Дим Дуков на апаратно дишане след операция

Дуков е претърпял още две допълнителни интервенции
Обновена: 30 яну 2012 22:24 | 30 яну 2012 22:22, Миглена Иванова
194
Дим Дуков на апаратно дишане след операция
Снимка: Булфото

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Дим Дуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
А.С., надявам да се смили Господ над разсъдъка ти, друже! Оплетен си в светско мъдруване и лукавство, дано наистина да не го предадеш и на децата си, а ги оставиш да направят избор по своя воля! Волята ни е дадена свише и най-ценното благо, отличаващо ни от безволевите животни, насила в черкова не се влиза...Това, че на никой не му пукало за верата значи само, че проблема е в непукистите, не друго.
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Великият пълководец Ал. Македонски защо убива баща си - другия велик, Филип Македонски??? Може би великите пълководци са водени от едни такива велики чувства, които не са присъщи на нас невеликите... Айде стига идолопоклонство пред някакви измислени исторически субекти.
116
2
 
1
 
! Отговори
някой преди 12 години
до Марк с извинение но да ти *** на християнските ценности тука всички ми се правят на християни а всекидневно пренебрегват тези така наречени ценности тази простотия с религията си е чисто лицемерие и не можеш да не се съгласиш с мен колко от тези християни са прочели библията християни били те не ти трябва религия за да бъдеш ЧОВЕК и да помагаш на ближния животните са задружни и без религия отворете си очите и стига сляпа вяра приятен ден
115
7
 
4
 
! Отговори
А.С преди 12 години
Да токова е чиста вярата че ако хванеш 100 млади човека,3-*** от тях ще ти кажат че са влизали в църква,и то само заради родителите.Всички други са отвратени.От тая вяра дето е токова чиста и непорочна че на никой не му пука за нея.И така трябва да бъде,църквата е измислица с цел събиране на пари!А вярата е друго нещо.може да вярваш и без църква,и без поп охранен като ***.Аз вярвам в хармонията,и на това ще науча и децата си.Господ е измислен за да сплашва!!!!Ама края му дойде!
114
2
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
На 158 ще му река да не бърка жители в православни държави със самото Православие, и да не нарича Църквата ни фалшива, щото не е вцърковен и не стъпва в храма повече 2 пъти годишно. По въпроса може да говори човек, който има общение с Православието и тайнствата на Църквата, не безверник. Както и да прави разлика между Църква и църковен служител, който е човек и има всички човешки несъвършенства.
113
0
 
0
 
! Отговори
до 155 преди 12 години
Яко бъркаш митологиите от клуб спартакус с най-мъжкарския град в историята- Спарта. Ама то всеки *** си сънува че попада в Спарта, при железните чле.нове.
112
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Ето затуй неориентирани и непросветени диванета като Марко Селски изпадат в подобно жалко противоречие, щото ни се интересуват от материята, която обсъждат охотно, нито искат да чуят другите, когато ги коригират и съветват! Да уважаваме, вика, избора на обратните, но да издигаме на пиедестал християнските ценности?! Все едно да уважаваме правото на огъня да поглъща дома ни и да му го позволяваме да го прави, но в същото време да издигаме противопожарната безопасност на високо ниво! Аферим...
111
4
 
1
 
! Отговори
дедо, дедоооо преди 12 години
Защо ли православието нито е попречило, нито е попитало своя господ като как така православните държави са населени с едни несъмнено по-калпави народи от народите ,обслужвани от останалите християнски деноминации?Нали ги виждаме и сега,младите православни бандити ,отрупани в злато ролекси,джипове и лимузини, с по-нагло поведение от най-тъпия уличен бандит, развяващи порока като свое знаме и на цялата ни фалшива църква. Това не са изключения , масовата практика в ПРАВОСЛАВИЕТО. Агент до агента...
110
0
 
6
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Не го наричайте "отец",че е богохулство. Заради такива "отци" много хора не стъпват вече в черква. Гей ли е,обратен ли е,негова си работа,но това заиграване с монашеството не е похвална постъпка,подигравка е.
109
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
А.С., поинтересувай се от разликите между Православието като приемник на Христовата Църква, от една страна, и християнски деноминации като католицизъм и протестантство, от друга. Тогава ще видиш, че в нашата Църква не съществуват нито клади, нито инквизиция, нито гнусните и лицемерни индулгенции за вина, продавани от ватиканските търговци на души, нито избиването на местни цивилизации в новия свет след Колумб...Че има и тук недостойни-има, но самата вера е чиста и непорочна, за разлика от ония!
108
0
 
2
 
! Отговори
evo72 преди 12 години
кой е тоя , къв е ,от къде , за кво се бори .... та чак и новина , мизерни мишки ..... е тва ли е елита в България .....е чакайте да се оправим
107
0
 
2
 
! Отговори
до 142 преди 12 години
Точно ти цитираш едно прастаро клише с кръгова логика, с което *** се защитават, копирайки този прийом от римския сенат преди 2000 години - да обвиниш противника в това, в което той те обвинява. Аз разпознавам реалните *** точно по това : когато в спорове употребят точно това клише. Много е разпространено сред ***,имам чувството,че те специално си го предават един на друг сякаш е джобно ножче.
106
0
 
2
 
! Отговори
А.С до Дедо Йоцо преди 12 години
А когато свещениците избиваха невинни хора,обвинени в пълни безумия.Когато преследваха окриватели,създатели.Когато бесеха на площада,и викаха че всеки който отрича господ е еретик.Те по добрии ли бяха от А.Македонски?
105
1
 
2
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Чукундурче Марко, а ти да беше поровил малко повечко в книжките за тия завовеания на тоя Александър, не да говориш зазубреното от интернет форуми и "Viasat History"! Харесваш го като пълководец и сторител, а като масов убиец и разрушител как ти се види? Преди да изнасяш лекции, да беше прочел лекции, ама нейсе...Само се поинтересувай какво прави Сандето в градовете на Персия като Бам и какво оставя след себе си там-строежи и култура, или голо поле и смърт, където е имало цивилизация?
104
3
 
2
 
! Отговори
а.ц преди 12 години
И кой е тоя дето я е създал вселента тоя дето никой не го е виждал,тоя дето го измислиха,дето обясняваше че земята е плоска,и че науката е черна магия.Или агентите на Д.С
103
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
С последното от туй до Гого ответя на всички ви, който иска да чуе-ще чуе.
102
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Мудрости глаголиш тоя път, Гого, съгласен! Прощавай, дето и ази така ти ответих! Но оня ще съди Твореца, не природата.Природата заема центално место в душевността на езичниците и прочие, но тя е творение, а не творец. За христиените един е Твореца и Съдията, създал и вселената...Много е тъжно, че людете не правят разлика между греха и човека, щото първия заслужава осъждане, а втория съжаление! Тоя *** на фотоса го съжалявам, но той се понася възмездие за гнусотиите си, дето върши преди!
101
3
 
1
 
! Отговори
до дедо йоцо преди 12 години
Ти имаш мн искривено разбиране,аз ще си приема сина такъв каккъвто се чуства добре.Неможе да съдиш хората,ти кой си господ ли?А и да ти кажа господ не съществува,съвсем научно доказано!Но за едно имаш право гей парадите не са приятна картинка.Не трябва да се парадира с избора.
100
5
 
2
 
! Отговори
запознат:) преди 12 години
Само да ви кажа, че точно най-върлите противници на ***, са скрити ***!!!! Това сочат изследванията:) Както Хитлер, например, е бил малко евреин! Чрез злобата си, те искат да убедят и себе си, че са големи мъже. Истината, обаче, е по-друга:)))) Крадецът вика: Дръжте крадеца!...............
99
0
 
2
 
! Отговори
гого преди 12 години
дедо йоцо нека природата да го съди но да бъдем хора а не да сме врагове един към друг