Дим Дуков на апаратно дишане след операция

Дуков е претърпял още две допълнителни интервенции
Обновена: 30 яну 2012 22:24 | 30 яну 2012 22:22, Миглена Иванова
194
Дим Дуков на апаратно дишане след операция
Снимка: Булфото

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Дим Дуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
4
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
На тия, дето намират за нормално педераствуването и рекламата му по гнъсните улични паради, дето *** се кълчат и тресат сланините си от платформи, само им отправям едно питане-ако след време синчето ви доведе зет у дома, пак ли ще сте таквизи възвисени интелектуалци и прокламатори на толерастията? А бре, зеленушки?
97
0
 
3
 
! Отговори
г преди 12 години
до 131 тук не става въпрос кой е *** и кой не за съпричасност към тежко болен човек
96
1
 
2
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Не ,деца, дедо ви Йоцо не е от тия, дето *** дечица и мъже. Именно любимия ви *** на фотоса горе е от тия, ама не може да видите и на педя от носо си...
95
2
 
2
 
! Отговори
До малена преди 12 години
Искаш да кажеш,че е по добре едно дете да отрасне в дом за сираци,където го малтретират,където после излиза завършен психопат,социопат.Или пък да живеее при хетеросексуална двойка която се боцка с хероин,и таткото пипа нощем момиченцето там където не трябва!ХАХАХАХХА я се осъзнай малко,21 век е !
94
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Гого, не аз бре, ти започна да ме преценяваш, че и да ми режеш некои работи...А за срама се отнеси към оня, дето го защитавате тук и се противите на тия, които го критикуват за делата му!
93
0
 
1
 
! Отговори
Запознат преди 12 години
А какво означава "операция на коремната стена"? За херния ли става дума? Уж били леки тези операции....
92
2
 
2
 
! Отговори
йо преди 12 години
Дето Йоцо,сигурно е от тия попчета в софиската семинария,дето се разчуха с това как чу..т ,малки момченца!!!!!!!!А всеки сам си избира как да живее,като не ти харесва не чети,не коментирай!
91
1
 
1
 
! Отговори
гого преди 12 години
до дедо йоцо ти не виждаш ли че хората са възмутени от теб и още няколко *** та си тръгнал да ме преценяваш не бъдете злобне бе хора не забравяй че и ти няма да хвръкнеш и да останеш дирек и твойто и мойто време ще дойде така че имай поне малко срам
90
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Тека си е, наборе Михо, ама оди го набий у чутурите на толерасти и "интелектуалци" като некои тъдява...То, много е арно да се правиш на възвисен и да плюеш по другите, че биле простаци и неуки, ама кога дойде да ответиш на некои питания, почваш да чоплиш нос и се дръгнеш, къде те не сърби!
89
4
 
9
 
! Отговори
Бай Михо преди 12 години
Някъде по-надолу в коментарите, четох, че Дудков видите ли, бил интелигентен, не се натрапвал с ориентацията си и т.н... Ами точно тия са най-опасните за обществото- тихо, подмолно и "убедително" прокарват "прАвата вяра" сред нашите деца! Точно тия като Дудуков са най-коварните ***...това са си истинските баш ***! И този тумор трябва да се реже!
88
1
 
4
 
! Отговори
I boyko e pedal преди 12 години
To i Boyko e *** ako stava duma za tova!
87
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Марко, тиквичке, кой зъл екстрасенс ти внуши, че ти водиш дискусия бре, ахмако? Дискусия има, кога излагаш факти и изслушваш опонента, ти не вършиш ни едно от двете бре! Щом даваш за пример оня ***, значи по твоята ценностна сисетма той представлява нещо важно, не може да не харесваш или уважаваш личността му и да я изтъкваш като подкрепа на твърденията си в спор! Очевидно има некой с малко гънки, ама пусто не се знае кой точно, аджеба? И нищо не думаш за вехтия завет и онуй, що ти препоръчах?
86
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Юроде Гого, преди да ме лишаваш от телесни чаркове, първом ти си прибави оня чарк, що ти липсва най-много като те гледам! Оди до карантията и си купи малко *** мозък, белким ти просветне пред зъркелите и видиш некои работи!
85
4
 
1
 
! Отговори
гого преди 12 години
дедо йоцо ще ти извадя очите и ще ти отрежа езика *** такъв долна *** човека се мъчи да оцелее а ти пишеш глупости на раменете си май не носиш глава а тиква!
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да се оправи!
83
4
 
11
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Само злобни комунисти и отявлени простаци, родени с мъртви души, могат да желаят смъртта на един човек, който нищо лошо не им е направил. Не съм гей и не подкрепям обществените сдружения на обратните, но съм сигурен, че Дим Дуков е по-голям мъж от всички тия злобни к.пеленца дето се упражняват на негов гръб и за които е необходимо да се слагат табелки по улиците "не храчи" и "чистотата носи здраве".
82
2
 
5
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Кога преди 20 годин се хилеше и се подиграваше с верата и монашеството, беше убаво, сега, кога дойде сметката да плаща, из един път стана лошо...Ама всекой *** е така, плаща изведнъж и завинаги. Съжаление може да има към душата му, че я чакат безкрайни мъчения у пъклото, но към делата му мръсни има сал презрение, никакво оправдание не може да има! Квото е търсил-намерил е.
81
4
 
21
 
! Отговори
user преди 12 години
За пореден път се убеждавам, че изключително много сме се озлобили като нация. Вместо да се опитаме да помогнем ние плюем и хулим. Къде отиде човешкото в нас?! Според мен този човек се опитва да се открие. Лута се и не знае къде е неговото място. Всеки живее живота си така както го разбира. Пожелавам му да оздравее и да се радва на живота!
80
1
 
6
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Марко, голишарче безпросветно, оня сбърканяк Санде Педерски ли даваш за пример бре? Той ли ти е идеал за чиляк? Като си ровил у книжките, да беше поровил и у вехтия завет малце, да видиш какво е упоменато тамо по въпроса за ***!
79
5
 
6
 
! Отговори
Heart преди 12 години
До :Марк Какви ги говориш ? Кой ти е казал че господ обича обратните и други перверзници. ПРОЧЕТИ БИБЛИЯТА. Там много подробно е описано как Той се отнася с такива .Содом и Гомора нищо ли не ти говори? Именно такива като Дуков и продажните ни попове извратиха истинската вяра.Направиха я по свой образ и подобие .Под маската на лъжливо християнство проповядват лъжите си. Горко ни.Непрестанно четем за ***,измамници и убийци.Станали са герои .А добрите хора.....