До края на март БЧК събира помощи за Бисер

По банков път са събрани 688 033 лв., а 192 217 е броят на изпратените SMS
21 мар 2012 11:00, Красимир Ангелов
7
До края на март БЧК събира помощи за Бисер
Кампанията на БЧК в полза на пострадалите райони продължава до края на март. Снимка: Impact Press Group

Инициираната от БЧК кампания в помощ на засегнатите селища от наводненията в Хасковска област все още не е приключила и ще продължи до края на март, съобщиха от организацията.

До момента по банковата сметка на БЧК са събрани 688 033 лв., а 192 217 е броят на изпратените SMS-и на кратък номер 1255 за трите мобилни оператора.

Още по темата

Разпределението на събраните средства ще стане от специално учредената Обществена комисия, в чийто състав са включени представители на Българския червен кръст, на партньорите в кампанията, на държавни институции и на медиите.

"Това е ангажимент, който БЧК пое още при обявяването на кампанията. Ще бъде спазена и волята на отделните дарители", пише в съобщението.

От там са категорични, че не трябва да има никакви основания за безпокойства и тревоги у пострадалите във връзка със събраните в кампанията на БЧК средства.

Те ще бъдат похарчени по предназначение - за преодоляване на щетите от наводненията, посочват от организацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С толкова пари това село трябва да свети. Ще видим какво ще излезе в крайна сметка.
5
0
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
шефът на БЧК е страшен наглец и крадец!Съсипа МЕДЕКСИМ, после стана гл.секретар на мин на здравето,,сега шеф на БЧК! Винаги е там дето има далавера! Полковник и доностник на службите от най гадните!Кариерист продавач на анфетамини...!Как да дарявам средства като ще ги открадне!
4
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Още ли има луди, дето да дават пари за тия наглеци?Не стига че не са си мръднали пръста да защитят имотите си, не стига, че хората от добро сърце им помагат, а селяните се и зъбят - на тоя новата му къща била малко по-малка, на другия малко пари му били дали... с половин уста признават, че са знаели за лошото състояние на язовирната стена и са я чакали да се скъса, ама им се е досвидяло по една застраховка да си направят, нали?И после - държавата им виновна !!!
3
1
 
7
 
! Отговори
vini преди 12 години
Хубо са събират помощи но хората в Бисер нещо започнаха да прекаляват замирисва на хубава работа но българска
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между другото - местните хора вече са се хванали гуша за гуша зарад разпределението на помощите. Като нема - лошо, като има - пак лошо...
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата има пет милиона за ски ,но няма за помощ на село Бисер и другите пострадали ,макар че носи вина за занемаряването на язовирите. Никой от управляващите не отдели ЛИЧНИ пари за хората от пострадалите села.