални придобивки да ги оправдаят поне!И съм сигурен,че ще е ефективно!
132
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре че се движа с пропан-бутан,че знам ли какво ще измислят като ме спрат!Може за газовата бутилка да ме арестуват!
131
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ааа, сетих се! Малко време ми трябваше, ама загрях - значи какъв е плана на милицаите: искат така да разсмеят подпалвача, че сам да се издаде и тогава да го хванат! Ясноо, имат си стратегия хората! Значи, като видите утре някой да се смее цял ден, той сигурно е подпалвача.