Родителите на изчезналия Станислав: Отвлечен е!

Мъж им предлагал да осинови 11-годишното момче
Обновена: 24 яну 2012 09:37 | 16 яну 2012 09:28,
80
Родителите на изчезналия Станислав: Отвлечен е!
Изчезналият Станислав Снимка: МВР

Вече 12 дни 11-годишният Станислав от видинското село Лагошевци остава в неизвестност. Полицията работи по няколко версии, но според родителите синът им е отвлечен.

Семейството на Станислав живее в беден дом без ток. Децата в семейството са общо четири. Притеснените родители разказват, че се грижат за децата си.

"Не мога да си простя, че не можах да опазя детето си", заяви бащата на Станислав.

Родителите имат съмнения за това кой може да е отвлякъл детето им. Те разказаха пред bTV, че през август миналата година възрастен мъж дошъл в дома им и поискал да осинови Станислав, след което им предложил 5 000 лева.

"През ноември пак ни писа, за да каже, че вече му е купил дрешки. Изгорихме писмото, за да не го види Станислав", разказа бащата Веселин. Именно върху този мъж падат съмненията на родителите.

Още по темата

В деня, в който Станислав изчезнал, родителите му го пратили да занесе супа на възрастен съсед. Момчето се качило на колелото си и оттогава не се е прибирал.

"Когато не се прибра, отидохме при кмета, за да съобщим. По пътя видяхме една съмнителна кола", разказа майката Христина.

Според учителите на Станислав той не е бил агресивен и с него не е имало проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви адекватни грижи без ток беее, какви баби и дядовци, в 21 век сме!!! Я ти живей ЕДИН ден без да ползваш никакъв ток да те видя тогава. Празни приказки и празно съчувствие! Нормалните хора планират с години дете и едвам му осигуряват необходимото, те седнали да се тюхкат по форумите. Жалко за обречените деца на оскотели и прости родители! Кой знае каква е истината.
70
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано само не е за органи... Бог да помага на момченцето!
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, въпросната мистериозна кола не е ли заснета някъде? Знам, че това е село и нямат пред всеки магазин камери, но не могат ли да се видят камерите по пътищата? Знае се в коя посока колата е напуснала селото. Ако има в близост камера на главен път или магистрала, може да се провери дали не е била заснета този ден такава кола.
68
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас! Много стана вече! Колкото до тока - едно е да живееш без ток поради липса на научно откритие, съвсем друго е да живееш в мизерия в 21век!
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази история много намирисва, че е скалъпена. Сред местните упорито върви слух, че детето е продадено от родителите си и сега просто използват ситуацията за да прикрият престъплението си.
66
0
 
23
 
! Отговори
ЕТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ преди 12 години
Живеем в 21 век, но в мизерия и без ток, това е самата истина и не само това семейство е безток. Хората няма никакъв доход, нямат работа, нямат пари, такъв е живота в много села, но кой мисли за тези хора които живеят там. Селата обезлюдявали, ами как може да живеш в село без училище, даже някаде и пощи нямат, абе пълна мизерия. Нека всички депотати да отидат на село да живеят и без никаква заплата.
65
2
 
17
 
! Отговори
ooo преди 12 години
Ако децата получават адекватни грижи в семейството - отношение, задоволени базисни и емоционални потребности, по - добре е да останат при семейството си, пък било то в къща с ток или Без!Нашите баби и дядовци все в къщи с ток и всякакви удобства са живеели сигурно...
64
2
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ! Дали това дете е отвлечено или продадено от собствените си родители е факт, че детето го няма. Това за пореден път доказва слабата държава и власт с геноцида който се извършва към българския народ за последните 20 години, принудителна проституция, наркомания, отвличания, убийства, безработица и бедност на народа. Искахме запад, на ти запад ! От както сме в Европа, България загива и загива !
63
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Този родител много филми е гледал,да каже на кого продаде детето си
62
1
 
36
 
! Отговори
do 66 преди 12 години
Съмнителна кола в превод ще рече кола която не е забелязвана преди в селото. Или ти си мислисш че това е София. Все пак става дума за село..
61
1
 
11
 
! Отговори
radi преди 12 години
da imigrirame s decata v 4ujbina tuk ni6to ne stasva ve4e!
60
1
 
5
 
! Отговори
petrovica do58 преди 12 години
da taka e celi no6ti piqt na p1rviq qtaj se sabirat alkoholici i zatvornici neznam kak izdarja tova momi4e i koga u4i neznam nikoi ne raboti ot kade pari namirat za da piqt vsqka ve4er s tqh jiveqt sestra mu i plemenika nali za toq apartament stava vapros nad detckata gradinap1rvi etaj p1rvi vhod v dqsno d1rvena vrata s prozor4e decata sa brat i sestra kato malki bqha v 6iroka l1ka maikata gi vze zaradi pomo6ti posle gi ostavi na petrovica neznaeh 4e sega e toi nastoinik ujas
59
3
 
10
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
дорбе че се боцкат бъглари, за цигантие по 10 чавета нишо не коментираш, ахмак
58
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С какво ли една кола става 'съмнителна'? Каква е разликата м/у съмнителната и обикновената кола. Нямат ток, ама се боцкат и 4 деца пръкнали...животни...жалко за мом4ето, то няма вина.
57
6
 
11
 
! Отговори
59 преди 12 години
62Никой не е "пускал" тик по Света идиото селски!А когато не е имало ток времената са били такива че едва ли някой който живее днесби искал да знае КАК ТОЧНО Е БИЛО ТОГАВА!А за *** като теб които живеят в землянки без ток и вода и с тоалетна на двораме бОли дедовия!
56
1
 
31
 
! Отговори
453454 преди 12 години
Жалко за детето!Няма спокойствие и бъдеще за нашите деца в тази държавакоято се управлява от некадърни и алчни хора жадни за пари и власт.
55
6
 
18
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Ако бяхме нормална държава тези четири деца трябваше да са прибрани в институция от социалните.Някъде на топло и светло.Как може да живеят без ток и никой да не се погрижи!Кмета е знаел в какви условия растат четири деца!
54
5
 
6
 
! Отговори
за 47 преди 12 години
Абе комун,защо не забегнеш към Русията,че да не тровиш въздухът който дишаме тук и там да се радваш и развиваш на воля,за тук не си явно.
53
0
 
10
 
! Отговори
gost преди 12 години
Ох, дано е избягало от келешлък и да е живо и здраво. Но по-вероятно е да е станало жертва на извратеняци с или без участие на родителите. Жалко за горкото дете!Господ да му е на помощ!!!
52
17
 
4
 
! Отговори
54 преди 12 години
Нещо не разбирам тези които ми слагат минуси?!Да не би да очаквате аз да им пусна тока на тези неудачници?Или пък имам някаква вина че живеят като скотове?