Багата е добро момче, каза треньорът на самбиста

Стоян Саладинов е учуден от инцидента със състезателя му
Обновена: 27 фев 2012 15:04 | 27 фев 2012 09:00,
136
Багата е добро момче, каза треньорът на самбиста
Багата Снимка: Булфото

Треньорът на Благой Иванов-Багата Стоян Саладинов заяви, че е учуден от неприятния инцидент със състезателя му.

Самбистът бе наръган с нож в областта на сърцето и в момента е в критично състояние в "Пирогов".

Всичко това се случи в ранните часове на събота пред известно фолк заведение.

Още по темата

Саладинов разкри, че Багата не е конфлктен и рядко решава да покаже силите си.

"Той прави това на ринга. Хората го познават и не искат да се закачат с него", каза треньорът пред bTV.

Той допълни, че Благой не се пали лесно и нещо важно се е случило, за да се намеси в боя.

Саладинов потвърди, че никога не е чувал за Дъмпела - представител на люлинския ъндърграунд.

Една от версиите на полицията е, че именно той и неговата охрана са участвали в сбиването с компанията на Багата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: багата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
28
 
! Отговори
до Гацо преди 12 години
Не. Нормален човек не отива във бърлогата на вълците,няма досег до тях както е в случая!бих се съгласил с теб ако го бяха ранили случайно,както си ходи на улицата!
35
15
 
14
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
В последните 22 г безсилието и некадърноста на управляващите доведе до там че нещата да се решават с бухалки и ножове . На местото на Багата можеше да бъде всеки редови форумец излезнал да се почерпи . Дано да има разкрития и осъдени по този случай както и оставки по тези които са прикривали престрелки а така и активизирането на организираната престъпност с която уж са се преборили фискултиурниците в МВР . Време е некадърниците да бъдат освободени от заеманите длъжности .
34
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как пък не се намери един бандит, за когото да кажат, че е лошо момче?! Добрите момчета май не стоят пияни по баровете в 5 сутринта, а? И не им налитат въоръжени мутри. Явно е бой между мутренски компании, Багата се е направил на мъж и на бияч и е получил каквото заслужава. За съжаление, нито е първия ни такъв "герой, нито ще е последния!
33
0
 
13
 
! Отговори
БайМъдо преди 12 години
Не е важното да си як , важното е да си пустиняк !
32
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той е спортист и боец, какво очаквате - да седи в тях и да плете пуловери ли? Повечето от мъжете в Бг са се сбивали и то не един път. Късмет, че са наръгали точно него. Вместо да го уважавате, че е Български световен шампион, истински спортист, вие злобеете и завиждате...
31
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Физически силни,яки, издържливи на всякакви физически натоварвания,но умствено куцат,нямат чувство за самосъхранение,лесно стават жертва на порока.Биват използвани от мазни,алчни скрити в сянката на благоденствието престъпници с излъскан имидж в обществото.Поредната жертва на крещящата улична престъпност,чийто корени се крият в лошата обществена среда,в която живеем.
30
1
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
стига сте давали за мерило САЩ(те убиват без присъда много хора по света),те са поредната империя,контролираща света,налагаща на света своите стандарти.Както имало много империи преди тях,така и след тях няма да са вечни!Смъртната е справедливо наказание-назидание!
29
4
 
22
 
! Отговори
varg преди 12 години
Повечето спортисти са бандити
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо навсякаде копирате грешно името на треньора фамилията му е "Саладинов" а не Саларинов във всички медии една и съща грешка
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изглежда добър човек.Дано се оправи!
26
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама то в бар ли е станало мелето, аз пък си помислих, че е в някоя библиотека!
25
3
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
абе като свърши петрола може и да подкара коне!! както и други неща!
24
6
 
13
 
! Отговори
Бени преди 12 години
Мнооого съм ***.И съм стара мома.И на мен все са ми виновни съдиите и полицаите.И Станишев и той ми е виновен.
23
2
 
30
 
! Отговори
Бени преди 12 години
Пиянски свади стават навсякъде . Интересното е че това не е свада между две компании . Хората нанесли побоя са влезли в заведението с ножове и бухалки само по себеси това означава че хората имат чувство за безнаказаност следкато са там с ясното съзнание че ще се бият. Ако имахме МВР, съд и прокуратура на место поне четирима от осемте щяха да се замислят дали да са в заведението . Уви на управляващите им е по-лесно да скрият стрелбата в Европейска София отколкото да признаят че са НЕКАДЪРНИЦИ
22
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добрите момчета отиват в Рая, лошите където си поискат, но най често на майната си. Дошъл му редът на Багата да отиде на майната си. Един *** по-малко на терена. Нищо лично.
21
1
 
31
 
! Отговори
ха преди 12 години
Треньора на този май се прави,че неразбира.Сутринта в 4.30 въоражени с бухалки и ножове лице влизат в заведението и отиват на масата на Багата,той е там с още две КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЛИЦА.Биячите говорят с Багата няколко минути и го нападат.Поне така пише в Нюз.бг.Сори ама добрите момчета на ги нападат целенасочено.Значи доброто момче е имало някакви сметки за разчистване.
20
1
 
9
 
! Отговори
do 3 ti преди 12 години
kazva6 kato bil 6ampion 6to ne go e napravil na kaima, ami to si pi6e 6toto sa imali nojove i buhalki, i az ako imam avtomat ako 6te 4uk noris da mi sko4i 6te go napravya na re6eto, taka 4e misli predi da pi6i6 gluposti
19
2
 
7
 
! Отговори
Dan преди 12 години
Абе тия здрави момчета не разбраха ли че"Пред винкеУо сите са равни"? Иначе спортистите по принцип са дисциплинирани хора и Багата е симпатяга, ама така му е било писано!
18
0
 
18
 
! Отговори
Andreshko преди 12 години
Зщо този дъмпел и компания не са в затвора като се знае че са ъндърграунд иначе казано престъпници ? И още по-иначе казана защо са между живите съдийте които оправдават престъпници денонощно ... Тези хора са за бесилото !!!!
17
0
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
ако е нормален Багата ,не би имал досег до такива криминални типове(дето са го ранили)съмнява ме че ще ходят да го чакат пред тях(само от завист) да го ръгат!! не си прав!