Убитият в Студентски град – от учителско семейство

Марио Данчев танцувал във фолклорен ансамбъл
29 фев 2012 18:00,
67
Убитият в Студентски град – от учителско семейство
Общежитието, където е извършено убийството. Снимка: Булфото

Марио Данчев – убитото тази нощ момче в Студентски град, е от учителско семейство, съобщиха от Регионалния инспекторат по образование в Перник.

Майка му - Росица Данчева, е преподавателка по физическо възпитание в основно училище “Иван Рилски“, а бащата, Борислав Данчев  - в професионалната гимназия по металургия "Мария Кюри".

Още по темата

Марио миналата година е завършил професионалната гимназия по облекло и туризъм в Перник.

Той е танцувал във фолклорен ансамбъл към Двореца на културата. Преподавателите на момчето го определят като много деен и активен.

Семейството се ползва с добро име в града. Загиналият младеж има и по-голям брат, освен близнака Мартин, който е бил с него във фаталната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
до тъжен преди 12 години
Стига вече тъжни песни!
53
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 12 години
Добре, като са били пяни на кирка защо въобще са ги пуснали в общежитието?? Ако ги бяха оставили малко на студа да поизтрезнеят или още по-добре да ги приберат в изтрезвителното за ноща сега нямаше да е така.. нали?
52
0
 
6
 
! Отговори
Съболезнования! преди 12 години
Жалко за тези родители. Жалко и за момчетата. Много от нас не знаят какво всъщност правят децата им, след като излязат от нашия контрол. Как им влияе средата, как използват свободното си време. Какво смятат за нормално, докъде са границите на отношенията им с другите. Не бързайте да съдите - обществото ни е болно!
51
2
 
1
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Коментирам пак,поводът са много от коментарите преди мен.Невъзпитани,зли,да се изнасяла младежта нанякйде си,от повечето коментари ВООНИ,тежка смрад на бездушие и лицемириеVКакви бяхме...и другу тъпизми.Е като сте толкоз възпитани умни и добродетелни поне нещо свястно направихте ли в тоя живот.Другите..другите не ги съдете преди да се видите какви са ви думите,които пишете /изразите ви/100% се отнасят и за изразяващия се.Този дето клечи пред входа Е ДА ГЛЕДА И СИГНАЛИЗИРА пази реда за за пари!!
50
0
 
11
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Алкохолът не прощава на никого.Знае се ,че и най тихите,като се напият стават бесни.От пиян и лудия бяга.Бог да прости момчето,че мноого скъпо му беше пиенето.Явно пие отскоро ,инак щяха да знаят другите какво му е пиянството и да не се връзват/брат му и приятелите му/
49
0
 
4
 
! Отговори
5 преди 12 години
4etoh stati na psiholozo i kazvat 4e decata ot 90godini susnanieto im e kato sled voina.Puk 4esno kazano roditelite ne mojete da ni davate suveti v neshno vreme shot ne ste v 4as.I kazarmata ne si e robota shot sum slujil i sum daval karuli s nashmurkani tipove.A voenite vednaga stavar partia s gazetata shot znaiat 4e ot vun sa golema rabota.
48
3
 
14
 
! Отговори
с. преди 12 години
Пияно пернишко ***!Заради простотията си ще гние в гробищата,а момчето от Добрич в панделата!Бил танцувал!Да!Из кръчмите!
47
3
 
5
 
! Отговори
зззззззз до 55 преди 12 години
Защо ли коментираш, след като не познаваш нито децата, нито родителите.И твойто възпитание го няма май щом си позволяваш да клюкарстваш зад гърба на хора, които даже и не си виждал. Дали пък не си се напивал никога? Дали са спали родителите им, дали са учили в престижно учебно заведение.......всичко знаеш, брей! С учителски заплати в чужбина ли да ги изпратят да учат? Хайде малко уважение към мъката на достойните родители, отгледали трима сина, двама от които продължили да учат........до вчера.
46
1
 
6
 
! Отговори
bs преди 12 години
:( :( добро или не,пийнало или не вече го няма момчето.Та кой не се е напивал на техните години?Защо трябва да се бием,защо е тази агресия това е въпроса???
45
1
 
19
 
! Отговори
МУЦИ преди 12 години
Така ще е.Не ходят вече войници и мислят че всичко което лети се яде.Мамини глезени синчета.Невротични и безотговорни.отмъстителни и зли. Ето го резултата.
44
1
 
45
 
! Отговори
Мама и тати преди 12 години
Бащата и майката учители, ама защо са пропуснали да му преподадапървите уроци по култура и възпитание през първите 7 години! А следващите 7 години не са ли усетили,че синът им нещо не е наред с възпитанието.Защото лошите навици не се усвояват след 14-15 години, а тяхната "база" се кове още през детството. Момчето е завършило професионалната гимназия по облекло и туризъм в Перник. Това не е учебно заведение с високо ниво на обучение и възпитание в културно поведение. И тогава мама и тати са спали. Да се хванат двамата близнаци ,връщйки се в късна, та дори и в ранна доба на другия ден от пиянските запои и да тероризират техние съквартирант с вкючване и изключване на лампата, с пиянски крясъци и викове, това е просташко и нагло. Момчето до известно време е траяло, след което е изкрейзило. Съжялявам много за убитото момче, но ми се струва,че основната причина да се стигне дотам е липсата на грижи за възпатиение на близнаците от страна на родителите...
43
4
 
4
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
И за какво да се изнасят, защото са мишки като родителите си и нямат доблест да оправят държавата си ли???
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Условията в студентските общежития трябва да се подобрят. Трима човека в стая си е пълна простотия. Винаги третият е излишен. За охраната да не говорим. Едно време такива клатушкащи се по пътищата пияници , милицията ги прибираше в изтрезвителното.
41
1
 
0
 
! Отговори
koki4e преди 12 години
ehoooooo
40
6
 
14
 
! Отговори
Тъжен преди 12 години
Поредния кошмар. И за двете страни ще е много тежко. После защо младите се изнасят към чужбина. Моят съвет към всички млаи хора е да се изнасят далеч от тук.
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kопилето си е намерило, каквото си е търсило. А родителите въобще не са си познавали децата.
38
0
 
33
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Много добро име е избрано за този протест,а може да се добави и освобождаване на момчето от Добрич и оказване на адекватна помощ за преживения стрес,тримата *** почерниха живота не само на семейството на загиналия,а не по малко и на това момче от Добрич...,което всъщност въобще не се знае дали нещо е направило,едно се знае обаче че е имало смелоста да им спре простащината и пиянските свинщини.
37
1
 
9
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Какъв пък е този безмислен протест,как ще спрем безобразията като това?? Подобни животни винаги ще намерят как да се напият и да буйстват после.
36
1
 
28
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Повечето от сегашните младежи са пълни *** и *** - пияници, наркомани, крадци, *** или ***! По цял ден и всеки ден гледам подобни "студенти" ! Въобще не се учудвам че стават такива инциденти, за тези *** това е начин на живот! Прогнозирам че с времето броят им ще расте!
35
0
 
20
 
! Отговори
nana преди 12 години
Студентски град е място,на което се прави всичко друго,освен да сеучи...За справка:почти всички коментари в ДНЕС.БГА иначе жалко за младежа,ноооооо....