Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана в Бразилия за показания
29 дек 2011 09:33,
102
Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!
Красимира Боевска. Снимка: Булфото

Съпругата на Гълъбин Боевски - Красимира се завърна снощи от Бразилия след триседмичен престой в страната.

Успяла е да се срещне с мъжа си всеки от уикендите, тъй като посещенията на близки в затвора са разрешени само веднъж седмично.

Пред bTV Красимира каза, че с нея в затвора са се отнасяли добре. Срещала се е с Гълъбин насаме.

"Досега не съм била на такова място, но минавайки през една решетка влизаш в техния свят... и ги виждаш такива, каквито са в ежедневието си – на мястото, където се хранят, спят", разказа тя.

Още по темата

По думите й, към хората, които имат качества там има респект. А в Бразилия били наясно, че Боевски е световен шампион и че e много известен.

Според нея обаче разследване не тече и не се търсят гледни точки.

Обвинението се градяло на снетите показания още на летището, а Боевски все още не бил разпитан допълнително.

Красимира бе категорична, че безрезервно вярва на Гълъбин, че е невинен.

Боевска сподели, че след дълги размисли за случилото се е стигнала до извода, че човек просто попада в ситуация, през която трябва да мине.

"Разчитам на това, че го виждам силен, независимо в каква ситуация се намира в живота", каза Красимира.

По думите й от куфарите, с които е бил заловен мъжа й са били премахнати части – точно толкова, колкото е била дрогата, така че куфарите да изглеждат празни.

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана отново, за да даде показания, смята още Боевска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
6
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Мирче, верваме ти, че е невинен, ама на него-не!
89
0
 
4
 
! Отговори
морски преди 12 години
Ало,наркоманката,знаем че гарван гарвану око не вади.
88
3
 
31
 
! Отговори
bobo преди 12 години
Това е конспирация на бразилските тайни служби; 1/набутват му дрогата. 2/вкарват го в затвора. 3/в затвора се омъжва за бразилец, 4/след 10 години взема взема бразилско поданство, 5/излиза от затвора и хоппп СЪСТЕЗАВА СЕ ЗА БРАЗИЛИЯ......!!!!!!!гадни ***!
87
3
 
12
 
! Отговори
До 70 преди 12 години
Ей богу не съм се смял толкова от сърце и да прав си какви части имат толкова тези куфари. Аз пътувам не често, но и презокеански полет съм пътувал, но да не усетя 9 кг някак си предвид, че на всяка дреха слагам куфара на кантара някак си плоско не ми се връзва. Все пак имайки предвид, че това е Олимпийският шапион по вдигане на допинг опс щанги, то явно 9 кг. не са го смутили и не ги е усетил изобще ;) А иначе фитнес центровете му са от дарения!
86
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не мога да разбера откъде тази нагла *** ще иска Българската държава да поеме апртаментче в Бразилия и разходите за адвокат? Защо Българският данъкоплатец ще трябва да плаща заради грешките на другите и докога ще търпим тези извращения над нас, като нация от собствените си управници?!?!Защо о вий парии презрени плащате на мафията защитата? А?!?!?
85
4
 
15
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
А браво ли да му кажем бе,***????Сичките нямате капка акъл в главата,псевдо спортисти.Нищо сега от Кокаин Боевски ще го преименуват във Възелин Боевски бхахахахаххахаИмал куража..... хахахахаИ сега всеки ден им КУРажа,ама на задна
84
1
 
3
 
! Отговори
lele male преди 12 години
da beshe si vzel malko VAZELIN GYLYbincho v kufarite shtoto sega shte mu e mnogo trudno v brazilskiq zandan
83
1
 
1
 
! Отговори
boeWski преди 12 години
chuval sym che brazilcite sa mnogo nadareni osobeno zatvornicite0--- qko dupe da mu e na GAKABIN
82
17
 
3
 
! Отговори
Спортист преди 12 години
Стига сте плюли хората бе мекерета, аман от пропаднали и комплексирани нехранимайковци които само чакат някой да направи нещо и да почнат да злорадстват.................еми имал е куража направил го е вие кво яд ви е че не ви е стискало да го направите? ***!!!! всички сте една порода ***
81
3
 
14
 
! Отговори
Баба Тонка преди 12 години
Гълъбиновице дигай си гълъбите и се пръждосвай при Гълъбин, ако ти е зор за него.По скоро ми се чини че плачкаш за 300-та хиляди евро загуба. То си е за рев но в очите на хората е смешен плач!
80
1
 
5
 
! Отговори
Kraseto преди 12 години
"Estestveno che mu vqrvam nali az lichno mu opakovah bagaja i skrih beloto da se ne nmeri kazh mu da go dade na6terkata che toi ima kriminalna mutra ama toi nali e prost i go hvanali"-Taq kvi gi drunka
79
1
 
16
 
! Отговори
и тая е в играта преди 12 години
Тука пушилки ще ми вдига и тя в полза на мъжа си,става ,като играят в комбина открай време.Всичко е ясно на всички, там за следствието също всичко отдавна е ясно, но дай да правим българския народ на балъци -това прави тази патица.Обижда ни значи!
78
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз на мулета не вярвам!
77
5
 
9
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Абе 25г за невинен са множко, виж 15 са си съвсем добре.
76
7
 
14
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
pepi, ти не си разбрал май,че този не е от ГЕРБ още от 2008 год.,сега този *** е от БСП-то мой човек иначе си прав,кой и плаща да се разхожда до Бразилия,а може би сама си плаща пътуванията,какзва ли ти някой,а и на адвокатът кой ли плаща екскурзиите до там ? - може би пак бг народът,а Днес.бг., защо не разровите този случай с плащанията,да ви видиме колко сте кадърни ***,в цивилизованите страни това няма да остане неразбутано от журналистите.
75
3
 
32
 
! Отговори
странник преди 12 години
Стига вече писания за този наркотрафикант!Какво са го зажалили?!Други трябва да се жалят,а не този негодник!Каквото търсил-това намерил!И двадесет години са му малко!!!!Всекиму своето!!!
74
2
 
50
 
! Отговори
дилма преди 12 години
сега ще видите как се съди! ако беше в българия до сега да са го пуснали срещу 1000 лв гаранция и да се потули всичко.в братска браилия обаче добре са го наредили- няма гаранция, а ако му сложат ще е милион сигурно,за да не може да плати. сега ще си повиси с *** и ще им яде четвъртития година и после без да му цепят басма - 20 години затвор! евала им правя на бразилците! такива *** като тоя да гние в негърския затвор там. тая дрога е била за нашите деца,така че никой да не го съжалява!
73
2
 
34
 
! Отговори
Pffff преди 12 години
НОВИНА: ХВАНАЛИ СА ОТбОРА НИ ПО ДОПИНГ С ЩАНГИ НА ЛЕТИЩЕТО!!! ДНЕС.БГ ЩЕ ВИ ДЪРЖИ В ТЕЧЕНИЕ!!! :D :D AХАХАХАА
72
7
 
16
 
! Отговори
pepi преди 12 години
Защо не чухме до сега мнението на ЦЦ и ББ по случая. Те ли плащат от бюджета пари за медийна кампания на приятеля им гребер-спортист и на тази *** да се разкарва до Бразилия?
71
1
 
27
 
! Отговори
ами сега? преди 12 години
Шефът на ГДБОП: Кокаинът на Боевски е бил за България.Това разказа в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров. По оперативни данни на МВР, щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро.