Състоянието на Багата се подобрява

Все още обаче самбистът е с опасност за живота
28 фев 2012 11:00,
85
Състоянието на Багата се подобрява
В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция. Снимка: архив, Булфото

Състоянието на самбиста Благой Иванов – Багата, който беше наръган с нож рано в неделя, се подобрява, съобщиха от „Пирогов”.

Състоянието му е относително стабилно, но все още е с опасност за живота.

В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция.

Още по темата
Тогава той бе наръган с нож при нападение от 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

Вчера в късния следобед беше задържан 23-годишният Даниел С.-Дъмпела във връзка с мелето в столичното заведение. Смята се, че групата на  люлинския бос  е участвала в боя, при който самбистът беше тежко ранен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: пироговБлагой Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
1
 
! Отговори
malkata преди 11 години
znaite az 6tom vqrvam 4e bagata 6tese opravi tova 6te stane i sled tova 6te ima izklu4itelni uspehi za sega zagubenotomu vreme zaradi nqkakavsi ne6tastnik koito zlo misli na bagata dano zlogo nastigne MOJE6 BAGA nie sme s teb
76
2
 
1
 
! Отговори
malkata преди 11 години
az sam na 15 no postapkata na danpela e ujasna pojelavam mu takiva kato nego da gniqt v zatvora kakto bagata segase ma4e taka i nego da ma4at tam i dase moli za milost
75
2
 
0
 
! Отговори
лимонад преди 12 години
"23 годишният бос" ............. как звучи само :)
74
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Състоянието на Багата се подобрява"Тюх, язък!
73
2
 
6
 
! Отговори
дани преди 12 години
Учудвам се .... тук се появиха някой "колеги " на "бияча" да го защитават . Ще ги познаете по това , че употребяват "смотльо", "***" и т.н. подобни изрази, говорещи за изключителната им простота и примитивизъм. Запомнете едно драги ***, човечеството не дължи прогреса на ниските чела украсяващи маймунските ви глави , нито на огромните ви юмруци. Дължи го на умните и интелигентни хора които работят с главата /не като боксова круша обаче!/и мозъка си . И които навярно никога през живота си не са ударили човек, защото не са животни!Дреме ми за това ,ч е еди кой си бил пребил някакъв си огромен руснак . Това не ме прави горд. Гордея се с българските младежи спечелили първо място по информатика в света неотдавна. Гордея се с учените които скоро създадоха първитя български таблет, гордея се с българи като Джон Атанасов , проф. Чирков и т.н.Но вие откъде да сте ги чували тия.... чалгата и простотията ви е предостатъчна!
72
3
 
7
 
! Отговори
fanta до 77 преди 12 години
Догади ми се от твоя коментар....гнусен си....първо се гавриш с паметта на починал днес човек като се представяш с неговото име, а после обиждаш момче, което се бори за живота си...това и орангутан не би го направил. срамувай се от себе си, има за какво!
71
4
 
3
 
! Отговори
хм преди 12 години
Кво ме интересува тоя катър миризлив, бе! Напил се , сбил се, получил си го!К'во само ни занимавате с тия ***? Те рано, или малко по-късно всички са наръгани,простреляни,или безследно изчезнали! Да *** до един!
70
9
 
4
 
! Отговори
Dim Dukov преди 12 години
Защо крещите "Мачка, Бага!" Какво да мачка, чаршафите ли? Някаква охрана на наркобосове, такива обикновено трият наровете. Айде, чиба. Пука му на някой за поредния пострадал орангутан.
69
6
 
0
 
! Отговори
Духльо преди 12 години
Пфууу, тамън се бех притеснил, цела нощ не мигнаХ, щех, ако се наложи уста в уста да му прайм Вдишане...........
68
3
 
9
 
! Отговори
Кантарджиев преди 12 години
Състоянието на Багата с еподобрява, а на Дъмпело се влошава......
67
8
 
6
 
! Отговори
Кобрата преди 12 години
Мачкай,Бага!
66
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
след като обуха сако,остана дупка в наркопазара в софия.багата ескаше да сложи ръка,нека не забравяме кой е бащата на багата.проблема,че другата групировка далеч не е по-слаба и войната ще бъде ожесточена.ако питаш мен това е добре наркобандите да се трепят по между си,правосъдната ни система така или иначе нищо не им прави.е вземи бургас за пример бандата на очите 10год тормози града хиляди престъпления от всякакъв характер.спорозомение с прокурора за 4год.след две всички са вън и карат джипове
65
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неговото е трудова злополука - това са рисковете на професията
64
3
 
2
 
! Отговори
Fanta до 68 преди 12 години
Да точно така...възпитан....аз съм добре възпитана и мога да направя разликата...не се възхищавам на хора, които ми говорят на *** или ме гледат чикиджийската или пренебрежителто...и кой е изнасилил? вероятно си запознат!?
63
3
 
5
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
възпитан?? да е жив и здрав.. ама възпитан!! възпитани иизнасилвачи звучи парадоксално
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Или като сляп делфин шамандура!
61
2
 
9
 
! Отговори
До Еми: преди 12 години
Глупачко, още в древен Рим примитивните жени са изживявали оргазъм гледайки битките между гладиаторите. Закъсняла си!
60
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъмпела отнесе Багата като куцо пиле домат!
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 45 : Еми...аз съм ходила на всичките му мачове и го подкрепям безрезервно...Е, ми сига, кво прайми? Вече Дъмпела е номер едно, Еми! Сори, бейби, сега Багата е издухан ауспух, бита карта, спукан презерва..балон...
58
8
 
13
 
! Отговори
Fanta преди 12 години
Лично съм разговаряла с Багата...момчето е възпитано и любезно...малко или много мозък има незнам, но определено мисли, а не действа по инстинкти само...желая му здраве!