Дим Дуков на апаратно дишане след операция

Дуков е претърпял още две допълнителни интервенции
Обновена: 30 яну 2012 22:24 | 30 яну 2012 22:22, Миглена Иванова
194
Дим Дуков на апаратно дишане след операция
Снимка: Булфото

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Дим Дуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
13
 
3
 
! Отговори
ДО ПРИМАТА-26 преди 12 години
АЛЕЛУЯ!!!!! ПРЕДЛАГАМ СЛЕД *** МУ ДА ГО КАНОНИЗИРА СВЕТАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!!ДА МУ ЗАПАЗИМ ЕДНАТА НЕТЛЕННА /СРЕДНА / МОЩ И ЦЕЛОКУПНИЯ ПРАВОСЛАВЕН СВЯТ ДА СЕ СТИЧА НА ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ!! ТОЙ Е ЖИВ СВЕТЕЦ! '' ВЪЗПИТАН'' ,''ИНТЕЛИГЕНТЕН'' И КУЛТУРНО ПАЗАРУВА В ХАЛИТЕ!!!
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако екипът лекари са били *** нищо чудно че е в кома :)
16
2
 
21
 
! Отговори
27-ми преди 12 години
Аз познавам този човек, знам че не си плаща на никого за нищо, освен данъците на държавата и сметките, както всички нормални хора. И не ме е страх за моите деца от никого. Защото съм им дал достатъчно акъл. Човекът е в кома, а вие си мислите, че можете да си изказвате мнението. Вие нямате право на мнение!
15
7
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Я *** ти бе, *** ***! Баща ти като малък сигурно те е биел всеки ден, а може и да те е е*ал! Да ти изсъхнат топките, ***!
14
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези които изпитват мъка по състоянието на Дим Дамаскин да си представят как плаща пари на 15 годишните им синове, внуци ,племеници да извършва с тях гадни отвратителни работи.Колко от вашите наивни деца няма да се потдадат? Вие които го съжелявате наистина ли не знаете какво правят подобни богати персони с обратна ориентация, *** ли сте? И ли важи за вас приказката ''ПОПА СЕ СЕ Е РАЗПАСАЛ АМА СЕЛОТО ДА МЪЛЧИ'' или '' СВЕТЕЦ МАМО БЕШЕ АМА МНОГО СЕ .............''
13
3
 
35
 
! Отговори
до примата 11 преди 12 години
Този човек не е Елза Парини, не е и Урсула! Той е много интелигентен, възпитан, културен и внимателен. Живеем в един квартал с него и го познавам. Винаги ме поздравява, поздравява и другите хора от улицата. Виждал съм как хора го спират за автограф и винаги им е давал. Виждал съм го как ходи в халите, чака си на опашката като всички останали хора. Винаги се държи любезно с всички! Ако имаш проблеми с това, че е гей, то значи е трябвало да се родиш поне 5 века по-рано. Взимай мерки, куливирай се.
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дамаскин да не го е оперирал Мандинго ..
11
0
 
17
 
! Отговори
М преди 12 години
Бързо оздравяване!! :))
10
4
 
22
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Хей, не познавате човека! Мнооооого е готин! Това, че е обратно записан и фен на Бибитко, НЕ ГО ЛИШАВА ОТ ПРАВО НА ЖИВОТ! Имал съм невероятното удоволствие да прекарам с него моменти от живота. Стискаме палци, Отец!
9
2
 
24
 
! Отговори
ДЖУСА преди 12 години
И ОПЕРАЦИЯ ОТ ХЕРНИЯ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ТЕЖКА ОПЕРАЦИЯ А В МРЕЖАТА ВИЖДАМ ЧЕ ИМА МНОГО БОЛНИ С ТУМОРИ В МОЗЪКА
8
4
 
12
 
! Отговори
Истина преди 12 години
Истината драги ми сънародници колкото и тъжна да е тя е че българските лекари в по сложните операции са гола вода ! Имате ли сложна операция най-добре вън от Бългаеия ако имате тази възможност. Белгия, Германия, САЩ !!!
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано всичко е наред и да се оправи човека!И... само да попитам: Извинете, кой е Дим Дуков?
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До номер 7 ТИ ЯВНО СИ ДОСТА САМОТНА И ОБЪРКАНА ЛИЧНОСТ , ЩОМ НАРИЧАШ ТОВА РАЗГЛЕЗЕНО МАМИНО СИНЧЕ ''КОЛОРИТНА И КОСМОПОЛИТНА ЛИЧНОСТ''! ПАЗИ БОЖЕ!!! ДЕ ГИДИ СОПА ....
5
4
 
50
 
! Отговори
q преди 12 години
Дано да се оправи човека, бързо оздравяване!!! Отново да се радва на живота, така както го разбира- всеки има право на избор, както има право да бъде щастлив! За всеки има място под слънцето!!! Бързо оздравяване!!!
4
10
 
18
 
! Отговори
ПОТРЕБИТЕЛ преди 12 години
АЙДЕ И ТУК ЗАПОЧВА ЛИЦЕМЕРИЕТО. ДАВАЙТЕ ОВЦЕ ! ЗАТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ! ЗАТОВА ПОСТОЯННО ВИ ***! ДЪРЖА ДА ПОЛУЧА БЮЛЕТИН ОТ ДНЕС.БГ ЗА ЗДРАВНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЧЕРНАТА И РУСАТА ЗЛАТКА, ЗА ПСИХИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОНОВА СЪЩЕСТВО ''УРСУЛА'', ПО ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА ХЕМОРОИДИТЕ И ФИМОЗАТА НА ЕЛЗА ПАРИНИ.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 6Мисля,че не демокрацията те е докарала до това състояние,а по-скоро първите седем години от живота,тоест липсата им по отношение на възпитанието ти.
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи човека, обичам да го слушам, колоритна и космополитна личност.
1
6
 
75
 
! Отговори
Alek преди 12 години
do 1: ТИ ***(ка) ЛИ СИ?! Дано всичко с човека се оправи! Гей, би или хетеросексуален няма значение. ЧОВЕК Е! Стискам му палци да се възстанови бързо и напълно без усложнения!П.С. Не обичам гейовете, но все пак не живеем в средновековието.