Осуетили атентат срещу израелци в България!

В автобус с туристи е намерена бомба, гръмнаха израелски медии
Обновена: 9 яну 2012 14:49 | 9 яну 2012 07:18,
122
Осуетили атентат срещу израелци в България!
Снимка: Reuters

Миналия вторник в България е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи, съобщи Франс прес, като се позова на израелската държавна телевизия. 

В автобус, с който израелски туристи трябвало да бъдат откарани от границата между България и Турция до един от българските зимни курорти, било намерено взривно устройство, съобщи телевизията. 

Според първите резултати от разследването взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник. Шофьорът бил разпитан от полицията. Според телевизията в някои от българските зимни курорти, посещавани от израелски туристи, били изпратени подсилени екипи на службите за сигурност. 

Още по темата

Военният коментатор на телевизията изтъкна възможността атентатът да е бил подготвен във връзка с четвъртата годишнина от убийството в Дамаск на Имад Мугние, един от създателите на военната структура на ливанската ислямистка организация Хизбула. Хизбула обвинява Израел за убийството на Мугние, предаде АФП.

Преди дни израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София". Българските власти обаче бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

Българските медии също съобщиха за намерен подозрителен пакет в автобус с израелски туристи, но информация за бомба в него нямаше. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
turciq gi zarqaza tezi jalki zastoto peceli povece ot arapskite turisti
94
1
 
0
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
жалък си ти. Вайсенберг е музика, не коментари сложи плюсче на първия пост и помълчи!
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига ни облъчвайте с такива информации.Явно трябва мотив да охраняваме почиващи у нас евреи.Ами да не идват тук на почивка,ако това е вярно.Щом рискуват да си плащат сами охраната.
92
5
 
5
 
! Отговори
Rex преди 12 години
Jesus said Love your neighbor.Mohammed said Kill 'Em.КОЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕ МОДЕРАТОРЧЕТА ПРОСТИ!
91
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гад Зееви купи едно фалирало дружество , не той направи дълговете на БГА Балкан , и защото е играч естествено , че ще разпродаде после активите му, така се направи с маса излишни предприятия в БГ , така ще направят сега и *** с активите на Кремиковци.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не пишете под статията за *** на Алексис Вайсенберг , толкова сте жалки
89
1
 
1
 
! Отговори
За 87 преди 12 години
Истинския терор е много по добъл от фалшивата демокрация. Гръмне бомба па утихне. Жертви малко. Хората задружни в бедата. Пък ние си нямаме терор, обаче имаме всичко останало и то е от лошо по-лошо. Кое е по-лошо : геноцид от свои върху свои или терор
88
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имаше един виц."Тате искам да стана гей. Защо така? Защото гейовете и еврейте управляват света. А аз еврейн не мога да стана"Мога само да добавя : ТОЙ СВЕТА ЗАТОВА Е ТАКАВА *** ДУПКА.
87
2
 
2
 
! Отговори
Зимния кУрорт преди 12 години
"терористите планирали да взривят в автобус с израелци, пътуващи към зимен курорт в България" , те и руснаците са едни такива пътници , но към летни кУрорт .
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко са прости и озлобени повечето, които коментират тук. Чували за разни теорийки за конспирация и вече мразят всичко и всички. Жалки сте
85
0
 
1
 
! Отговори
do 82 преди 12 години
"Разбирам да има някъв таен смисъл...***...що тогава създават суматоха ?"--------------------------------------------------------Razbirash che niama taen smisal no edva li razbirash che informaciata za vseki tvoi uspeh moje da posluji kato orajie na tvoite vragove.Ako ti e trudno da go razberesh ne go misli. Ti jiveesh v strana koiato za shtastie ne poznava liceto na istinskia teror i niama nikakav opit.Ti ne me razbirash no az napalno te razbiram.v tezi neshta.
84
4
 
3
 
! Отговори
тим преди 12 години
слава богу че българия е член на нато и ни пазят техните служби добре че турските ввс ни пазят въздушното постранство и другите служби ни пазят вътрешната и външна сигорност че ако чакме на мвр да ни пази и на нашта армия която е в реформа до 2014 с некъдърния министър които има сега никога няма да останеме опазени
83
9
 
4
 
! Отговори
Чичи Моше преди 12 години
Да са живи и здрави МОСАД.Те са най добрите във момента.ЦРУ,НСА,ФСБ и НСО пасти да ядат.Ако не са те до сега чалмалиите фанатици да са направили куп поразии по света и дори в Бг.Не забравяйте че държавата Израел е във война с Хисбула и останалите сродни терористични организации.
82
5
 
8
 
! Отговори
pena преди 12 години
Тия израелски *** искат да си изнесът войната в българия. Не разбраха ли че вече целия свят разбра що за *** са евреите и няма кой да ги подкрепя за в бъдеще. Тия слухове за атентати и темподобни са долна манипулация за "набиране" на будали съюзници.
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По случай въпроса ,Спилбърг веднага да направи филм ,за десетина оскара и колко гонени са *** по цял свят !
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
06.01.2012 - "Няма информация..."09.01.2012 - "Миналия вторник е бил предотвратен..."Даже, че няма информация за атентат е написано след предотвратяването му.И кой лъже и що ? Разбирам да има някъв таен смисъл...***...що тогава създават суматоха ?Чиста проба партенки сободно носени от вятъра и миришещи изключително лошо
79
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
EVREITE VE4E PO4NAHA DA VARTQT NOMERA I V BG. TIQ BOMBI 6E GI GRAMNAT LI4NO TE SAMITE I 6E KAJAT 4E SA NQKVI ISLQMISTI...... EVREYSKA MU RABOTA
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, с тези конспирации
77
4
 
5
 
! Отговори
До 76-тия израелец преди 12 години
Тя статията е на български, обаче дали българин я е писал и дали българин е заповядал написването и е друг въпрос...
76
0
 
2
 
! Отговори
До 73 преди 12 години
Някои от тях са изпитали върху себе си заповедите му. Коментарът ти е повърхностен