Стоян Ганев се завръща в Пазарджик

Преглед на печата на 3 май 2012 година
3 май 2012 07:55,
50
Стоян Ганев се завръща в Пазарджик
Стоян Ганев. Снимка: Булфото

Бившият външен министър и експредседател на Общото събрание на ООН Стоян Ганев се прибира окончателно от САЩ в родния си Пазарджик, съобщава “24 часа”. Изданието се позовава на адвокат Хари Харалампиев, който поддържа дългогодишно приятелство с Ганев.

Бившият външен министър е помолил Харалампиев да му помогне с необходимата документация, за да кандидатства за член на адвокатската колегия в Пазарджик, където смятал да се установи за постоянно.

Ганев е решил да се прибере у нас заради възрастната си майка, която имала нужда от грижите му. Той планирал да пристигне в първата десетдневка на май.

Ганев се завърна за кратко през 2001 г. и стана шеф на кабинета на премиера Симеон Сакскобурготски, но след като бе освободен, се върна в САЩ.

Продуктите с добавки ще имат надпис: "Вредно за вашето здраве", пише "Новинар". Млечните продукти с добавки да имат етикети като на цигарите, призова премиерът Бойко Борисов след среща с животновъдите. Поводът бе новата наредба за млечните продукти. С нея се въвежда забрана за продуктите с добавки, с палмово или растително масло да се наричат "млечни". Борисов разясни, че палмовото масло вреди на сърцето и се отделя в него като шлака. Наредбата ще бъде приета от кабинета още следващата седмица. Три пъти ще се увеличи глобата за производители, които слагат фалшиви етикети. В момента санкциите са от 1000 до 3000
лв. Глобата може да скочи до 10 000 лв.

"Откриха как законно да уволняват бременни", е водещата новина на "Дума". Вратичка в закона, който забранява да бъдат уволнявани бременни, са открили некоректни работодатели. Според Кодекса на труда бременна служителка може да бъде уволнена единствено при закриване на предприятието. Това използват работодателите.

Спират дейността на фирмата си, разкриват друга,в която преназначават всички служители с изключение на тази, която е бременна. Така се изключва всякаква възможност Инспекцията по труда да се намеси. Засегнатата жена няма много варианти за реакция.

16.21% от всички отпуснати от банките кредити вече са в графата "лоши", обобщава "Сега". Това е пореден рекорд в статистиката за заемите, непогасявани над 3 месеца. Данните са към 31 март. Към 31 декември "лошите кредити" са били 14.93 процента. В същото време въпреки натежаващия воденичен камък на просрочените задължения, банковата система отчита ръст на печалбата. Едно от обясненията е в повишените такси и комисионни, става ясно от тримесечната статистика на БНБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То на Пазрджик само тоя му трябваше!
39
0
 
2
 
! Отговори
Днес.Бг преди 11 години
Коментираме с лекота - киселото мляко е вредно за вашето здраве, тъй като Стоян Ганев при завръщането си в Пазарджик е открил как законно да уволнява бременни с "Дума" при отпуснати лоши кредити от БНБ 16.21%
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали правите разлика между "бих" и "ще", защото Законът я прави. На този бих му смазал муцуната!
37
0
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
на ротативен принцип , ще замести Костов и смело ще се влее с Кунева . АМАН ОТ КЪРЛЕЖИ !
36
0
 
2
 
! Отговори
saki преди 11 години
Тоя дали знае че който се върне от САЩ тук жив го изяждат кучетата.
35
1
 
2
 
! Отговори
премествач преди 11 години
Не чета, направо местя!
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ако е статия! Баба ми разказва по-подредено и логично.
33
0
 
6
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
И к`во ще прави Стоянчо в Пазарджик, клон на сектата в която членува!? Може, в кв. Изток има достатъчно мат`риал.
32
1
 
3
 
! Отговори
ирко преди 11 години
Този жив ли е още???
31
0
 
2
 
! Отговори
viovioi преди 11 години
Тази статия до половината се пише за Ст.ганев , а от някъде по средата за някакви продукти??!! Станало е някаква грешка.
30
2
 
16
 
! Отговори
Емил преди 11 години
Един от преките виновници за приживяваната в момента от България Трета национална катастрофа!
29
1
 
14
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 11 години
Поредното доказано на запад нищожество се завръща в родината, "успяло, та чак преуспяло." От този нагъл и бездарен тип и кол за ограда не става, камо ли айдукатин... Стоянчо, пиле шарено, Стоянчо, кротко агънцв...
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е един от евреите които нанесоха най-големи вреди на България
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бай *** се прибира от странство.
26
0
 
11
 
! Отговори
$ преди 11 години
Сигурно е станал безполезен за господарите си в Америка и са му били шута. Или идва с нова задача, зер догодина идват избори и е замислил нова гадост.
25
0
 
11
 
! Отговори
Bace преди 11 години
Сега е момента ако има ПАТРИОТИ останали в този град е редно да го пребиват там където го видят да гори в ада тоз предател народен . Що се отнася до това че искат да отделят менте млечните продукти е добре даже супер но ще е хубаво да им се друсе и лиценз особенно на изкуствените и изключително вредни сладоледи и десерти . С тях да се създаде още по-строг контрол и имали тровене то който си го е позволил да лежи ефективно в затвора . Същото да касае и останалите производители не само млекарите
24
0
 
12
 
! Отговори
Стамат Ставрив преди 11 години
Е само за нивото на река Дунав в сантиметри не прочетох от тази статия ! :)
23
1
 
22
 
! Отговори
ined преди 11 години
Още ми става смешно като си спомня на времето когато СДС правиха гладна стачка как "гладуваше" Стоян Ганев. "Гладува" 10~15 минути и се скрива в палатката да се подкрепи, че да не му стане нещо от толкова гладуване.
22
1
 
33
 
! Отговори
Защо бе.... преди 11 години
Още един невероятно нагъл индивид в България ....много станаха......ама от такива ***......
21
1
 
9
 
! Отговори
Сега ми светна преди 11 години
Извинявам се. След като прочетох написаното, се разбира, че снимката е стара - вероятно, от времената, когато беше началник на кабинета на Сакса.