Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол

Борисов призова да не се раздухват слуховете за евентуални терористични атаки
Обновена: 7 яну 2012 11:25 | 7 яну 2012 09:04,
236
Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол
Борисов реже лентата на новата пречиствателна станция. Снимка: БТА

Бойко Борисов призова медиите да не раздухват тиражираната информация за евентуални терористични атаки на 12 февруари срещу израелски граждани в България.

Той взе отношение по темата по време на посещение в Търговище вчера, където откри пречиствателна станция.

"Считате ли, че ако техните служби имат такава информация няма да ни предупредят и да вземем мерки?", обърна се към журналистите премиерът.

Според него на подобни слухове не трябва да се отдава значимост и да бъдат водеща новина. Информацията за готвена терористична атака в България е удар срещу туризма и икономиката на страната ни, смята той.

Борисов не пропусна да демонстрира характерния си стил и заяви, че "България има прекрасна външна политика към арабския свят. Като изключим, че завчера бих арабските посланици на футбол".

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
10
 
46
 
! Отговори
)) преди 12 години
абе хора -чувате ли се? - смятате ли,че този организъм може да построи каквото и да било???
161
10
 
51
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Нас Дюнерите ни пазят, ама аз не се сетих и бих посланниците на футбол.Абсолютно сигурно е, че този е изперкал окончателно.
160
8
 
37
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Често желязната дисциплина я налагат хора с дървени глави.Неограничени възможности имат само хората с ограничено мислене.Не е важно, че нещо се развива неправилно.Важното е то да изглежда добре.Обикновено на тия дето им е широко около врата ги стяга шапката.Недостойно живее този, който не дава да живеят на другите.Добрите момчета отиват в рая,а лошите където си поискат, но най-често на майната си.Оказа се, че не живеем на *** на географията, а вътре в него.Напредъкът на страната ни е осезателен - бяхме страна на розите, сега сме на - дозите.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
159
13
 
34
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до Веско 165ми като управлявала една партия БКП/БСП в Търговище от 1944-та, що досега не е построила пречиствателна станция бе Веско?? ако я бяха построили, нямаше сега Бойко да откриваама как да построят, като много крадат комунизите, за 45-години комунизЪм/социализЪм нито магистрала има, нито метро построиха, нито влак стрела, само 1 мост през дунава за цяла България, а цяла Европа за това време построиха мостове, магистрали, докато комунизите крадяха, затова сега Бойко строи да навакса
158
11
 
40
 
! Отговори
до 165 преди 12 години
ами реализацията на един проект (като става въпрос за каквото и да било строителство даже 1 жилищна сграда с частен инвеститор) отнема пове4е от 2 години - тоест тоя байно режи лентите от царско време и на тройната коалиция - ама разправяй го на освирепялата тълпа... ))
157
9
 
42
 
! Отговори
Иван преди 12 години
***
156
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе да ви питам вас комунизите едно нещо, като било толкова хубаво преди при комунизма, защо всички комунизи си пратиха децата да учат в чужбина при мръсния капитализъм?
155
15
 
48
 
! Отговори
Веско преди 12 години
Пречиствателната станция е изградена по проект реализиран от община Търговище, която от 1944 година неизменно се управлява от една партия.Какво общо има Тиквата с този обект? Защо ходи да го открива? Значи комунистите са прави, когато вадят статистика, че от 150 открити обекта 145 нямат нищо общо с правителството на ГЕРБ, а половината даже били частни.
154
11
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Нов ден нов бойковизъм!
153
11
 
38
 
! Отговори
До 157 преди 12 години
Вие,ТИКВИТЕ, по рождение ли сте много п.....и,или впоследствие ставате?Чети бе ,ако можеш да четеш!ЕС ще ги измете, както цунами измита *** пред себе си!Д Е М О К Р А Ц И Я!
152
11
 
45
 
! Отговори
графика МУ преди 12 години
Утре Тиквата ще има дерби среща по футбол със старческия дом в Павликени! Зрители естествено няма да има, за да не го освиркат!
151
10
 
40
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
Той цар Кира си каза, че е от герб. А преди това е плащал и на СДС. А кой ти е казал, че турците не си плащат осигуровки? Герберите сами си измисляте митове и легенди. Всъщност има ли скандал в който да не е замесен някой от герб?
150
8
 
36
 
! Отговори
Да,бе.. преди 12 години
.....то пък в медиите едни "умни приказки"....диария да те гепи...!
149
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който не е доволен да не плаща данъци,така се решава проблема няма пари за народа няма и за държавната хранилка
148
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От *** глупост пак!Жалко за България!Тоя *** само ни излага!
147
15
 
39
 
! Отговори
БРАВО НА УНГАРЦИТЕ.. преди 12 години
ВИКТОР ОРБАН Е ВЕЛИК!!!!!ДА ЖИВЕЕ УНГАРИЯ!ВЪВЕЛ Е ЗАКОН ЗА "СКИТНИЧЕСТВОТО" ,"УСЕДНАЛОСТТА И КРАЖБИТЕ"!/..за унгарските ***/ТОВА СЕ КАЗВА "НАЦИОНАЛИСТ"...МИСЛИ ЗА ДОБРОТО НА НАЦИЯТА!УНГАРЦИТЕ ,ВИНАГИ СА БИЛИ ПЪРВИ В БОРБАТА, СРЕЩУ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА И ПРОСТОТИЯТА!НИЩО ЧУДНО ,ЧЕ КОМУНИСТИ И "ПЕС"-овете НА ЕВРОПА ,НЕ ГИ ОБИЧАТ!"ПЕС"--ИМАТ ПРЕВЕС В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕТ/ЗА СЕГА/!!!
146
11
 
37
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
АЗ,ОСИГОРОВКИ НЕ ПЛАЩАМ,ОТДЕЛЯМ СИ ПО 130 КИНТА НА ЕДНА СТРАНА ,АКО ТАКА ВИНАГИ ЩЕ ИМАМ НЯКОЙ ЛЕВ
145
17
 
42
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Дъжд вали навън, Ивановден е, винцето и пържолките ме чакат за обяд, бате Бойко ми се усмихва, откривайки поредния обект, комунизите вият на умряло...годината ще е добра :) наздраве!
144
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
149, истината боли нали? Все пак 142 не посочва, че старите комунисти и децата им все още работят с голяма част от старите кадри на ДС, както и с техните деца, с помощта на които все още контролират криминалния контингент (със сила и пари).Вече веднъж те срещнах да обясняваш в друга тема на друг човек как трябвало да напусне форума. Хората ще пишат каквото си искат, а ти *** се застреляй с патрон в сърцето или главата, да не се мъчиш повече. (В корема много ще те боли).
143
10
 
35
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА.....149.. преди 12 години
...МАЙ ТЕ ЗАБОЛЯ ЯКО ...ОТ ИСТИНИТЕ НА 142....ХА,ХА,ХААА....!ТАКА , ТРЕБА!!!!!.....ДА ТЕ, ЗАБОЛИ...!!!!!/..маани граматиката ...щом те боли --значи е добре/