Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол

Борисов призова да не се раздухват слуховете за евентуални терористични атаки
Обновена: 7 яну 2012 11:25 | 7 яну 2012 09:04,
236
Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол
Борисов реже лентата на новата пречиствателна станция. Снимка: БТА

Бойко Борисов призова медиите да не раздухват тиражираната информация за евентуални терористични атаки на 12 февруари срещу израелски граждани в България.

Той взе отношение по темата по време на посещение в Търговище вчера, където откри пречиствателна станция.

"Считате ли, че ако техните служби имат такава информация няма да ни предупредят и да вземем мерки?", обърна се към журналистите премиерът.

Според него на подобни слухове не трябва да се отдава значимост и да бъдат водеща новина. Информацията за готвена терористична атака в България е удар срещу туризма и икономиката на страната ни, смята той.

Борисов не пропусна да демонстрира характерния си стил и заяви, че "България има прекрасна външна политика към арабския свят. Като изключим, че завчера бих арабските посланици на футбол".

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"НА КОГО БЕШЕ НУЖЕН ЛОБИСТКИЯ ЗАКОН КОЙТО ЗАДЪЛЖАВА ДЕЦАТА ДА СЕ ВОЗЯТ ВЪВ АВТОМОБИЛИТЕ СЪС СТОЛЧЕТА ?"На производителите и вносителите на такива столчета?
141
15
 
35
 
! Отговори
До 142 преди 12 години
Даже не си средно интелигентен. Коментара ти е измъчен. Лош словоред, взаимстван от различни места. На нивото на доц. Борисов си. Искаш ли да напуснеш форума ? Когато се научиш правилно да пишеш можеш да се завърнеш. Ще те приемем като свой. Отивай да четеш.
140
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА КОГО БЕШЕ НУЖЕН ЛОБИСТКИЯ ЗАКОН КОЙТО ЗАДЪЛЖАВА ДЕЦАТА ДА СЕ ВОЗЯТ ВЪВ АВТОМОБИЛИТЕ СЪС СТОЛЧЕТА ?????????? ВЧЕРА ЕДНО ТРИ ГОДИШНО ДЕТЕ ЗАГИНА ВЪРЗАНО ВЪВ ТАКОВА СТОЛЧЕ ,СТОЛЧЕ НА СМЪРТА
139
10
 
41
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
138
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямал проблем с арабския свят. Ама с българския народ имаш. Нали ? Сега се замислете за кого гласува електората на ДПС.
137
10
 
39
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 12 години
Фалете ме уста,що ше *** у вазе!
136
12
 
43
 
! Отговори
4 преди 12 години
Ще изнасяме тикви-балки за арабския свят,и без това нас от гейб за друго не ни бива...
135
22
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на днес.бг - така ви искам, харесвате ми. Винаги на първо място трябва да има снимка на Бойко и как е казал нещо там, за да чета как *** повръщат кръв от злоба и се давят в собсвената си слуз. Това ми радва душата.
134
11
 
46
 
! Отговори
sos преди 12 години
Допускат се само тези, които могат да бъдат пречупени, подкупени, заплашени с компромати и в крайна сметка манипулирани. В Живкова България Държавна сигурност никога не е решавала самостоятелни задачи, тя винаги е била верният отряд на Партията. Това беше най-контролираната част от обществото. На отделни наши служители се позволяваха волности, но само в личен, битов план. Политически изяви и решения бяха изключени. Те се наказваха със всички средства. Никакъв аналог с преторианската гвардия в древния Рим, която неведнъж е сваляла и качвала императори. Е, хайде да отговорим тогава на въпроса Kой е виновният за всички политически изстъпления до 1989 година ченгетата или Партията-феодал, на която те служеха? Държавни контрабандни канали? Да, имало ги е в най-различни варианти, включително за наркотици и оръжие за всеки, който плаща. Определени служители в МВР и ДС са разработвали и обслужвали каналите под заповедите и указанията на БКП (където, разбира се, са отивали и парите). След 89 година парите и тези канали бяха приватизирани. Същото е със задграничните дружества. Фраза от разговоqр състоял се тогава 89 година в кабинета на министъра на вътрешните работи Димитър Стоянов с един от неговите заместници: Спешно трябва да намерим наши хора, на които да дадем да скрият парите. Става дума за много пари. Още малко конкретика. На шести Януари 1990 г. на немного известната среща на генералния секретар на БКП тогава А. Лилов с ръководството на Държавна сигурност от цялата страна, след като беше остро разкритикуван и му беше предложено да си подаде оставката, при опита си да говори той беше няколко пъти остро освиркван и принуждаван да си седне, а салонът усмиряван от министър А. Семерджиев. Накрая, когато все пак успя да говори, Лилов нагло и самоуверено заяви: "Ние сме ви командвали и пак ще ви командваме, а вие сте длъжни да се подчинявате". Имал е основание за това, тъй като зад тази увереност са стояли вече над 20 милиарда, откраднати безочливо от бюджета на НРБ и, разбира се, подкрепата на Големия задокеански брат. В последствие тези пари се удвоиха и утроиха посредством изсмукване на ресурсите на обществото чрез финансови машинации, изкуствени дефицити, финансови пирамиди и банкови фалити. След тази среща се разбра, че Държавна сигурност не е 100 % резерв на БКП. Няколко дни след това това Лилов е заявил в тесен кръг, пред ръководството на Партията, че с тези хора не може да се работи. Резултатът е, че службите за сигурност бяха реорганизирани и част от служителите им уволнени. С това се сложи началото на разрушаване на структурите на държавата. В послушните медии беше предприета кампания за тяхното дискредитиране. Чуждите инвестиции в България. Зад повечето от по-големи или по-малки чужди инвеститори и концесионери стои сянката на наш български юнак. Независимо от името на фирмата, банката и пр.
133
9
 
42
 
! Отговори
Гей-бер преди 12 години
Дежурните милиционерчета налазиха форума...мнго спите бе,да не са ви лупали цяла нощ Шабановците и Вучките?!?
132
12
 
40
 
! Отговори
ПРАВ Е БОЙКО.... преди 12 години
...ТЪПИТЕ МЕДИИ И ОЩЕ ПО-ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ У НАС....ПРЕЦАКВАТ ТУРИЗМА/ЗИМНИЯ/ В БЪЛГАРИЯ ---С ТЪПИТЕ СИ ПУБЛИКАЦИИ!НАРОДА ,ПРАВИЛНО Е КАЗАЛ:..."КОГАТО ЕДНО КУЧЕ -НЕ ЗНАЕ КАК ДА ЛАЕ...САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА"!!!!!!!!!!ТОЧНО, ПО ТАЗИ ПРИЧИНА --ВИКТОР ОРБАН В УНГАРИЯ, ЗАБРАНИ "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ И ЛЕВИЧАРСКИ" ....И ИЗГОНИ *** ОТ ДЪРЖАВНИТЕ МЕДИИ!ПРАВ Е, В.ОРБАН.....НА ДЕСТРУКТИВИЗМА --ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ КОНСПИРАТОРИ .....!ЕВАЛЛА ,НА УНГАРЦИТЕ!!!
131
25
 
38
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Горд съм, че този на снимката е премиер на България!!!
130
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В резултат на организираното разграбване на страната от наши и чужди беше приватизирано обществено богатство според едни оценки за 40-50 милиарда, според други 70-80 милиарда долара.Откровеното разграбване на бюджета започна със създаване през 87-88 година на частни фирми по Указ 56 и инжектирането им с десетки милиони долари кредити с идеята, че няма да бъдат върнати. Ще добавим още, че вследствие на разрухата в аграрния сектор и промишлеността България всяка година не произвежда брутен национален продукт за 7-8 милиарда долара, а има висока безработица, 30 % от земята пустее и така продължава да обеднява.
129
15
 
50
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Срам ме е, че този инфантилен *** представлява България !!!
128
8
 
37
 
! Отговори
prodaljenie na 122 преди 12 години
o4akvaite skoro duneri na seki kilometar,po magistrali,grani4ni punktove,brazdi i drugi gore6ti to4ki.nakratko djuner,milicioner,duner,milicioner i da jivei sigurnostta
127
13
 
34
 
! Отговори
другите ги няма преди 12 години
или си гербер или си комунист
126
8
 
43
 
! Отговори
към 128 преди 12 години
Не ви ли омръзна да се делите на червени и други цели 22 години.Животът се развива, върви напред ,а вие сте си там"Който не скача е червен!"Защо тази нация няма потенциал за развитие?Вече цвета е отживелица и скудоумие.Трябва ни акъл та ако ще и лилав да е.
125
8
 
39
 
! Отговори
Българин преди 12 години
В България, в смисъл на смяна на модела на управление на обществото, преход не се е състоял. Съществувалият у нас модел на социализъм, който е по-удачно да бъде наречен социалфеодализъм, особено в късния си етап, беше заменен с настоящия модел на управление, за който подхожда определението феодалкапитализъм. Въпросът е: Кой е бил и кой е феодалът? И в двете фази феодалът е един и същ структурно и персонално независимо, че си мени имената, а сега се опитва да бъде безимен, но това няма значение. И добрият феодал е просто феодал.Някога той се казваше БКП, Партията-челен отряд на обществото, която управляваше и разполагаше с целия обществен ресурс. Държавата с всичките си структури беше само инструмент, чрез който се реализираше властта. Днес същите тези хора, висшата номенклатура на БКП и техните наследници и прислужници, съставляват политическата каста, ръководеща чиновническата мафия, които управляват страната фактически като окупатори. Продължавайки да разграбват за себе си националното имущество и богатство по най-циничен и безогледен начин. В този грабеж участват всички властови структури от селския кмет до министър-председателя с цялата огромна армия на непрекъснато плодящите се чиновници. Не че сред тях няма честни и почтени хора. Просто такива са правилата на играта. Принципът е стар и универсален. Кради и не пречи и на другите да правят същото.Парламент, съд и полиция имат за задача да съхраняват и развиват в правилна посока добре организирания хаос и беззаконие и да създават и прилагат закони, даващи права и власт на властимащите да грабят страната.
124
8
 
45
 
! Отговори
Бай Миле преди 12 години
до 110 - Генади"Безработните у нас през третото тримесечие на 2011 г. са били 343 хиляди, сочат данните на националната статистика." А за четвъртото тримесечие?Генчо мамин, те това се казва работа на ГЕРБ!Ритай топка и си свиркай!
123
10
 
43
 
! Отговори
Идиот преди 12 години
Къде останаха онези хубави годиникъде управляваше тройната коалиция!Гласувах за сегашните некадърници и като много хора се прецаках.Но всяка грешка те прави по предпазливи почваш да различаваш гомното от ***:)))