Убитият в Студентски град – от учителско семейство

Марио Данчев танцувал във фолклорен ансамбъл
29 фев 2012 18:00,
67
Убитият в Студентски град – от учителско семейство
Общежитието, където е извършено убийството. Снимка: Булфото

Марио Данчев – убитото тази нощ момче в Студентски град, е от учителско семейство, съобщиха от Регионалния инспекторат по образование в Перник.

Майка му - Росица Данчева, е преподавателка по физическо възпитание в основно училище “Иван Рилски“, а бащата, Борислав Данчев  - в професионалната гимназия по металургия "Мария Кюри".

Още по темата

Марио миналата година е завършил професионалната гимназия по облекло и туризъм в Перник.

Той е танцувал във фолклорен ансамбъл към Двореца на културата. Преподавателите на момчето го определят като много деен и активен.

Семейството се ползва с добро име в града. Загиналият младеж има и по-голям брат, освен близнака Мартин, който е бил с него във фаталната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам май е танцувал по кръчмите основно...
33
0
 
0
 
! Отговори
ицо преди 12 години
До Доцента 39
32
0
 
6
 
! Отговори
ицо преди 12 години
*** ти какво искаш да кажеш че трябва да се радва ме ли?Да гледаме позитивно на нешата така ли?Да седнем и всички в купом да оплачем пиянските изпълнения и последствията от тях,това ли искаш......
31
0
 
12
 
! Отговори
яно съм чичо преди 12 години
не всички са *** там, но основно са ***!бил съм свидетел на купон как една прави *** на всеки които желае в ***, една от 1-вия етаж я изнасили арабела (влезнал в стаята и я оправил). съквартиранта ми мъкнеше ТТ (боен пищак) и имаше гадже в 8 месец бременна, но всъшото време една вечер в клуб (известен някога в ситито ) зариби две момичета на 18 да правят тройка (и стана работата) , а онази го чакаше в стаята ... и т.н.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
било е свестно момчето..язък ,пу да му се не види!
29
4
 
3
 
! Отговори
docenta преди 12 години
С такива коментари, явно си заслужаваме съдбата
28
0
 
2
 
! Отговори
komynist преди 12 години
pri komynizma napravo za ybiici moshenici tarikati v zatvora ili izselvane ,e nali izkaxte demokracia navia nagledno ybistva droga prostitycia.vs.ste dovolni
27
3
 
5
 
! Отговори
явно съм чичо преди 12 години
и преди 20 год. се случваха подобни неща в Ст.град ... картинката не е много променена !
26
0
 
29
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Горкото момче от Добрич,заради свинщините на недорасли умствено *** и за това че е имало смелоста да им се опълчи си е проваля живота,а те виждате ли едни такива добри,спокойни момчета,отворени за знания и успехи,деца на учители излизат потърпевши от собствената си простотия,пияндурщина,селски манталитет,идиотщина,чувство за мощ над момчето от Добрич,описвали са го със сигурност много пъти като загубеняк,***,*** и т.н.
25
3
 
3
 
! Отговори
КуКу преди 12 години
- Министър Цветанов поставете охрана във всяка стая обитавана от студенти. Пазете цвета на нацията!
24
0
 
17
 
! Отговори
Род.на студент преди 12 години
Предлагам да се смени името на Студентски град с Център на мафиотски заведения и продажба на наркотици. Ако е студентски градче, защо са питейни заведения, игрални зали и всякакви наркопласьорски свърталища и "публични квартирики". Идете в Турция и се опитайте да проникнете в Студентски център - ще Ви изхвърли жандармерията кято ***. Там са спортни площадки, кортове, библиотеки, кантини за хранене без алкохол, басейни и институти. Без пропуск неможеш да погл. Баровете са вън от там на 3 км.
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може в и около студентски общежития, да е пълно с кръчми, чалготеки, казина, вертепи и сборища на мутри! Какъв студентски град!? Пълна порнография!
22
0
 
15
 
! Отговори
до docenta преди 12 години
Който го влече алкохоло и винкело, и сам да живее в тристаен пак ще направи золумаА като ви е тясно в общежитията, бегайте на квартира!!!
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...Той е танцувал във фолклорен ансамбъл към Двореца на културата. Преподавателите на момчето го определят като много деен и активен.Семейството се ползва с добро име в града...." Това прилича на пошъл донос от най мрачните години на соца!!!!!!!!!!!!
20
3
 
14
 
! Отговори
docenta преди 12 години
Не е нормално в една стая 20 кв. да живеят 3 човека. Всеки има нужда от пространство. Студентите трябва да учат- да и как ще стане това като в стаята живеят хора с различни навици и различен режим на живот?Виновни са тези които са решили, че в стая в Студ. град мога да живеят и УЧАТ 3 човека едновременно.СЪВЕТ: Ако се сложат легла на два етажа, така ще могат да бъдат настанени поне 6 човека и ще стане още по-голям купон:))))
19
0
 
11
 
! Отговори
към 19 и 22 преди 12 години
да, така е в Европа, в която сме само на книга, а по манталитет сме... в джунгли някакви. Много ни е сбъркана държавата. И да не ми скача някой с думите, че ние сме държавата. Само един пример - защото хора, които тук си карат напр. с превишена скорост или пияни и не им дреме- не си позволяват този лукс на запад от Калотина?
18
0
 
7
 
! Отговори
sostin преди 12 години
nevijdam kakvo se praite na o6tipani devic........v studentski grad e palno s maloumni kompleksirani goveda , koito do v4era ne sa mucvali pred mama i tati dnes sa sami i sa pobesneli kato jivotni . Nikoi nemoje da me ubedi che niakoi im e vinoven, da ima krucmi i tn , no kakto vijdame naposleduk tia jivotni prosto niamam nikakva mislal v glavata si i zada se naprai nekoi piklio na maj e gotov da ubie bez dori i da osaznava kakvo tocno pravi.Ubiici na po 19 godini , tova e tragichno
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Затваряне на всички кръчми и заключване на общежитията в 23:00!!! На който не му изнася-на свободен наем!
16
0
 
41
 
! Отговори
Милев преди 12 години
Учил съм в Хайделберг. Единственият въпрос, който стои пред студентите там, когато имат 2-3 свободни часа е дали да ги прекарат в библиотеката, или в работа за да си плащат таксите.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Среднощният скандал в общежитие на Студентски град, довел до смъртта на 19-годишния Марио Данчев от Перник, е бил предизвикан от брат му близнак Мартин. Според bTV, няколко часа след като излязъл с Марио и общия им приятел Яладимир, той се върнал в стаята си и започнал да тормози съквартиранта Илко Радев.Мартин влязъл, но се изгаврил със спящото момче. Той палел и гасял лампите, а също така бутал предметил. Илко се ядосал, сбутал се с Мартин, изблъскал го навън и се заключил.