Борисов нареди лесни кредити

Преглед на печата за 5 февруари 2012 година
Обновена: 5 фев 2012 12:35 | 5 фев 2012 12:34,
160
Борисов нареди лесни кредити
Снимка: БТА

"Борисов нареди лесни кредити" е водещото заглавие за "Труд". До десет дни министерството на финансите ще разработи три мерки, с които да се облекчи отпускането на заеми за хора с нисък доход.

"На министър Дянков съм възложил за десетина дни да ми даде три мерки, с които да помогнем на хората, които искат да вземат кредити, тези, които вземат под 400 лева. И мисля, че ще бъдат интересни за вас", са думите на Борисов, цитирани от изданието.

Близо 1/4 от България е в грипна епидемия, алармира "Труд". Заразата масово разболява в регионите на Стара Загора, София-област, Монтана, Пазарджик. Епидемия е обявена и в много градове като Бургас, Шумен и Хасково, уточнява доктор Ангел Кунчев, главен държавен санитарен инспектор.

Според него студът и стотиците затворени училища и детски градини временно спират настъплението на грипа. "Но при най-малкото затопляне и след като отново се напълнят детските заведения, епидемията ще пламне с нова сила", прогнозира Кунчев.

Съмнения за нарушения и измами на президентските и местните избори миналата есен са намерили място в доклада за напредъка на България в правосъдието и вътрешните работи, твърди "Труд". Очаква се той да бъде обявен от Европейската комисия идната седмица.

Документът се позовава на сигнали за изборни измами и посочва, че те се разследват от прокуратурата. "Преса" посочва на първа страница, че субектът на критика е вътрешният министър Цветан Цветанов, тъй като той ръководеше предизборния щаб на ГЕРБ по време на изборната кампания.

Под заглавие "За $ 3000 българи се бият в частни армии" "Труд" подчертава, че в Ирак, Афганистан, Ангола и голяма част от Африка има десетки частни компании, които наемат обучени мъже и жени.

"24 часа" пише: "Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?", попита от Варна Георги Първанов. Досегашният президент почете датата, на която той и покойният Николай Добрев върнаха мандата за ново правителство след оставката на Жан Виденов, като се включи в дискусията "15 години по-късно. Къде са лидерите".

Той зададе риторичния въпрос след разказа на млада социалистка как се опитвала да сигнализира на тел. 112 за недобросъвестни шофьори. И заключи, че ако има телефон, на който да се сигнализира за недобросъвестни управленци, ще дава само заето.

В интервю за "Преса" италианският икономист, социолог и писател Стефано Д`Анна разкрива правилата, който човек трябва да следва, за да бъде бизнесът му успешен: "Най-сигурният начин човек да се провали е да спре да вярва в себе си. Ти си това, което мечтаеш. А точните думи на Мечтателя са: "Светът е такъв, какъвто го мечтаеш".

Над 200 000 лева обезщетение за огънати ламарини ще трябва да изплатят застрахователи на шофьори. Толкова струват щетите от леките катастрофи, станали в снежната София в рамките само на три дни, пише под глава "Телеграф".

15-годишен стана Цар на виното, отбелязва "Стандарт". Не кой да е, а петима богове коронясаха Царя на виното вчера. Божествата положиха венец от лозови клонки и гроздове на главата на Петър Михов от санданското село Илинденци. Младежът, който е ученик в селскостопанската гимназия в Сандански, е внук на един от най-добрите лозари в селището. Фамилията се грижи за над 40 декара лозови масиви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
1
 
! Отговори
men преди 12 години
През последните 3 години на цените на горивата и енергията (тополото) постоянно са с увеличение, а заплатите ги намалиха с управданието че е поради кризата...всеки изминал ден преразхода на Българина се увеличава, постоянно нарастващите цени на най-жизненоважните неща от живота (хляб-от 0.60 на 1.20 лева за 700 гр.хляб поскъпване в рамките само на една седмица,горивата 1 литър дизел в момента е около2.66 лв.което е едно от най-скъпите в европа,а заплатите най ниски пенсии по 60 евро-смешни...
128
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
А кой ще ги плаща бе тикво?Ти дай яки справедливи заплати тогава кредитите може и да са трудни ще се справим!
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
156Скоро ще гледаш втора серия на филма "1997-големият грабеж".Боко знае как.
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И за 23 години ни превърнаха от заможен народ с спестявания и жилища в народ от прошляци с кредити и под наем!За справка, няма нито един осъден за най-големия грабеж в българската история през 1997 година, когато бяха ограбени спестявания над 150 милиарда от спестяванията на българите.Същите тези банки със същите тези пари ни раздадоха кредити и ни заробиха.
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И банкерите го преместиха дружно, от единия крачол в другия.
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който вземе кредит при това правителство ще изгуби парите.Който ДАДЕ кредит при това правителство ще фалира.Милиционер икономика не прави!Той само руши.Избора си е ваш.
123
1
 
5
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Борисов нареди лесни кредити ///.........и след като им отпуснат кредита много по лесно ще им вземат жилището за неплатени осигуровки
122
1
 
8
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
Е мнооого си ***....Саше, или какъвто там си. Обикновено, когато човек тегли кредит си прави сметката колко да изтегли и как ще го връща. Лично аз не познавам някой, който се е наблъскал с кредит за удоволствие, без да е имал реална нужда от него. Кажи обаче какво са виновни хората, които са останали внезапно без работа не по тяхно желание. А? Имаш ли идеи? Не ти го пожелавам, защото е убийствено!
121
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е за кво са им кредити, нали имали много спестявания ? нови печки, дивани и прочие простотии - точа беше оня ден, какво стана за 2 дни, та обедня народа изведнъж ?
120
1
 
16
 
! Отговори
Банкер преди 12 години
Всички искаме закон за фалит на физическите лица!
119
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз искам закон за фалит на физическите лица!
118
2
 
18
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Наредил лесни кредити. На кого е наредил? На любовницата си ли? Ама много екадърнен, този наш хвалипръцко. Върви и раздава команди, после се отмята. Екипа му е само за изтривалка. борисов е вреден за страната ни. А егото му не знае мярка.
117
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този главоч предлага на всяка една фирма/300000/да вземат по един работник и безработицата щяла да изчезне!Аз пък искам да нареди на всеки българин да ми даде по 1 стотинка и няма да искам работно място!
116
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера от ловното стопанство, където Първанов остави вълчицата си Зорка се обадили на спешен тел. 112 и са съобщили, че вълчицата му е била заразена с трипер и предупреждават хората и най-вече ученичките да се пазят от Първанов! Та агент Гоце нека първо да се излекува за спре да сее трипера си наляво и надясно и чак тогава да се появява сред хората и животните!
115
2
 
6
 
! Отговори
по неволя Андрешко преди 12 години
Не Ви искам кредити , достатъчно ми висят на врата , а искам по скоро да приемете закон за фалит на физическите лица,чуеш ли Бокооооо?
114
0
 
13
 
! Отговори
един преди 12 години
Ако сега изтегля заем,то ще е да замина на вън.И така ще стане
113
2
 
0
 
! Отговори
Калин преди 12 години
НЕ ГЕРП ДАДОХА .. НА СИБЕНК .. ВИНЕТКИ И ТАКСИ.. А СЕРГЕЙ.. ТОЛКОВА ЗА РОМАНТИТАКА, МЕЖДУ .. СВЕТАТА ТРОЙКА .. ГОЦЕ БОКО И СЕР - Г*Й .. :)
112
0
 
9
 
! Отговори
Отврат преди 12 години
Този *** не му ли стигат банките ,винетките ,във паспортни бюра пак е негова банка ,магистралите и една камара други доходи които прибира от тоя народ а сега и още по вече да му задлажнеят хората . На нищо не вярвам на Слави Бинев но за едно е прав че Герб превърнаха хората във Крепостни Селяни . Защо не мачка богатите и да ги тика във затворите ,ама как да стане та той трябва пръв да влезе там
111
1
 
1
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
И като се опълчим всички заедно по-добре ли ще е? Нека погледнем реално: ако гражданите свалят правителството от власт ще се появят нови "кадри" готови да лапат повече от предните. Трябва с лупа да търсим хора, които биха дали мило и драго за родината си, като в същото време не биха погледнали и 1 стотинка, която не им се полага. Такива хора едва ли биха се занимавали, обаче, защото са наясно в какви ла*на се забъркват. Имам чувството, че Българите сме клептомани по рождение - без значение дали
110
1
 
1
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
нещо ще се промени в живота ни - сме длъжни да откраднем каквото можем. Портфейл да видим, че пада - ще се избием не да го върнем, а да го вземем... драйфа ми се от нас. Заслужаваме си всичко, което ни се случва!