Борисов нареди лесни кредити

Преглед на печата за 5 февруари 2012 година
Обновена: 5 фев 2012 12:35 | 5 фев 2012 12:34,
160
Борисов нареди лесни кредити
Снимка: БТА

"Борисов нареди лесни кредити" е водещото заглавие за "Труд". До десет дни министерството на финансите ще разработи три мерки, с които да се облекчи отпускането на заеми за хора с нисък доход.

"На министър Дянков съм възложил за десетина дни да ми даде три мерки, с които да помогнем на хората, които искат да вземат кредити, тези, които вземат под 400 лева. И мисля, че ще бъдат интересни за вас", са думите на Борисов, цитирани от изданието.

Близо 1/4 от България е в грипна епидемия, алармира "Труд". Заразата масово разболява в регионите на Стара Загора, София-област, Монтана, Пазарджик. Епидемия е обявена и в много градове като Бургас, Шумен и Хасково, уточнява доктор Ангел Кунчев, главен държавен санитарен инспектор.

Според него студът и стотиците затворени училища и детски градини временно спират настъплението на грипа. "Но при най-малкото затопляне и след като отново се напълнят детските заведения, епидемията ще пламне с нова сила", прогнозира Кунчев.

Съмнения за нарушения и измами на президентските и местните избори миналата есен са намерили място в доклада за напредъка на България в правосъдието и вътрешните работи, твърди "Труд". Очаква се той да бъде обявен от Европейската комисия идната седмица.

Документът се позовава на сигнали за изборни измами и посочва, че те се разследват от прокуратурата. "Преса" посочва на първа страница, че субектът на критика е вътрешният министър Цветан Цветанов, тъй като той ръководеше предизборния щаб на ГЕРБ по време на изборната кампания.

Под заглавие "За $ 3000 българи се бият в частни армии" "Труд" подчертава, че в Ирак, Афганистан, Ангола и голяма част от Африка има десетки частни компании, които наемат обучени мъже и жени.

"24 часа" пише: "Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?", попита от Варна Георги Първанов. Досегашният президент почете датата, на която той и покойният Николай Добрев върнаха мандата за ново правителство след оставката на Жан Виденов, като се включи в дискусията "15 години по-късно. Къде са лидерите".

Той зададе риторичния въпрос след разказа на млада социалистка как се опитвала да сигнализира на тел. 112 за недобросъвестни шофьори. И заключи, че ако има телефон, на който да се сигнализира за недобросъвестни управленци, ще дава само заето.

В интервю за "Преса" италианският икономист, социолог и писател Стефано Д`Анна разкрива правилата, който човек трябва да следва, за да бъде бизнесът му успешен: "Най-сигурният начин човек да се провали е да спре да вярва в себе си. Ти си това, което мечтаеш. А точните думи на Мечтателя са: "Светът е такъв, какъвто го мечтаеш".

Над 200 000 лева обезщетение за огънати ламарини ще трябва да изплатят застрахователи на шофьори. Толкова струват щетите от леките катастрофи, станали в снежната София в рамките само на три дни, пише под глава "Телеграф".

15-годишен стана Цар на виното, отбелязва "Стандарт". Не кой да е, а петима богове коронясаха Царя на виното вчера. Божествата положиха венец от лозови клонки и гроздове на главата на Петър Михов от санданското село Илинденци. Младежът, който е ученик в селскостопанската гимназия в Сандански, е внук на един от най-добрите лозари в селището. Фамилията се грижи за над 40 декара лозови масиви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А може ли да ни препоръчате конкретна банка, към която да се насочим за получаване на тези "лесни" кредити. Някоя чиято дейност, капитали и т.н. познавате отблизо от първа ръка разстояние. Ние не щем кредити, които да ви връщаме в петорен размер ненаситници, ние искаме доходи адекватни на положения труд, без 100% -те закононарушения на всеки работодател желаещ да си спести осигуровки и данъци.
48
1
 
13
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Вожда нареди и уволнения да има?
47
1
 
4
 
! Отговори
12345 преди 12 години
А има ли мозък?
46
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА ДА СТАНЕШ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА МАФИЯТА БСП ИЛИ СДС ИЛИ ДПС---ВСЕ ЕДНО---ТРЯБВА НАИСТИНА ЗА НИЩО ДРУГО ДА НЕ СТАВАШ.
45
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДРАСКАЧА НА БСП-МАФИЯТА ДА СПРЕ ДА СИ ПИШЕ ПО 10 ПЛЮСА В СЕКУНДА
44
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко е новия и съвременен Левски на България.В него е спасението от комунистическата чума.
43
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! На като мръстните *** да ни държат в нищета и безработица! Най-сетне човек дето да мисли за народа с главата си!!! И не живее в палати като Гоце и СереГей, а скормно като народен човек!
42
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
първия премиер който мисли за народа.да ни е жив и здрав и да довърши комунистическата мафия-БСП.
41
2
 
24
 
! Отговори
финансист преди 12 години
Г-н Борисов,вие може да наредите да се раздават тиквени семки...Нали имахме уговорка: Ние да не продаваме семки, а вие да не раздавате кредити.Пък и защо са им кредити на българите ? Нали с идването си на власт ГЕРБ ги направи богати.
40
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА БОЙКО.ВТОРИЯ МУ МАНДАТ Е НАПЪЛНО СИГУРЕН.
39
2
 
16
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
хахаха, отново тиквено изказване, аз пък си спомням как левон му нареди друго... забележете целевата група - "бедните" - следващият етап - ипотека + ломбард = роб - естествено банката на кака ви цветелина ще отвори кредитна линйка по темата...
38
3
 
26
 
! Отговори
Най-добре за всички! преди 12 години
БОЙКО! ВЗЕМИ СИ ПУСНИ ЕДИН КУРШУМ В МОЗЪКА!
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Върнете държавния капитализъм, изгонете американците и чехите, да добиват злато другаде и върнете АЕЦ-а в наши ръце.
36
9
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА ОТ ЕДИН И СЪЩИ ПЛАТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖЕЦ.
35
3
 
5
 
! Отговори
Да преди 12 години
А БЕ ***, АМАН ОТ *** ЗАГЛАВИЯ "Борисов нареди....", айде бе, стига ни промивахте мозъците ***
34
8
 
4
 
! Отговори
Боко преди 12 години
"Държавата трябва да се управлява като фирма" Бойко Борисов
33
2
 
24
 
! Отговори
факт преди 12 години
ГЕРБ ни докара до просешка тояга!
32
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Ако бях на мястото на Хампарцумян (например), щях да отговоря, че ако Боко ми направи публично като вятърът на самолетът на площадът пред Булбанк, може и да му се подчиня... :-))))
31
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОРА НИКАКВИ КРЕДИТИИ ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ЦИОНИСКАТА БАНКЕРСКО-ЛИХВАРСКА КРАДЛИВА СИСТЕМА С ТЕЗИ КРЕДИТИ СЕ ЦЕЛИ ДА ВИ ВЗЕМАТ И ПОСЛЕДНАТА РИЗА ОТ ГЪРБА
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко за какви заплати от 400лв.говориш,нима в България има хора които получават такива пари?????През 2009г. нали Ваша милост обещаваше че ще направиш заплатите ни по 2000лв какво стана????Тогава ли излъга или сега .Виж на Цвъцковата тъща може да и отпуснеш нисколихвен кредит,тя е много напред сматериала спестява с пенсия за 6 апатамента за 2 г.но обикновенния българин трудно връзва двата края,благодарение на рестриктивната политика която водиш