Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
0
 
3
 
! Отговори
Денислав преди 12 години
Аз немога да разбера Партия Герб гледайте сега :Наскоро Борисов каза следното : Вие сте прости и аз съм *** затова така се разбираме ???Цветанов толерира *** етнос повече от нас това не е ли Дискриминация ???За да бъде обществото ни силно кое общество аз знам , че сме България още ???Направо немога да повярвам каква наглост има в тази партия и тези управници ужас ....!!!*** ги толерират повече от нас а ние да си ***. майк.та нали ???За нас привилегий няма СРАМ И ПОЗОР !!!
362
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На *** са им нужни жилища, апартаменти, цвъцко има няколко, да им ги дава на хората
361
0
 
14
 
! Отговори
Цвък преди 12 години
Драги избиратели, към вас отговорността ни е огромна. А на българите съм им е... м......
360
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвеъанов - защитника и покровитела на ромите, аз се чудя що на крадене го избива, рашкови от катуниц аимат сума имоти и той да не остане по-назад
359
7
 
2
 
! Отговори
абе къде отидоха преди 12 години
парите отпускани вече повече от 20г. от ЕС за *** ?! Ограбихте ги хората ,купихте си имоти в Маями и луксозни яхти ! Хората от ЕС ги пуснаха тези пари за *** ,за да им се построят жилища ,защото видяха ,че Бг. не отделя свои средства за тези хора ,въпреки че и те са Бг. граждани ! Но българите ограбиха дори и парите отпускани от ЕС ! Направо сте за Страсбург !
358
0
 
15
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
има 6 апартамента....да осинови 6 ромчета за да даде пример за интеграционната политика на Герб!само приказки не може ,,,искаме реални примери от управляващите!
357
0
 
24
 
! Отговори
питанка преди 12 години
А отговорността към българите ? Тя къде е и каква е ?
356
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Имах предвид 470 (edi koi si)
355
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 12 години
471 много добра идея да ви изселим от тук. А и няма да има кой да смърди по улиците и по обществения транспоерт.
354
0
 
1
 
! Отговори
edi koi si преди 12 години
mi mn lesno se re6ava vaprosa s ***...6tom ne iskate *** v taz skapana balHria...mi ade gasuvaite zakon..zabranete v bg da jiveiat ***..ade de.....davaite.....
353
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов - вземи си ги всичките и отивай в африка да ставаш вожд.
352
0
 
33
 
! Отговори
интегриран преди 12 години
Еййййййй как искам да дойде другото лято и да ви изритаме... Ще ти гледам после интегрираната мутра на пресконференцията как клепа с 5%, *** такова. За това ли те избрахме? Да говориш празни приказки и да поздравяваш чумата на народа. Софка в парламента я поканихте, Игнатов одобрява Азис - ***, може те точно да не правят зло, но са символ на тиранията по селата, която безнаказно се върши от въглените. Ден на паразитния живот няма ли да празнуват тези ***?
351
0
 
21
 
! Отговори
гражданка на РБ преди 12 години
Именно ***/ромите трябва да се научат какво е отговорност, да са отговорни преди всичко към самите себе си! Аз не мога да бъда отговорна за хора, които не мислят и в 21 век масово се издържат като крадат и лъжат! Министър Цветанов е преди всичко безотговорен, никой не го е упълномощил да говори в множествено число от наше име и отново да им дава привилегията, че ромите не са отговорни за самите себе си, а - някой друг т.е. ние! Изключително глупаво изказване, вопиющо и антидържавно глупаво
350
0
 
19
 
! Отговори
Бай Мангал преди 12 години
Айде батета , внасяйте си данъците , време няма !Чакам 13-то *** , да има за детски , метски , помощи там , бира , кебапчета , ракия и цигарки ! Айде , че и още къща ми обещахте ........ако не стане до есента в Страсберг ще ви съдим ! Да си засадите пак добре градините с чушки , домати , картофи , грозденце , за зимата леб да има ! И некое желязце ако имате !
349
2
 
3
 
! Отговори
da преди 12 години
bg i trebe Arkan i ia sam pr1v u tigrite
348
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
lele cvako i ot taq komisiq vzima kinti
347
0
 
21
 
! Отговори
Томас преди 12 години
още по-голяма е отговорността ви към българите, които това племе краде и които ви издържат
346
2
 
6
 
! Отговори
Turkey преди 12 години
Защо плюете не мие ясно. Като не гласувате другите ще решават съдбата ви. Чисто и просто.
345
0
 
4
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Горко ще се каете,така да знаете.....
344
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Г-н министър, а кой е отговорен за разбитото ми бунгало?