Полицията издирва 11-годишно момче

То е в неизвестност от 4 януари
Обновена: 12 яну 2012 15:00 | 12 яну 2012 12:00,
32
Полицията издирва 11-годишно момче
Снимка: архив, Булфото

Полицията издирва 11-годишния Станислав Мирчов от село Лагошевци, община Димово, съобщиха от Областната дирекция на МВ във Видин.

Момчето е напуснало дома си на 4 януари и от тогава е в неизвестност.

В продължение на една седмица е издирвано от полицейски служители и граничари, претърсени са местностите в землището на селото и околните населени места, както и необитаеми постройки и къщи.

Работата по издирването му продължава.

Момчето е с нисък ръст, слабо телосложение, къса светла коса и кафяви очи. По данни на майката било облечено с розово горнище на анцуг със сиви кантове на ръкавите и тъмносиньо долнище със зелени кантове, обуто с червени платнени обувки.

Гражданите, разполагащи с информация за момчето, да сигнализират на тел.112, 094/600-166 или в най-близкото подразделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
cai преди 12 години
policiqta ni e mafiotska v rosiq sa6tite sly4eiii
22
0
 
4
 
! Отговори
Мери преди 12 години
Дано намерят детенцето живо и здраво!!! Не стига, че са малко децата в тази държава, ами започнаха и да изчезват...***, за пореден път се убеждавам колко сте ***, *** и без грам възпитание! С удоволствие Ви пожелавам всеки един коментар, който сте сложил да Ви се върне десетократно!
21
10
 
0
 
! Отговори
Ристу преди 12 години
И това хлапе е мъртво.
20
0
 
16
 
! Отговори
Светлозар Стоянов преди 12 години
Моля Ви спрете да обвинявате и клюкарствувате, ако имате идеи как да помогнете пишете или някой идеи за разследване.Или имате повече информация за детето, негови наклонности или друго за да сме в помощ на МВР. Нека сложим приоритетите пред клюките.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде, родната полиция да се размърда малко. Осем дни го няма детето,а това е вече тревожно.
18
1
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Преди поне отвличаха мазни крадци и мутри, но сега почваха деца...
17
5
 
10
 
! Отговори
от МВР преди 12 години
Избягало е зад граница
16
13
 
5
 
! Отговори
бойковист преди 12 години
Драги,комунистически другарчета!!!!Приветствам загрижеността ви за сигурността в страната,но явно паметта ви е къса/или пък така ви изнася/,но ефекта е същия.Защо не потърсите от бившите ви другари министри,какво стана със смъртта на 14-те войничета,а????Докато др.Начев опипваше манекенки..Късата памет е нещо много лошо,още пък когато няма и с какво да се помни в главите освен петолъчк и револчции
15
1
 
33
 
! Отговори
Н преди 12 години
Днес намират трупа на Мимето и веднага има друго изчезнало дете, какво по дяволите става?!
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Policiqta 6te napravi ne6to 100%
13
0
 
35
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Много приказки малко дела .................Дано го намерят живо .............
12
62
 
0
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Кой го знае каде пиянства или се друса. Те от малки почват.
11
0
 
22
 
! Отговори
До Тони Илиев преди 12 години
Господине, не ви познавам. Но вече не е 1990 година, за да се връзваме на партийни лозунги. За тези 22 години колко партийни функционери минаха, вече и бройката им загубих. Единственото, което видях за себе си, за семейството си, за Родината си е мизерия и разорение. Докато политиците в тази наша държава живеят в паралелен свят, а не като всички нас, положението в страната ще става още по плачевно за нас обикновенните хора.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалка работа,Горди , ми българино! Въздух под налягане, топка на мутрите! Гордей се, де!
9
10
 
5
 
! Отговори
бг въди изроди преди 12 години
Търсете го по деретата ...
8
6
 
12
 
! Отговори
КОН преди 12 години
ДО 7 дано не си прав приютелю,но това е действителноста за съжаление мамка му!!!БОКО И ЦВЪКО ВЪН ***!!
7
0
 
60
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Колко мъка, колко майчини сълзи има в нашата Родина. Толкова страх и сълзи и под робство е нямало, изчезнали деца, убийства, катастрофи, болести. Трябва да направим нещо, да се пробудим, защото сме на грешен път, и съдбата ни го показва всеки ден. Така ли ви харесва да живеете, в страх и сълзи, това ли искате за себе си, за децата си, за Родината си? Замисляли ли сте се как преди толкова години хората са намерили сили, да преборят страха си, да основат държава, която сега ние погубваме?
6
0
 
23
 
! Отговори
До Скриптата преди 12 години
Извинявай, прав/а си... Но какво мога да направя аз единично тук в един форум. Мога единствено да изразя съжалението си и надеждата си за един добър край. А надеждата си аз няма да убия, нито вярата! Не съм наивна и на никого не вярвам - знам, че това добро бъдеще, за което се надявам, и в което вярвам, можем да извоюваме сами! Но борбата се води навън, не във форум, не в коментари. Така че, ДАНО ще остане в моите коментари и винаги ще се надявам! ДАНО НАМЕРЯТ ДЕТЕТО ЖИВО И ЗДРАВО!!!
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сигурно и това момче са го убили :X в България само това става...
4
3
 
32
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Хората сме стадо. Стадото има нужда от водач, който да му помогне да оцелее. Нашите официални водачи струват колкото... нищо! Признавам, нямам мозък и дарби да водя хора, но съм сигурна, че имаме такива. Сигурна съм, че в днешно време има много хора със силата и волята на добрите ни познати стари воеводи... Ако някой от тях се надигне, всички сме зад тях! Просто имаме нужда някой да ни бутне, някой да ни обедини. Защото го можем, можели сме го - можем го и сега... стига да поискаме!!!