Осуетили атентат срещу израелци в България!

В автобус с туристи е намерена бомба, гръмнаха израелски медии
Обновена: 9 яну 2012 14:49 | 9 яну 2012 07:18,
122
Осуетили атентат срещу израелци в България!
Снимка: Reuters

Миналия вторник в България е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи, съобщи Франс прес, като се позова на израелската държавна телевизия. 

В автобус, с който израелски туристи трябвало да бъдат откарани от границата между България и Турция до един от българските зимни курорти, било намерено взривно устройство, съобщи телевизията. 

Според първите резултати от разследването взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник. Шофьорът бил разпитан от полицията. Според телевизията в някои от българските зимни курорти, посещавани от израелски туристи, били изпратени подсилени екипи на службите за сигурност. 

Още по темата

Военният коментатор на телевизията изтъкна възможността атентатът да е бил подготвен във връзка с четвъртата годишнина от убийството в Дамаск на Имад Мугние, един от създателите на военната структура на ливанската ислямистка организация Хизбула. Хизбула обвинява Израел за убийството на Мугние, предаде АФП.

Преди дни израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София". Българските власти обаче бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

Българските медии също съобщиха за намерен подозрителен пакет в автобус с израелски туристи, но информация за бомба в него нямаше. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
крадци преди 12 години
Хе израелци..кеф
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а тока спира защото все още на много места са въздушни линиийте , трябват инвестиции , ако са подземни няма проблем с времето, единствено магистралните електропровди са под опасност , но тогава спират цели градове.
13
3
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Зимния сезон по скоро можеме да си го прецакаме с липсата на ток , хората идват за една седмица и ако половината време си седят по хотелите догодина няма да ги има и в Австрия ги затрупа снега но лифтовете не спряха защото са се подсигурили , само по пътищата могат да имат проблем за един ден ден докато наваксат.
12
5
 
9
 
! Отговори
Червен комуняга преди 12 години
Хахаха, "сЪботажи" щели да измислят ***, ако ни удари земетресение и ББ се почеше по тъпата тиква какво да прави, пак *** ще са виновни. Лол. Идват тежки времена, а нас ни управляват най-големите ***.
11
4
 
10
 
! Отговори
ДО 11 преди 12 години
Да, майната им на ГЕРБ и БСП да си решават проблемите помежду си, стига сме страдали обикновенните хора от тая работа, ще гласувам за Костов.
10
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите *** ,също са способни на творят подобни неща ! Безсилието поражда злоба и желание за *** изпълнения...Като знаят,че в следващите 20 години ,само ще се облизват за власт, сигурно им притъмнява пред очите !Ще измислят и по-изродски съботажи...
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Франс прес е еврейска медия нищо чудно, че лъжат.
8
4
 
28
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
До номер 1:Абе Алчо какъв зимен сезон са пецакали бе психар-това изобщо не е вярно пък и да е вярно знаеш ли колко ми дреме дали 20-те зимни хотелчета на мутрите ще са празни или не! И сигурно са ни "прецакали" за да ходият пияните и надрусани бритиши на техните зимни курорти ли мухахахха пий хапчетата и си лягай!
7
6
 
37
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Да се отклоня малко от темата-Израел е държава горе-долу колкото БЪлгария, миналата година ни минаха по численост(но там има държавна полтика населението да има повече деца) и техните граждани си ходят 2 пъти в годината на почивка където си поискат, а вие още вярвайте на великите ни управници, пък реално едвам си плащайте кредитите! РОБИ! Приятен ден!
6
4
 
27
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Нищо чуно и да е имало такъв опит от крайно настроени турски ислямисти! Имаше едно клипче във вбокса може и още да го има където група ислямизирани *** крещят "Израел фашист, долен терпристи" и т.н. Ако държавата не вземе мерки срещу крайния ислям и ислямизирането на римляните нещата отиват на зле! И щом изралеските слуъжби, които между другото са едни от най-добрите казват, че има вероятност от атентат Цецко да не се прави на ощипан, а да напарави нещо!
5
7
 
30
 
! Отговори
Червен комуняга преди 12 години
Великият ръководител: "Терористична опасност за България няма, защото арабите правят икономика с дюнери". Смея се на него и електората му.
4
5
 
31
 
! Отговори
do 2 преди 12 години
*** арабухи изобщо не хранят никакви сантименталности към никой! Те се трепят и по между си за да докажат кой е по вярващ и кой повече мрази САЩ и Израел.
3
2
 
38
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Театър,филм и отново-театър,филм......А цените вървят нагоре,данъците се покачват,приходите намаляват.......И пак театър,филм.......До края на света!Ааааа,прочетох че ледниковия период се отлагал?!
2
12
 
45
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 12 години
За наш голям късмет арабите имат симпатии към България. Много от тях завършиха висшето си образование тук по времето на Живков. Не са малко и тези женени за българки.С други арабски държави поддържахме "братски" взаимоотношения по линия на социалистическия интернационал.България е последното място, към което ще посегнат арабите, за да направят атентат !В този смисъл, тази тиражирана новина ми изглежда доста съмнителна.По-скоро илюминати може да инсценират атентат, отколкото да има истински.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прецакаха зимния сезон гадините. Нанай вече туристи.