Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?

Преглед на печата за 24 април 2012 година
Обновена: 24 апр 2012 07:09 | 24 апр 2012 07:00,
163
Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?
Румен Миланов в тога на рицар-тамплиер. Снимка: Булфото

Румен Миланов се е опитал да прикрие злоупотребите на Кирчо Киров в Националната разузнавателна служба и затова е уволнен от премиера.

Ген. Миланов отишъл в НРС и ходатайствал да не се огласява докладът за потрошените без обяснение средства в разузнаването, акцентира от първата си страница в. "24 часа".

Първо Борисов уволни Миланов само като секретар на съвета. След 4 ч обаче бе обявено, че той е освободен и от другите постове, както и от БОРКОР.

Вестник "Класа" отразява становището на консултанта HSBC:"АЕЦ "Белене" щеше да струва 10,350 млрд. евро". Или около 22 млрд. лв., щеше да струва ядрената централа, ако беше построена. Това съобщи премиерът Бойко Борисов вчера в парламента, след неуспешния опит на БСП да поиска вот на недоверие на правителството. България няма договор за изграждане на АЕЦ "Белене", установили ревизорите.

От "Дума" репликират: "Борисов руши умишлено държавността". За изданието Красимир Премянов, оглавяващ Съюза на тракийските дружества в България, казва: "БСП трябва да формира мощна лява идентичност. Ако не се справи, тя ще бъде изтласкана от политическия живот. Днес партията се намира в изключително трудна ситуация, обусловена от недоверието на избирателите,което е достигнало критичната си точка. Това се отнася и за останалите партии. Кадровата политика е недемократична като цяло.

Вземането на решения се извършва от тесен кръг хора и всички останали надолу по пирамидата са удостоени с единственото право да бъдат информирани за взети вече решения. А България се нуждае от силна алтернатива на сегашното управление", е позицията на Премянов.

Правителството на ГЕРБ прави втори опит да национализира спортната база в с. Равда, съобщава "Труд". Министрите ще обявят днес използваната от НСА територия за обект с национално значение.

През февруари 2010 г. спортният министър Свилен Нейков пробва да одържави земята край Черноморието и да прокара аналогично решение в кабинета, но след искове от страна на реститути.

На България й трябва революция с еврофондовете, за да не загуби пари", е водещото заглавие на "Сега". През изборната 2013 г. страната ни трябва да докаже извършени разходи пред ЕС на обща стойност 6.76 млрд. лв., или два пъти повече, отколкото за 2012 г.

За отделни оперативни програми лимитът ще се вдигне цели четири пъти и ако не настъпи революционно раздвижване в тях, парите няма да бъдат усвоени. Това показва справка за усвояване на еврофондовете за 2012 и 2013 г., предоставена на "Сега" от екипа на министър Томислав Дончев. Усвояването на еврофондовете е ограничено до 2015 г.

Предвидените за всяка бюджетна година средства трябва да се усвоят в срок от 2 или 3 години след отпускането им. През 2013 г. държавата ни ще трябва да докаже, че е усвоила два годишни бюджета - за 2010 и за 2011 г., като подобно натрупване има само тази година.

По данни на НСИ И Евростат, България е втора в ЕС по най-нисък дълг през 2011 г. с едва 16,3% от БВП, пред нас е единствено Естония. Дефицитът в хазната се е свил с 622 млн. до 1,576 млрд. лв., информира "Класа". По отношение на дълга също се справяме доста добре. Според Евростат през 2011 г. у настой е бил 12,293 млрд. лв., или 16,3% от БВП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЛЕДАИТЕ И МИСЛЕТЕ КОГАТО ВИ СЕ КАЗВА ,ЧЕ КАТО СЕ МИНЕ ОТ ЩАТИТЕ ПРЕЗ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС ,ЧЕ И В МНОГО ДРУГИ СТРАНИ ЗА ДА СЕ ДОКОПАШ ДО ВЛАСТ И ПОЛОЖЕНИЕ ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СИ Я МАСОНЧЕ ,ЖЕЛАТЕЛНО С С ЮДЕЙСКА КРЪВЧИЦА ,ДА СЕ КЛАНЯШ НА РОГАТОТО САТАНИНСКО (БОЖЕСТВО) МАДАМ ЙЕХОВА ДА СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ПО ВЪЗМОЖНОСТ С ХОМО СЕКСУАЛНИ НАКЛОННОСТИ ,АКО ОТГОВАРЯШ НА ТЕЗИ(КАЧЕСТВА) СИ ЗАВЪРШЕН ПОЛИТИК И УПРАВЛЕНЕЦ СПОРЕД КУКЛОВОДИТЕ ОТ СИНЕДРИОНА
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е Борисов, че маха тия комунисти от важни постове на управление. Но успехите щяха да са по-големи, ако от всички ръководни постове във всяка област същите са освободени.
80
0
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Много книги четеш. Или може би имаш предвид рицарят Дон Кихот, който се е борил с вятърните мелници?Тъй като първородният син получава наследството и титлата, останалите синове на благородниците са ставали рицари. Странстващи рицари, които са вършали по пътищата или наемници и са били от айдуци нагоре.
79
3
 
6
 
! Отговори
до 80 преди 11 години
разликата е такава ,че БСП се е вкоренил,а ГЕРБ се мъчи да му измъкне корените!
78
5
 
8
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
Тиквата прикрива следите,преди това беше махнал и други на ръководни постове.Някой не се ли пита защо?Просто всички пътища водят към Тиквата.От България чак до САЩ,като написа в доклада си бившият посланик,Боко го знаят като организатор на контрабанди и разпространение на наркотици
77
2
 
12
 
! Отговори
ДО Питам ОТ НФБ преди 11 години
РЕАЛНО РАЗЛИКАТА Е Н ТОВА ЧЕ БСП Е НАСЛЕДНИЦА НА ПАРТИЙНАТА ПАРТОКРАЦИЯ НА БКП А ГЕРБ СА НАСЛЕДНИЦИ НА СИВИТЕ КАРДИНАЛИ ОТ ДС! МЕЖДУ ДВАТА КЛАНА ВИНАГИ Е ИМАЛО БОРИЧКАНИЯ ЗА КОКАЛА ЗАЩОТО СРЕДСТВАТА ОТДЕЛЯНИ ЗА СИЛОВОТО МИНИСТЕРСТВО СЕ ИЗМЕРВАТ В МИЛИАРДИ...КОНТРОЛ НА ОФШОРКИ--АГЕНТИ...ДЕСИДЕНТИ...ВСЕ БЕЗ КОНТРОЛНИ И БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ...РЕАЛНО ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ НИ ДРУЖЕСТВА СЕ РЪКОВОДЕХА ОТ ДС ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА И ЗАТОВА ДС Е ТОЛКОВА СИЛНО И ДНЕС ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНО НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО АБРИАТУРА
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"рицари", "архонти" да ви *** мизерната мафиотска държава
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тепърва ,ще им вадят"кирливите ризи"и ще излизат злоупотребите и кражбите им безчет - сега когато Гоце не е никакъв и с отчаяни вопли призовава бабките да гласуват за него!Борисов е на прав път!
74
4
 
16
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
ДОН БОКО...ГОЦЕ И ПРИЯТЕЛИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА МИНАТ ПРЕЗ ХАГА!РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ НА ТОШО Е ЗДРАВО ПУСНАЛ КОРЕНИ И НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА НЕРАЗДЕЛИЛА СЕ С ДС И КОМУНИЗМА!ДНЕС СЕ УСТАНОВЯВЯ КУЛТ КЪМ МУТРАТА БОКО ВЕЛИКОЛЕПНИ---ЛИПСВА РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ!
73
7
 
11
 
! Отговори
Питам преди 11 години
Каква е разликата между БСП и ГЕРБ ?Моля ,който може да ми обясни с разумни доводи ще бъда благодарна.Слагам очила и разлика не виждам.
72
4
 
8
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Започнете с червените и децата и внуците им в ГЕРБ. Тогава ще си отдъхнем всички.
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е този рицар (клоун) на снимката...............да му дам мотиката да ми прекопае лозето............рицар........СМЯХ
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже и този е ли е тамплиер сигурно Жак дьо Моле се изприщва на онзи свят като гледа нашите безгашници дето се титуловат като такива.
69
4
 
15
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Гоце трябва да мине през АНТИМАФИЯ и след това през Хага ! Точка !
68
3
 
22
 
! Отговори
поп с кадилак преди 11 години
Безкръвна революция а ? Ето резултатите,змиите родиха змийчета,а те още по-отровни.........ДС си има и Държава вече..........*** Тя загивала,младите хора бягали,болниците и лекарите не ставали..........ко ти пука
67
1
 
17
 
! Отговори
до ясен преди 11 години
В приказките са били .... но според историята са чиста проба главорези, феодали и престъпници :) ... баш като тоя !
66
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е достоен премиер
65
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не изринати! Трябваше да бъдат ЗАРИНАТИ, заедно с децата и внуците си още преди 22 години. Всички проблеми на България и до днес, са в резултат на това, че ги оставихме да се окопитят и окопаят окончателно във властта отново след 89-та. С червените ***, трябва да се постъпва единствено по...норвежкия начин :).
64
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов става за шеф на БОРКУР.
63
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето един масон в масонско облачение.Тамплиерите са юдео-масони сатанисти.В ритуала по приемането има елемент на целуването на мъжки *** на по-старшите "братя".Има и други неща, но е много гнусно за да се каже.А това че използват такива дрехи е само прикритие.Тези не вярват в Христа.