До 40 дни Боевски ще има присъда

Задържаният с кокаин щангист твърди, че е невинен
Обновена: 7 мар 2012 10:21 | 7 мар 2012 08:34,
106
До 40 дни Боевски ще има присъда
Гълъбин Боевски Снимка: архив, Булфото

Присъдата срещу Гълъбин Боевски ще бъде произнесена до 40 дни. Първото заседание по делото за наркотрафик срещу известния български щангист продължи до късно снощи.

Съдийката е разпитала двама свидетели: на защитата - служителка на хотела, в който е бил Боевски с дъщеря си, както и федерален полицай - свидетел на обвинението, съобщи bTV. 
 
Пред Темида е говорил и самият Боевски, който повторил тезата си за невинност. Шампионът по вдигане на тежести разказал подробно с какво се занимава и подчертал, че не може да има нищо общо между спорта и дрогата.
Още по темата
 
Защитата и обвинението са предали писмени пледоарии на съда. Според адвоката на спортиста решението на съда се очаква след повече от месец. Това е над нормалния срок, защото съдебният състав е само от един съдия, вместо от двама, както обикновено.
 
След като съдът отхвърли искането на Боевски за освобождаване под гаранция или домашен арест, щангистът чака развръзката в затвора в Итаи.
 
Олимпийският шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с 9 кг кокаин, вградени в куфарите му. Той се прибираше от турнир по тенис, на който участва дъщеря му Сара.
 
Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
очаквам повече да не се върне в България, а тук като на престъпник да му отнемат титлите
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така или иначе мафията олекна с 9 килца. ако туй *** го пуснат, то неговите ще му светят маслото.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
требе да си много *** да си купиш празен куфар и той да тежи 10 кила, аре бе, че ни промивате мозъците с квото може, ама не сме толкоз ***. И тъй наречената продавачка на куфари, ако предаде стоката на грешния човек, смятайте, че вече червеите трябваше да я ядат. *** не сме ***, бе хора. Напънете се да измислите нещо дето по лови декиш.
85
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До 95: Каква добра дума може да се каже за трафикант на смърт? Така че тъпите упреци са излишни.
84
2
 
4
 
! Отговори
ПРОЩАВАЙ 98 преди 12 години
ПСЕВДО СИ - НИЩО ЛИЧНО
83
7
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
98 98 98 ТВОЯТ ЛЮБИМ ЧИКАТИЛО НЕ Е БЪЛГАРИН И СВЕТОВЕН И ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН 98 98 98 НА ГЪЛЪБИН ВСИЧКИ РЪКОПЛЯСКАХМЕ И НИ НАСТРЪХВАШЕ КОСАТА,КОГАТО ЗАРАДИ НЕГО СВИРЕШЕ "ГОРДА СТАРА ПЛАНИНА..." 98 98 98 МНОГО ТИ ОТИВА НА ТЕБЕ ЛЮБИМИЯТ ТИ ЧИКАТИЛО!
82
3
 
7
 
! Отговори
до 95 преди 12 години
Не се чувствам ПО НИКАКЪВ начин задължен да кажа каквато и да е добра дума, за трафикант на смърт. АМАН ОТ ПСЕВДОХУМАНИЗЪМ. Да, не е бръкнал в моето мазе. Ростовският касапин - Чикатило, на мен лично също нищо не ми е направил, но и за него не виждам причина да изпитвам някаква симпатия или да "кажа добра дума".
81
3
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Малеиии,само като помисля с простата си кратуна.Ами ако го бяха хванали на летище София,колко хора по веригата,биха захлебили и тои щеше да е чист,като момина сълза,malla suerte.......
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
9 кг. КОКАИН, при средна цена на дребно в БГ около 120 лв. за грам.Значи 9000 гр. х 120 лв. = 10,8 млн. лв. Колко трябва да си ***, за да повярваш дори за секунда, че НЯКОЙ, ще остави стока за 5 милиона Евро, на произвола на съдбата, като я зашие в куфарите на някакакъв непознат чужденец ????????И впрочем на Гълъбин, големият му проблем не е със съда. Големият му проблем е, че хора прецакали доставка за толкова пари, не живеят дълго. Нито близките им.
79
9
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ЕЙ,ХОРА СТРАХОТНИ СМЕ! НИКОЙ НЕ КАЗВА ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ИЛИ ПОНЕ ОТ СЪЖАЛЕНИЕ ДА КАЖЕ НЕЩО МИЛО!! НЕ ХОРА МАЧКАМЕ ГО С КОМЕНТАРИТЕ СИ ВСЕ ЕДНО ТОЙ Е ВЛЕЗНАЛ В МАЗЕТАТА НИ И НИ Е ВЗЕЛ КОМПОТИТЕ!!! ЕЙ,ХОРА СТРАХОТНИ СМЕ ЗА СМЕТКА НА ПАРТИИТЕ СИ ГО ИЗЛИВАМЕ ВЪРХУ ГЪЛЪБИН!!!! НЕ НЕ ГО ОПРАВДАВАМ,НО ПЪК И НИКОЙ НЕ КАЗА НИЩО ДОБРО,А КАКВО ЛИ НИ ЧАКА УТРЕ НАС,А ДАЛИ ЗА НАС НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ НЕЩО-ДОБРО ИЛИ ЛОШО,НО НЕЩО!!!!! ЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ СТРАХОТНИ СМЕ.
78
1
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Чувал съм (и даже съм виждал) по летищата да ти крадат от куфарите, ама до ти сложат 9 кг от най-скъпия наркотик, това и да го видя, няма да го повярвам!Като се погледнат фактите - логично е да вземе нови куфари предварително приготвени от неговите хора. Не е логично да тръгнеш на дълъг път със стари куфари и на другия край на света да търсиш да ги смениш.
77
2
 
12
 
! Отговори
МИТКО преди 12 години
НАДАЛИ НЯКЪДЕ ИМА ПО СТРОГ РЕД, ЙЕРАРХИЯ И КОНТРОЛ, ОТКОЛКОТО В СРЕДИТЕ НА НАРКОМАФИЯТА.... НИКОЙ НИКЪДЕ НЯМА КАК ДА ОСТАВИ НА СЛУЧАЙНОСТТА, ИЛИ БЕЗПРИЗОРНИ 9 КГ.КОКАИН.... АКО ЩЕ ТОПИШ НЯКОГО - ЗА ТОВА СА ДОСТАТЪЧНИ НЯКОЛКО ГРАМА. НО 9 КИЛА - ТЕ СА ЯСНИ И ПОД АБСОЛЮТНО СТРОГ КОНТРОЛ, ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ДО КРАЙНИЯ КЛИЕНТ.... ГЛАВИ ПАДАТ НА КВАРТАЛНО НИВО,КАКТО ДОБРЕ ЗНАЕМ, А КАМО ЛИ НА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНО, КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО! ГОСПОД ДА МУ Е НА ПОМОЩ НА ГЪЛЪБИН!....
76
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Гълъбинчо (вече Гугутке), този номер няма да мине. ВЕрвай ми!
75
0
 
3
 
! Отговори
Богданов преди 12 години
79-ти, да ама в България им вярват...
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Аз пък ако си купя нов куфар и той тежи най-малко 10 кг (9 кокаина + куфара) най-малкото ще ми направи впечатлине на простия мозък. И като се има предвид, че е презокеански полет и има ограничение за багажа...тоя или е много смотан, или мисли, че лъже дъщеря си. Или сина си, който гърмял с пистолет в училище.
73
0
 
14
 
! Отговори
Катър Боевски преди 12 години
Типичен нарко катър, а не муле. Щото мулето е по-интелегентно от *** Гълабин.
72
0
 
12
 
! Отговори
Старият номер преди 12 години
куфарот не беше мой...Кокаине, стегай се и учи португалски.
71
0
 
16
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Тези номера домашен арест и гаранция минават в родината ти !!! Приготви се за 20 Нови Години да посрещнеш в братска Бразилия !
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ура ще има присъда в срок. Сега ще видим с какъв аршин мери правораздавателната система в чужбина и у нас . защото случая е идентичен с тези на останалите осъдени българи. А в България , щеше да се приложи поговорката за кокошка няма прошка за отбрани хора няма закони
69
0
 
19
 
! Отговори
бау преди 12 години
тоя *** да изгние по Бразилия .а не тук да трови младите.