Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eто така се прави, 1 милион гаранция и арест на момента. А не като българските клитори - потупване по рамото за пияния шофьор от Симеоновград (и много други като него).
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хубава секси мадама ..жалко
80
1
 
8
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Един милион долара, американците не се шегуват браво, много ми е интересно този каква присъда ще получи.....
79
1
 
4
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Дори и това да е истината..... тебе като те гледам и за *** не ставаш !!!
78
0
 
9
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Съболезнования за родителите ѝ. Убиецът ЩЕ бъде осъден и по щатските и по федералните закони, защото там не ви е наща родна мила държавица, но всъщност какво от това... Нека поне затворът бъде някаква утеха за семейството на загиналата.
77
0
 
18
 
! Отговори
Гацо до68 АЗ преди 12 години
Какво значение има дали е мерикански *** или нашенска *** от Столипиново ? Фактът е един неможем да я върнем ! Бог да я прости СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ И . Дано да не им е единствено дете че не ги виждам вероятно вече са се гласили внуци да чакат ? По-голяма трагедия от тази родител да погребва детето си незнам да има . В САЩ убилите българи не ги съдят да ви стане ясно
76
0
 
13
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Жалко....красиво и талантливо дете.....отиде за курбан на пияната ***,дано изгние в затвора
75
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светла памет на това прекрасно дете и съболезнования на родителите.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NENT - АЛО, САЙТА, щО РЕЖИТЕ БУКВИТЕ?
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напишете в Google "Deandre Barnes" и натиснете Снимки. Това е убиецът!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NOENT, че не стигнаха символите
71
1
 
34
 
! Отговори
до Марка преди 12 години
Те хората навсякъде са еднакви, ама нали виждаш какво пише за действието на правосъдната им система "Изслушването ще бъде на 13 Април и ще му се повдигнат 3 обвинения - убийство,минаване на червено и унищожаване на чужда собственост - ще си ги излежи и трите на куп сумарно, а и да не забравяме размера на гаранцията 1 мил. долара! Докато тук първото разглеждане е незнайно кога след година минимум, гаранцията 1000-2000 лв. максимум и лежи за най тежкото, ако въобще го осъдят да лежи.....NOENT
70
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за момичето. Съболезнования на близките. Внимавайте като пресичате!
69
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1 mln garanciq i prisydata 6te e minimum 20-30 godini ako ne e dojivot, za razlika ot Bylgariq ako tova se be6e slu4ilo, 6te6e da ima 1000lv garanciq i uslovna prisyda, maksimum probaciq
68
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красавица...А защо "съобщи Daily Mail "... ? Предполагам не е като да търсиш новини за Златка и Тиквата?
67
3
 
28
 
! Отговори
Блондинка преди 12 години
До 41: Внимавай какво пишеш за починалото момиче пенсионер такъв! Ти като си стоиш в къщи в събота вечер, ще си умреш в леглото на 120 със старческо слабоумие и пак няма да резбереш, че колкото и да се пазиш когато има пияни се случват трагедии!
66
0
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Маркчо, че не са по-различни не са, ама както ми прави впечатление там ги хващат бързичко и не ги пускат - е освен ако не извадят един милион долара, което в огромен брой от случаите е бая трудничко. А тук тоя щеше да се вихри вече отново свободен като волна птичка със символична гаранция, а при следващото претрепване на някой Цуцко да излезе и да ни обясни, че той е добре познат на полицията и има ен на брой висящи дела.
65
0
 
24
 
! Отговори
Soldier преди 12 години
Много красиво момиче жалко за нея !!!!!
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dano ti da DADESH FIRA *** ZASHTOTO SI BALGARIN I PISHESH SRESHTU NAS BALGARITE .TAKIVA KATO TEB SE VRASHTA VSI4KO KADETO SE RADVAT 4E EDIN TALANTLIV 4OVEK GO NQMA VE4 ENA TOZI SVQT .A AKO SI *** SHTE TI KAJA SAMO EDNO VIE MRASNI GADNI *** I EDIN DEN KATO SE VDIGNEM VSI4KI BALGARI SHTE VI SMAJEM .I VASHIQT 4AS SHTE NASTAPI
63
0
 
25
 
! Отговори
ани преди 12 години
Това момиче е прекрасно! Ужас!